Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boryso

PAN do towarzystwa dla kobiet krk

Polecane posty

Gość boryso

jestem zadbanym 25 latkiem wysokim przystojnym brunetem ze względu na problemy finansowe zdecydowałem się na ten krok aby zostać panem do towarzystwa jednak wyłącznie dla kobiet ewentualnie par kobiet jestem zdrowy inteligentny jaki rodzaj towarzystwa ustala pani. Zapraszam wyłącznie zdecydowane panie pieniądze nie są tu koniecznością abym mógł wam towarzyszyć. Jestem inteligentny wykształcony w kilku niezależnych kierunkach doświadczony praktycznie i teoretycznie w wieku branżach

Gość boryso
pierwszy kontakt na maila adamek.25@o2.pl inne formy kontaktu po waszej odpowiedzi na mailai

Gość Pan typu Bears, 49 lat
ha ha :P

Gość boryso
czyżby nie było zainteresowanych PAN? Wszystkie dopieszczone i zadbane przez partnerów

Gość boryso
wszyscy śpicie jeszcze ? :)

Gość teska44
No co Ci napisać ja do towarzystwa na imprezie mam męża a do łóżka od czasu do czasu kochanka więc dziękuje

już raz ci gościu napisałem pedałować owszem możesz ale ja nie jestem zainteresowany jestem hetero

Gość Pan typu Bears, 49 lat
To sobie możesz hetero zmarszczyć freda, bo kobiety tu nie znajdziesz :P

teska to gratuluje ale może jakaś inna pani jednak takiego szczęścia jak ty nie ma i szuka mnie :)

Gość kaliszzzanka31
podaj cennik ;D

kobieta małopolska śląsk ewentualnie jak ciekawa propozycja cała polska

Gość grunt to zdecydowanie i
jasne wytyczne "ze względu na problemy finansowe zdecydowałem się na ten krok aby zostać panem do towarzystwa" "pieniądze nie są tu koniecznością" no to jak pysiu? chodzi o kasę, czy nie masz po prostu kogo pociupciać?

Chodzi o kasę rzecz oczywista ale też druga oczywista rzecz ze pani może zdecydować się na stały układ więc będę zadowolony jak czasem mnie wspomoże. A spotykać się możemy regularnie nie za każdym razem z podtekstem finansowym. Już się rozjaśniło? :)

Gość gość
Witam wszystkie Panie bardzo serdecznie jestem 26 letnim wysokim zadbanym mężczyzną który bardzo chętnie spotka się z Tobą w celu... ? Ty sama zdecydujesz w jakim celu... :) Chętnie spędzę z Tobą romantyczny wieczór przy miłej rozmowie i czerwonym winie. A może masz ochotę na szaloną imprezę? możemy wybrać się razem na nocne szaleństwo z Twoimi przyjaciółmi na postaram się zrobić wszytko żebyś czuła się ze mną jak królewna. Możesz przemyśleć dokładnie na co byś miała ochotę w towarzystwie mojej osoby , jestem otwarty na Twoje propozycję ;) Pozdrawiam bardzo serdecznie i czekam na wiadomości każdej zainteresowanej Pani wyślę moje zdjęcie na maila marcinnn26@poczta.pl podaje równiez moje gg: 40004905

Gość gość
Jak tutaj nie wzbudzisz zainteresowania to zawsze możesz jeszcze założyć sobie konto na mynago albo zbiorniku i na którymś z tych serwisów na pewno znajdziesz zainteresowane kobiety.

Gość gość
www.man4woman.pl.tl