Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efdwew

nie powiedział o mnie rodzicom

Polecane posty

Gość 6086
a jego rodzice nie pytaja gdzie mieszka?

Gość stella23
strach, ale przed czym? Kobieto no czego on sie moze bac? Wydziedzicza go? Jak dla mnie to pewnie by sie cieszyli, ze stary kawaler nareszcie jakos sobie zycie ulozyl. A Ty ich wogole widzialas? Jakas wizyta zapoznawcza byla? Czy nic?

Gość efdwew
Zinnka wiesz, ja nie potrzebują podpory faceta w sensie materialnym, finansowym jestem samowystarczalna więc z tej strony nie potrzeba mi stabilizacji bo juz mam to wszystko.

Gość ja pani wasza
ja stawiam na wstyd

efdwew ja bym stawiała na strach przed ich reakcją a nie wstyd Czyli nie ma jaj :P Przeciez to jest dorosły mężczyzna stanowiący sam o sobie a nie mały chłopczyk , który musi liczyc sie ze zdaniem mamy i taty bo jest od nich zalezny :O

Gość efdwew
nie było żadnej wizyty, nie widziałam ich i znam tylko z opowieści jego on mówi że mieszka u mnie, u swojej kobiety, a na ich pytanie kiedy mnie poznają mówi że jak będzie okazja

Gość 6086
stella wyobraz sobie ze tak za sprzeciwienie sie rodzicom mozna byc wydziedziczonym !

Gość efdwew
Enfant Terrible to samo mu powiedziałam, że chce być przez nich traktowany poważnie a tu takiej sprawy boi się załatwić. Ale ja mu nie mogę powiedzieć - powiedz im, nie jestem z tych co nakazują. Wolałabym żeby sam zdecydował.

Gość smutna przez życzenia
Pewnie się wstydzi, bo niby czego ma się bać. Wstydzi się przyznać, że nie stać go na nic lepszego niż rozwódka z dziećmi. Wie, że rozczaruje rodziców bo oni nie o tym marzyli, on pewnie też nie.

Gość efdwew
jego materialna astrona czyli wydziedziczenie też nie dotyczy, nie jest to problemem

Gość stella23
heh ale w wieku 34 lat:D rok w zwiazku, mieszkacie razem i nie poznalas jego rodzicow? Wybacz ja bym sie zastanwoila czy chce miec takiego faceta obok siebie do konca zycia. A co jak np. spotkacie ich na zakupach, spacerze czy w jakis innych okolicznosciach? Wasza gromadka i oni. Co im powie? Ze dzieci to Twoi siostrzency/bratanki? Woz albo przewoz.

efdwew Ale ja mu nie mogę powiedzieć - powiedz im, nie jestem z tych co nakazują. Wolałabym żeby sam zdecydował. A na co czekasz? Ale on jakoś zdecydowac sie nie może

Gość Zinnka
efdwew ja nie pisze o pieniadzach przeciez! Tylko o tym, ze facet powinien byc podpora emocjonalna w zwiazku, obronca, kims, kto wie czego chce i potrafi swojej racji bronic. Twoj facet do takich nie nalezy. Co za ronica, czy sie wstydzi, czy boi? Efekt jest taki sam. To dupek jakis, ktory nie potrafi stanac twarza w twarz ze swoja rodzina i poinformowac o tym, ze spotyka sie z kobieta z dziecmi i ze z nia wlasnie chce spedzic reszte zycia. Naprawde chcesz takiego mieczaka za meza? jaki to wzor dla dzieci? I jaka to podpora dla ciebie? ZADNA, niestety.

Gość efdwew
wiecie dziewczyny, dlatego to jest trudne bo w każdej innej sferze jest ok. dzieci mają z nim super kontakt, dogadujemy się co do przypadkowego spotkania to maleńkie szanse na to, oni mieszkają w innej dzielnicy nie są najmłodsi więc w moje strony się nie zapuszczają

Gość ja pani wasza
che mieczaka bo niewazne jaki wazne zeby jakis na nia zarabial zreszta nie moze wybrzydzac bo kobiety z dzieckiem zaden fajny facet nie zechce

Gość stella23
nie wazne ze sie nie zapuszczaja. Co on by zrobil gdyby jednak do takiego spotkania doszlo?

Gość efdwew
no ja raczej bym przy dzieciach nie chciała w ten sposób przekazywać informacji, bym się przedstawiła, dzieci i gdyby coś było nie tak bym odeszła mówić żeby porozmawiali sami

Gość tchorz a nie facet
ci co sie tu negatywnie wypowiadaja, to dziewice i prawiczki bez przeszlosci z pierwszego sortu???

Gość do Autorki naszej!!!!!!!!
Ale czy on Ci powiedział, że boi się reakcji rodziców? B yć może oni W OGÓLE o Tobie i dzieciach nic nie wiedzą. Może nie wiedzą, że Ty istniejesz. Bo on podchodzi bardzo (zbyt) na luzie do tej znajomości. Swoją drogą... skoro lubi luźne związki to już "nie stać" go na wolną kobietę? Chyba, że to jakiś gagatek, którego wolne nie chcą... A matka z dziećmi często bywa mniej wybredna.

Gość tchorz a nie facet
autorka jest wolna, chyba ze mi cos umknelo???

Gość efdwew
no pisałąm że jego rodzice nic o mnie i dzieciach nie wiedzą, wiedzą tylko że istnieje a co do wybredności, to oj wybredna jestem....

Nie jest wolna jak panna bezdzietna. O to mi chodziło.

Gość 6086
a czemu ci tak zalezy zeby poznac jego rodzine? do czego ci to potrzebne? uklada sie wam, mowisz ze tak. to zostaw to, jezeli on uzna za stosowne cos w tej sprawie zrobic to zrobi

Gość efdwew
jestem po rozwodzie, więc wolna formalnie

Skąd wiesz, że oni wiedzą, że Ty istniejesz? To raz. Po drugie- nie widać, abyś była wybredna. To sytuacja, której matka z dziećmi nie powinna tolerować. facet nie zachowuje się dojrzale. Tylko dzieciaczkom w głowach namiesza.

Gość fgho-c
pewnie ma dzieciaka z 1 zwiazku ;))tak wlasciwie nic o nim nie wiesz..

Gość efdwew
6086 nie zależy mi żeby ich poznać, chce wiedzieć dlaczego to dla niego problem

Gość efdwew
wiedzą bo jak dzwonią czasem to mówi że jest u mnie i np robimy obiad

Gość aaaniiika
Hej. Jestem w identycznej sytuacji. Mam córeczkę z poprzedniego związku (facet przez 5 lat nie mógł zdecydować się na wspólne zamieszkanie i ew. ślub). Jestem niezależna finansowo, mam mieszkanie, nie proszę nikogo o pomoc. Poznałam mężczyznę z którym jestem już 2 lata. Do tej pory jego rodzice nie wiedzą o mojej córce. Ultimatum dostał do końca roku, bo nie mam ochoty na zabawę w kotka i myszkę. Albo myśli poważnie, albo niech spada. W tym wypadku dobro dzieci powinno być najważniejsze, a ja chcę dać córce rodzinę.

Gość 6086
dlaczego? nie powiedzial ci ? przyznam ze to dziwne sypiasz z facetem ktory nie chce ci powiedziec z jakiego powodu nie chce cie poznac ze swoimi rodzicami...