Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Co sądzicie o wysyłaniu sms na nr 7310

Polecane posty

Siema. Mam takie pytanko. Ktoś z Was kiedyś wysyłał sms na nnr 7310 ? Mnie się zdarzało. Czy tam pod tym numerem naprawdę umią wróżyć? Czy jest możliwe żeby komuś powróżyć nie podająć daty i imienia? Może już mieli moją datę w bazie danych, bo na początku się pytali o imię i datę urodzenia. Hmm? Jak Wam wróżono, to przeważnie się spełniło?

Gość Michaska36 lat
Nabijjaja ludzi w butelke. Mnie i mojej kolezance tego samego dnia wyslaly ta sama resc ssa.

Michaska36 lat tak, jak myślałem :( no ale jak człowiek tonie w gównie, tak jak ja to się wszystkiego chwyta, zeby się podnieść. Czyli będzie tak jak mi się objawiło ;/ a już myślałem że się do mnie słoneczko uśmiechnie, a tu dupa :(

Gość Killeruś
To są jeszcze ludzie co wierzą w to smsowe gowno? Albo tel do tych kurew naciągaczek? Brak słów

Gość gość
To jest telefon dla ciemnoty. Mamy XXI wiek, ale ciemnota jest w dalszym ciągu.

Gość gość
Wysyla nekajace powiadomienia o nadchodzacym zlym czasie. Bedzie trzeba to zglosic do prokuratury o nekaniu, a takze skad ma moj numer telefonu.

Gość gość
Tak działa ale musisz wysłać conajmniej ze 100 SMS do nich i potem wywróżą ci zawał spełni się na pewno a nastąpi to jak dostaniesz rachunek za telefon :)