Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Koncze swoja kariere na kafeterii. Juz nie mam motywacji, zmeczenie....

Polecane posty

materialu. znudzenie. co prawda net nie odloze, bo to jednak polaczenie uzytecznego, z jakas tam forma prymitywnej rozrywki (kafe), ale nie chce juz tutaj wchodzic. nie mam zamaru juz sie produkowac, prowokowac itd. koncze kariere. Prezes sklada dymisje!!!

Prezesik nie zawsze trzeba prowokować, można też czasem normalnie pogadać ;)

Gość Killeruś81
Kolejne prowo jakich było wiele:-P

**Mychol - w sumie te moje prowokacje z 1 strony sa nawet troche szczere, bo pisze co mysle, ale czasami wchodze by zrobic jakies zamieszanie :( ;)

Gość drunken prom quenn
oddaj komuś nick 🖐️

12skizto - to bylo kiedys, teraz jestem bardziej pewny decyzji. choc pewnosci nie ma. myslalem, ze mnie bedziesz zatrzymywac, a ty mi jeszcze dasz kopa na pozegnanie :(

nie no troche czuje wyrzuty sumienia, bo Ci tak ostatnio pisałam, że skończysz na f23 :D Ogólnie to będę tęsknić 😭

Nie no, ale poważnie najwyższy czas żebyś znalazł sobie kobiete, a nie jechał na ręcznym :O:O

Gość odlacz internet
spiertalaj frajerze

Gość nareżcie
a ić w pisduuu! :)

to kurva tylko forum, nie wiem jak mozna tu sie wielce zegnac czy witac bedac jednym z wielu nickow. ile razy ja nie mam ochopty tu pare dni wlazic ale nie oznajmiam tego, jak nie bedzie mnie ciagnelo to nie bede pisac, albo napisze raz na miesac i co z tego. ale kretyn musial kolejny top zalozyc bo bylby chory. a plebs to lyka 🖐️

chuj liczy na to - mnie tu nie lubia, nawet nienawidza. i wlasnie dlatego tu wracam. jakby mnie lubili to bym sie nie rajcowal. 12skizto - napisz wprost o co ci chodzi. nie rozumiem tej przenosni.

Gość a to dobre :)
Morticia Everdark- sama lykasz kretynko:D

Wertyp, czy ty masz jakieś kobiety (potencjalne partnerki) w swoim otoczeniu? Czyy będziesz taki samotny i zakochany w lasce z kafe? :D:D

12skizto - mialem kobieta w czasie kiedy deklarowal sie singlem tutaj i to starsza o 6 lat. nie jestem znowu taki samotny ;) a ta o ktorej piszesz to tylko seksualne marzenie :)