Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loszka kokoszka nl

Moja tesciowa niedokłada sie nam do wynajmowanego mieszkania

Polecane posty

Gość loszka kokoszka nl

Mieszkam razem z chłopakiem jej synem co nie pracuje i za wszystko ja place on tylko siedzi w domu i udaje ze szuka pracy raz go przylapalam na waleniu konia :(

Gość taaa co udaje że wie wszystko
czemu nl? W nederlandzie siedzicie?

Gość martyna 1745
to co to za facet który jest na utrzymaniu kobiety?? a teściowa z jakiej racji ma sie wam dokładać ... pewnie kobieta ma swoje zycie i problemy

No ale chodzi o to ze jak jej synus nie robi to mogla by pomoc bo sama ciagle grymasi jak szuka pracy ze to nie tak itp A z ta masturbacja to mnie zdenerwowal :o co ja juz go nie pociagam

Gość martyna 1745
to zmien faceta albo postaw mu jakies warunki albo przestańcie razem mieszkac/// a fakt ze twoj facet to syn tesiowej nie upowaznia jej do dokładnia sie wam do czynszu

nie dam rady zmienic bo sie do niego przywiazalam a chyba jestem w ciazy :o masakra zycie sie mi wali a on taki niedojrzały ale bardzo go kocham tak bardzo ze czasem przymykam oczy na wszystko

Gość martyna 1745
i to własnie to... fakt ze ma sie oczy zaslepione miłoscia /// szczerze to bedziesz miała ciezko jesli on taki nie dojrzały a ty w ciązy... ale nie obwiniaj tesciowej... wina lezy po jego stronie... zycze powodzenia