Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunia987

kobiety, które lubią obroże i smycze

Polecane posty

Gość ;]
jasne :)

No śliczna jest ;) Exactly :D Jeśli tylko Pan by uznał, że zasłużyłam, to czemu nie :P Lecz wtedy na dworze musiałby Pan mnie prowadzić za rękę ;) Ogólnie bardzo chętnie bym ją z dumą nosiła :) Witaj ;] 👄 Pozdrowionka ;) and All

Podoba mi sie Wasza odwaga. A czy zalozylybscie taka pod np. golf lub szal i udaly sie jakby nigdy nic do pracy/na studia?

Gość królewnazdrewnaa
a mi podoba się ten gorset. Co o nim myślisz Wytresuję? Właściwie zastanawiałam się nad opcją kolorystyczną taki jak na foto, czy lepszy w odwrotnych kolorach-gorset czerwony, paski czarne? Pytałam już o to kobiet, ale zdania mężczyzn na ten temat nie poznałam:D o tym mowa: http://www.dominatrix.pl/media/catalog/product/cache/1/small_image/180x0/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/l/a/la1227-gorset-latexa-m.jpg

Gorset bardzo seksowny (szczegolnie jak sie posiada takie piersi). Jesli chodzi o mnie, to nie jestem wielkim fanem czerwonego - czasami niestety wyglada kiczowato. Drobne wstawki sa ok - tak jak tutaj. Wybierz wiec ta wersje kolorystyczna!

Gość królewnazdrewnaa
Często sam lateks sprawia dość kiczowate wrażenie, ale czasami nawet w kiczu można znaleźć coś fascynującego;) Dziękuję za odpowiedź

Gość królewnazdrewnaa
Właśnie, jak się okaże, że wyglądam w tym śmieszni? Chcesz się pośmiać ze mnie?:D

Sama ocenisz przed wyslaniem mi zdjecia - nie chcialbym bys czula sie niekomfortowo... Niestety z zakupami przez internet zawsze istnieje ryzyko, ze ubior bedzie zle skrojony. Tez mi sie to przydarzylo.

Mozesz zalozyc go pod ubranie, mozesz miec go na sobie podczas masturbacji, mozesz robic sobie w nim seksowne zdjecia. I mozesz komus zrobic niesamowita niespodzianke pokazujac sie w nim. Tak, ten stroj zdecydowanie latwiej do siebie dopasowac:) chcialabys zostac tak przywiazana do lozka i czekac na swojego Pana/Pania?

Gość królewnazdrewnaa
Chciałabym Dobranoc:)

Witam wszystkich po dłuuugiej nieobecności...;-) widzę, że topik żyje...słabiutko ale jednak:-))))

Gość Witzz
obrozka?

Gość kalina WWW
Kiedyś na balu przebierańców w gronie znajomych, swobodnych i śmiało eksperymentujących, wystąpiłam ubrana wyłącznie w błyszczące czarne body stocking, w kajdankach, z diabelskimi akcesoriami, opaską na oczach, z obrożą prowadzona na smyczy jako diablica kusicielka prowadzona na egzekucję. Wszystko wymyślił mój mąż, zgodziłam się zanim sprowadził strój który okazał się bardzo śmiało przylegający do ciała. Wstydziłam się bardzo, ale jak już wyszłam byłam niesamowicie podniecona zasłonięte oczy, obroża i smycz tak jakby zdejmowały ze mnie wszelką odpowiedzialność a podziw był ogromny.

świadomość, że się ma zapiętą obrożę...przysłoniętą tylko szalem...to może być mega przyjemność...

Gość kalina WWW
potem tez czasami robiliśmy takie klimaty, ale teraz już nie jestem z nim. Np. wieczorem zakładałam jakiś ultra seksowny strój, zazwyczaj odsłaniający biust, plus obroża i smycz i chodziłam po mieszkaniu, niby coś robiłam. On od czasu do czasu chwytał za smycz i kierował mnie żebym coś zrobiła według jego wskazówek. Musiałam być bezwzględnie posłuszna. Polecenia bywały różne: masturbacja w wybrany przez niego sposób, lodzik to takie standardowe. ale była też naga gimnastyka, ostre potraktowanie mnie wibratorem.

A co powiecie, zeby ubrac sie tak do samochodu? Prowadzic go albo byc na miejscu pasazera majac tylko ja na sobie? Nic nie stoi na przeszkodzie, zeby ubrac ja wiec pod szal - niekoniecznie od razu na caly dzien, ale chociaz do sklepu lub na spacer. Opiszcie potem swoje wrazenia.

Gość radiomaryja
Nieczyste kobiety, wstydźcie się.

Gość ;]
mnie zdarzyło sie wychodzić w obroży na spacer, ale nie była pod niczym schowana. co prawda było juz po zmroku, ale i tak emocje niesamowite, towarzystwo Pana dodawało odwagi, bo sama tak bym nie wyszła ;)

Gość ;]
Byłam ubrana i bez smyczy, w końcu spacerowalismy w centrum miasta i nie był to środek nocy ;)

Gość sukaPani
często wychodzę z moją Panią, mam obrożę a Ona w torebce smycz... wiem, że niektórzy nie rozumieją...ale ja lubię takie kliamaty...mmmmrrrrr...

Gość sukaPani
klimaty* to chyba z wrażenia, bo jak sobie przypomniałam to uczucie, to.....

Gość sukaPani
jest tu może jakaś kobietka, która też lubi takie klimaty?