Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

podgladacz - czemu uwazasz ze to ten sam pokoj? klepka w nim z tego co widze idzie pod skosem od scian,a w kamerach widzimy ze w kuchni jest powiedzmy pionowo,a tam gdzie spi jest poziomo w stosunku do scian.

na posłanie które teraz zajmuje musiała przenieść się nie tak dawno, góra 2 miesiące temu, bo na filmach z października 2011 widać ją jeszcze przy biurku i na fotelu

Gość limangogogogogo
jak na rzeczywistosc chba tez za dlugo? ma telefon, ma internet, wystarczylo od 2007 zadzwonic na policje czy gdziekolwiek i zglosic? choroba moze trwac nawet dluzej niz od 2007

Gość ..Malgy..
Miś, o którym była mowa, pojawia się na jednym z filmów na http://afreeca.com/asdsfs , wiec nie jest nowym nabytkiem..

hmm, ten ze stolikiem kawiarnianym ma taką samą klepkę jak ten co jest teraz w nim, ale na niektórych filmach klepka jest na skos, już się gubię w tym

Gość leonidka
Tez mi sie wydaje, ze to to samo mieszkanie, ale w takim razie gdzie ma lozko, biurko, stolik?? Obserwujcie dalej, ja juz odpadam ;) Wszystkiejo Naj w Nowym Roczku pa!

zobaczcie na zdjęcie budynku, w którym mieszka chip, ten taki biały, on nie ma kształtu kwadratu ani prostokąta, okna są pod kątem, to by wyjaśniało, że z innych perspektyw (a szybko da się zauważyć, że kamery u chip są zakładane i zdejmowane w róznych miejscach na przestrzeni miesięcy) wydaje się, że klepka nie jest pod kątem prostym

nie rozumiem jak"moze sie wydawac" ze nie jest pod katem. ja patrze na nia w stosunku do scian i ona nie jest pod skosem do zadnej ze scian. ogladam teraz filmik z 27 marca 2011 i tam widac widok z okna, nie przypomina tego, co widac wokol bialego budynku

po przeanalizowaniu filmów i zdjęć na których była policja pod jej domem oraz zdjęć jej domu uważam że jest tam od dawna i jest to to samo mieszkanie

Gość dostałam odpowiedź od chip cha
. , . . , . . . . . . ale nie rozumiem nic z tego

u nas noc to tam jest dzień. W dzień coś więcej się tam dzieje czy też leży cały czas ? Najbardziej dziwi mnie fakt że skoro zlokalizowano miejsce jej pobytu to że nikt tam nie pójdzie, bo przecież oglądają ja wszędzie bo widzę że tematy na forach na jej temat w różnych krajach.

chan-ka -- jak to nikt nie pójdzie, przecież była u niej policja, co mają jej zrobić? nadawanie z kamerek i spędzanie życia przed laptopem nie jest nielegalne

Tam na zdjęciach widać że jest to dom jakby piętrowy, nie mieszkanie , bo widziałam gdzieś poręcz od schodów drewnianych.

Była u niej policja ? to ja nic nie wiem na ten temat nie doczytałam nic takiego :/