Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość hayakuka
A teraz ma osiem kamerek z czego 4 aktywne tylko że do czwartej należy wykupić dostęp w ramach pakietu premium[pozatym przy premium masz wszystko w HQ]

To jest po prostu liczba wyświetleń ta mniejsza liczba to liczba ludzi, którzy aktualnie ją oglądają, a ta większa to liczba ludzi, którzy ją w ciągu całego dnia oglądali. Więc zapewne wieczorem znowu wzrośnie do kilkuset czy jak czasem bywało nawet 5 tysięcy. Codziennie się tak jakby resetuje i nabija od nowa.

Gość hayakuk
Upss napisała za dużo :O Wydało sie!

Gość każdy orze jak może i
Ona też sobie pomoże:classic_cool::classic_cool:

Gość sdldseav
no nie wiem.o 2 w nocy bylo kilka tys.wiec o ktorej sie to niby resetuje?ogladam ja o roznych porach i nigdy jeszcze nie zauwazylam zeby sie to resetowalo o ktorejkolwiek godzinie

Gość Ferdek Kiepski i syn Walduś
no to mało ludzi ja oglada, cos mi tutaj nie pasi.

Gość Byznes is
Business!:classic_cool:Remember!:classic_cool:

Gość Ferdek Kiepski i syn Walduś
na bank poszla srac bo sie nazarła .

Gość Bizneshaus
No!This is not business. This is Showbusiness!:classic_cool::classic_cool:

może to się o północy jej czasu resetuje? która u mniej jest godzina? w sumie to sama nie wiem...

Gość sdldseav
mi tez wlasnie nie pasi,ogladam ja o roznych porach,nawet w pracy zerkne co godzinke na chwile i caly czas rosla ta liczba i sie nie resetowala.dopiero teraz chyba

Gość AlistairMC
Ferdek Kiepski i syn Walduś nie "na bank"tylko chyba "na bonk":D

Gość AlistairMC
Ferdek no chyba że masz na myśli jakiś konkretny bank do jakiego ma negatywny stosunek jak klient:D

Gość fghgfg
chipcia zniknela

Gość Mi osiem i pół
Do roboty sie brać a nie tu całymi dniami i nocami jakieś durne występy oglądać!Gospodarka was nieroby potrzebuje!Recesja jest!Won do roboty!

Gość martynakalisz
Nie wiem co w tym ekscytujacego, mój maz zyje podbnie, spi i siedzi na kompie czasami zje i sie wysra, tylko kamerke podłzczyc i tez bedziecie sie na niego gapic 24 na dobe ?

Gość Mi osiem i pół
Won kur...powiedziałem bo jak przypier... kopa w d....jednemu,drugiemu i trzeciemu to będziecie chodzić jak w zegarku!

Gość esrfdqwrfqwfqf
patrzylam teraz jak chodzila i wydaje mi sie ze jest taki uklad mieszkania, ze ona siedzi, za nia sa te drzwi za ktorymi nie wiadomo co jest,a naprzciwko tych drzwi jest kuchnia. wtedy wszytsko by sie sklkadalo, czyli to mieszkanie to taka dluzsza slepa kiszka z jednym dodatkowym pokojem i lazienka.

Na pewno się resetuję może co dobę? też nie wiem, o której godzinie, ale skoro dziś jest 120 parę odwiedzin, a wczoraj było dużo więcej, a z każdą godziną liczba rośnie. Tak, że rano jest malutko, a wieczorom coraz to, coraz więcej to na pewno jakoś w nocy uległo to zerowaniu.

Nie każdy tak fascynuje jak chipi. Przejrzyjcie sobie kanały na ustermie jest wielu ludzi, którzy nadają z domu. Ale o nich się nie mówi, bo nie są na tyle ciekawi. I nie twierdzą, że ktoś ich prześladuje i nie wymyśla niestworzonych historii. By się wybić trzeba mieć talent przyciągania. Chipi go ma:)

Gość tak tu sobie czasem lukam
jesli chodzi o liczbę oglądających, to na górze jest :broadcast/ nadawanie 3 godz. temu, czyli tyle osób od tego czasu zalukalo. Moze ona wlacza ta kamere, tzn. jak coś przełącza, to się resetuje albo jakos tak. Na dole jest total views 75 tys., a co znaczy in crowd?, bo ja angielskiego nie kumam dobrze :-D

Gość mnie teraz ciągle włączają się
"no właczja ci sie kurde skoro siedzisz na stronie koranskiej to automatycznie masz podłozone pod nos to co cie moze zainteresowac, na allegro jak przegladasz jakies przedmioty to na stronie głownej tez ci sie wyswietla rzeczy jakie mogły by cie zaintersowac lub te ktore przegladałes zeby cie przyciagnac, ło jezu ludzie to sie doszukaja dziury w całym :/" To rozumiem tylko dlaczego te rzeczy włączają mi się brutalnie na siłe przy próbie otwarcia przeglądarki? i blokują mi komputer na tyle, że jest niezdatny do użytku? na stacjonarnym teraz nawet głupie google nie chcą mi się wczytać :/

Gość Delta-020 S
Co Ona teraz robi w ogóle? Zaletą chipi jest to że sie nie ciśnie na atencje.To nie Piguła czy Luntek albo pajac Crocker czy setki młotków na ustrimie. Ona wykazują specyficzna formę "bycia w sieci"-potrafi wykazać-lub przynajmniej stara sie wykazać,że potrzebuje pomocy a nie zwrócenia na siebie uwagi.Większość tego typu wypadków sprowadza sie do jednego schematu-zobaczcie!patrzcie na mnie!Jestem zaebisty/-a i to jest puste/śmieszne.Tu mamy do czynienia z czymś innym myśle.Tylko że na dłuższa metę to irytujące też.Ktoś kto chce coś zrobić-wysyła jej wiadomości itd itp dostaje w kółko ten sam bełkot bez konkretnej propozycji -"co robić?"czy co kto mógłby dla niej zrobić i to zdradza niepewny obraz tej całej historii-jej historii jaka najprawdopodobniej jest następstwem urojeń i kłopotów zdrowotnych.

Gość ....[^]....[^].....
A tymczasem!Bawmy sie!Karnawał trwa!

Gość ....[^]....[^].....
:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość a nie pomyśleliście
że ona może NAPRAWDĘ POTRZEBOWAĆ POMOCY?! zobaczcie w jakich warunkach żyje, to nie jest normalne, to bardzo możliwe, że rzeczywiście ktoś ją do tego zmusza, może i ona już trochę oszalała, ale skąd wiecie czy nie z winy prześladowcy? Nie słyszeliście może o kobietach trzymanych w piwnicy latami? Wprawdzie ta sytuacja jest nieco inna, ale bardzo możliwa. Wy przyglądacie się jej jak gdyby była jakimś zwierzątkiem w zoo czy czymś takim. Jak będą pokazywać w necie jak ktoś kogoś zabija to też sobie chętnie popatrzycie i tyle?

Gość ....[#]....[#].....
:(:(:(:(