Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafteriaaa

niesmiali faceci zawsze beda sami

Polecane posty

Gość Sulibrat
Jak ktoś dobrze wygląda i rozmawia z dziewczynami to chyba coś z nim nie tak że nie ma dziewczyny

Gość violeeeeertyucx
tchórz ni potrafia sie przynacć do niczego ,dobrze że nie wszyscy bo nie miałby kto nam czyscic kominów

Gość Sulibrat
To fajnie miałeś. Widać że wyglądasz ok i podobasz się

Gość Dobry temat :) i racja
koleżanka powiedziała mi kiedyś coś podobnego :) uwielbiam ja za to :)

Sulibrat to down

ktoś się za mnie podszył :) ale też czyta mi w myślach tylko może nie down, bo to nie smieszne jet

ktoś się za mnie podszył :) ale też czyta mi w myślach tylko może nie down, bo to nie smieszne jet

Gość Sulibrat
Tzn ?

Gość Killeruś81
Autorka to pusta lala i ściemniara. Nic nie dał znać po sobie gdyby zagadał dałabym mu szanse itp. Sraty taty gacie w kraty. Żeby żaba żyto żarła to by mąką srała. Jak znam życie to gdyby podszedł i zagaił to w twarz by go wyśmiała i pierdolneła wulgarnym tekstem na odczepnego czym jeszcze bardziej wpedziłaby go w kompleksy i utwierdziła w jego nieśmiałości

Gość niby tak ,ale cos w tym jest
ja sie przyznaje do tego ,że podobają mi się dopiero takie no ładne kobiety ..a w wieku 18-24 lata też do mnie zarywały może nie tyle co brzydkie ,no ale takie nie w moim typie ...a do tych co mi sie podobały to wydawało mi sie ,ze szans nie mam ...dopiero jak poderwałem swoją ex ,a była śliczna to się dowiedziałem ,że jednak wygląd u lasek to nic takiego bo takie ślicznotki nieraz tez maja kompleksy.

Gość kafteriaaa
Sulibrat ma downa

Gość Sulibrat
Poznasz głupiego po czynach jego a w tym przypadku po podszywaniu się pod inne nicki

Gość prawdaoniesmialych
bo nieśmiały facet ma zazwyczaj wiele pytań. Podba mi się kobieta , o patrzy się na mnie uśmiechneła się , czy to było do mnie czy ona się uśmiechneła tak od poprostu czy moze śmiała ze mnie ?, daje mi wyczekiwany znak i znowu pytanie czy to rzeczywiscie był znak?? a może mi się wydawało ?? e nie wydawało mi się przecierz ona może mieć każdego więc dlaczego miałaby się mną zainteresować ??? zaprasza na imprezę o ku..wa rzeczywiście zainteresowana ale pytanie iśc czy nie iśc ?? bo jeszcze coś spier...olę i będzie kwas poczekam na następną okazję będzie lepiej. Nadarza się następna okazja pytania lbo pojawiają się od nowa albo pojawia się wiele nowych. A teraz najciekawsze laska jest zonata, zajęta nie w twoim typie i nieśmiała osoba nawija jak katarynka bo pojawia się : Ona mnie nie pociąga nie jest dla mnie, mam to w dupie jak zinterpretuje moje słowa, co znaczy jej uśmiech czy zaproszenie na imprezę i etc. Kto tak ma ???

wszystko i na temat :) tylko jak z tego wyjśc :/

ja tak miałem ...teraz zatoczylem cały cykl rozwoju bo straciłem prawictwo i miałem dziewczynę więc nie mogę mieć wymówek w zasadzie ...ale taraz za to nie mam żadnej na celowniku...praca-dom, praca -dom PRACA-DOM ;]

Sulibrat = fhg = kartoon = down z sopotu

Zuzy już nie ma? :( ja specjalnie na babskim forum jestem, żeby sie czegoś doradzić, anonimowo :)

Gość wiiolkjhgdvb
kto z Sopotu jestem kobietą !

Gość prawdaoniesmialych
jak to przełamać poszukac równie nieśmiałej osoby płci przeciwnej, znająqc jak funkcjonuje mózg osoby nieśmiałej - dać jej więcej czasu proste nie :D

Gość JanekJanJanek
ja bym chcial sprobowac ze starsza i piekną kobietą

Gość Sulibrat
Ja tak nie mam bo jeszcze żadna dziewczyna mnie nigdzie nie zaprosiła ani nie patrzy się na mnie i nie uśmiecha

Gość Sulibrat
Ktoś kto tu skorzystał z połowy nicków z tego tematu a nie pisze pod swoim pewnie jest z Sopotu i szuka kolegów

może i tak, ale psychologiem nie jestem :) i nie mam pojecia jak to zrobic :)

mi osobiście łatwiej szło z otwartymi dziewczynami ...wbrew pozorm idzie łatwiej...otwarta laska nie bedzie sie krepowala jak juz sie przelamiesz i ją za "dupe " załpiesz przysłowiowo ...a taka niesmiala dla niesmialego to ..ty sie przelamiesz ,a ona " o jejku ...!!! co ty robisz" ...i chuj ty się speszysz i dupa ...zeby sie brac za niesmiała to juz troche doswiadczenia trzeba miec ....a tak do zostaniesz dla niesmiałem co najwyzej kolega / przyjaciółka

Gość Sulibrat
Jeżeli to ma się wydarzyć to się wydarzy.

no to akurat jak najbardzije prawda :)

Gość JanekJanJanek
ja też jestem prawiczkiem, myślę, że jakaś piękna starsza kobieta mogłaby mnie rozprawiczyć.

to idz janek do klubu gdzie chodza ludzie w wieku 25-35 lat ..tam juz cie jakas upoluje ; )

Gość Sulibrat
U mnie przedział byłby 5 lat do tyłu i góra 3 lata do przodu

Gość JanekJanJanek
ja tam nie mam takich kretyńskich oporów jak kocham to metryczka dla mnie nie ma znaczenia.