Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIOLKAlkokk

Wziełam 1 tabl. midiany i zanikł okres

Polecane posty

Gość MARIOLKAlkokk

dziś rano dostałam okres i zgodnie z ustaleniem dr. 1 tabletkę midiany i już nie mam okresu. Nie zamierzam dalej ich brać, przecież macica musi się oczyszczać! a nie ten cały syf, śluz nie ma jak się wydostać.

Gość MARIOLKAlkokk
no tak, przecież dla czego kobiety mają grzybicy pochwy? bo nie oczyszcza się tam nic, a plamienia które są co miesiąc to nie okres normalny. mam nadzieje ze ta jedna tabletka nie rozreguluje mi cyklu. Nigdy więcej tego świństwa.

"dla czego kobiety mają grzybicy pochwy? bo nie oczyszcza się tam nic" :o :o :o x 1000 🖐️ A to że krwawienia z odstawienia to nie normalny to nie oznacza, że przez to nie oczyszcza się macica. :o 🖐️

Gość MARIOLKAlkokk
perwersia-nic się nie stanie jak wziełam jedną tabletke? bo wiecej nie bede brała, są nie dla mnie ???

ale to przecież normalna reakcja organizmu, podczas brania pierwszego opakowania organizm się dopiero przyzwyczaja do hormonów i może zareagować różnie, jedne dziewczyny plamią przez całe pierwsze opakowanie, a innym okres się szybciej kończy lub zatrzymuje i to nic wielkiego, potem już będziesz miała normalnie krwawienia

Gość MARIOLKAlkokk
moniak- ale ja juz po 1 tabletce, po 2 godz miałam dziwne jazdy, byłam nerwowa, brak koncentracji, zmieniałam zdanie co 2 min,czułam sie jak na jakimś narkotyku.

wmawiasz sobie ale ok, masz racje, nie bierz dalej bo z takimi jazdami to nie ma sensu, hormony to nie landrynki, też trzeba mieć głowe na karku żeby je brać

Gość MARIOLKAlkokk
ha ha :) jasne .

Po dwóch godzinach jeszcze mogła Ci się nawet w pełni nie wchłonąć tabletka, a Ty piszesz o wahaniach nastroju. 🖐️