Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijem nie tknięta

Dziewice 40+ łączmy się

Polecane posty

Gość amahikka
tragedia ludzka

Gość bystra_09
Z filmów niczego sie nie nauczysz . Praktyka praktyka i jeszcze raz praktyka . Seksu i odczuwania przyjemności trzeba sie nauczyć ... niestety ani wibrator ani filmy Ci nie pomogą .

Gość gddsds
moze troche minelo od tego, ale to b.zly pomysl ze kupilas wibrator, bo wkladajac go, na pewno bedzie cie bolalo, mimo ze sama strerujesz wszystkim, i na bank bedziesz sie bala jak facet ktorego nawet juz bd kochala, bedzie probowal Ci wsadzic, bo bd wiedziala, ze to on wszystkim steruje. w doddatku pochwa, ktora jest jakby nie rozruszana, nie rozciagnieta, poszerzona.. to rzeczyiwiscie moze cie bolec.

Gość polki są nudziarami
Ja sobie nie wyobrażam być z dziewicą. Też miałem kilka razy okazję spotykać się z takimi, ale gdy wychodziło na jaw, że nigdy nie współżyły to dawałem sobie z nimi spokój. Seks jest bardzo ważny wżyciu człowieka i gdy kobieta do 20 roku życiu nie poszła do łóżka i jest nadal dziewicą to oznacza, że coś po prostu jest z nią nie tak. Unikanie seks nie jest normalne- natura nas tak stworzyła, że potrzebujemy seksu i koniec.

Gość preczz tabletkami
jest rych czystych serc a we włoszech terz jest załozony przez było modelke ania gołedzinowska w pierwszym roku zapisało sie 6 tys dziewic

Gość acgullka
średniowieczna ciemnota

Gość bez pracy czy wyjechac?
Wypowiedzi typu: "a ja Cię Autorko bardzo dobrze rozumiem choc mam dopiero 27 lat i wciąż jestem dziewicą, nie wyobrażam sobie zrobienia tego przed ślubem, to wbrew moim zasadom, seks to poważna sprawa i nie warto uprawiac go z osoba, która przecież może nas zostawic w każdej chwili, a poza tym faceci mają tak wyuzdane wymagania seksualne, że chyba żadnemu bym nie sprostała więc już wolę byc tą dziewicą niż dac się maltretowac w łóżku..." dla mnie świadczą o tym że ktos tak na prawdę nie jest 'porządny' a zwyczajnie zakompleksiony. Ni jak ma się ta wypowiedź do rzeczywistości. Seks to jeden z elementów bycia z kimś, a wypisywanie takich bzdur świadczy o strasznej niedojrzałości, [może wyparciu] - przecież to jest myślenie rodem z bravo girl dla 17nastek a nie 27 letniej kobiety.

Gość ijefi
Ja mam 16 i już nawet nie jestem analna -,- matko, maskara

Gość .szklany klosz.
Ja mam 30 lat, jestem dziewicą (brzmi jak "nazywam się Zdzisiek i jestem alkoholikiem:classic_cool:) Nic nie mam do seksu przed ślubem, wręcz przeciwnie, uważam że wręcz powinno się z sobą być jakiś czas przez ślubem. Nigdy z nikim nie trzymałam się za rękę, nie całowałam się itd... Jestem nieśmiała, raczej unikam bliskich kontaktów z ludźmi, chyba dlatego to wszystko.

Gość MIMIMImimimimimimimimmi000
JA MAM 29 I TEZ JESTEM nietknięta :( bawie sie tylko wibratorem...ale to chyba nie to samo..

Gość gthfr
smutne ale prawdziwe

Gość giglikka
smutne

Gość vrvgqwer
dziewczyny jest ktos z mazowieckiego/ swiętokrzyskiego / łodzkiego ?

Gość beebeeeaaa
smiechu warte

Gość pothentilla
hahhah

Gość abriennea
up

widzę, że ktoś wyżej zacytował moją wypowiedź...uśmiałam się do łez...ha ha ha a tak na marginesie to nie czytam bravo girl i nie uważam się, za niedojrzałą...raczej za aseksualną a to wielka różnica

Gość cispadaniiaa
po kiego grzyba hodowac błonke do smierci?

Gość hibiusaa
hyb a lepiej oddac byle komu niz z nia umrzec? zero uzycia z ycia

jakoś nie wyobrażam sobie uprawiania seksu z kimś do kogo nic nie będę czuć...przywykłam do takiego stanu rzeczy i podziwiam wszystkie kobiety uprawiające seks, ja nawet nie jestem w stanie patrzeć na męskiego ptaszka...

Gość merrimarilla
po co trzymac błonke?

Gość gość
up

Gość gość
błonka to skarb nawet zarabiają po 50 tys na błonce

Gość gość
haha

Gość Do debila polki są nudziarami
Jesteś człowieku ograniczonym debilem, który przez swoje klapy na oczach zapewne wiele w życiu traci (nie tylko w sferze seksu) :) Byłam dziewicą do 25 roku życia :) Na pewno nie przez brak urody, ani apetytu na seks (bo miałam ogromny), raczej przez brak szczęścia do facetów i zasady, które mi w domu wpojono. Mojego męża spotkałam właśnie w 25 roku życia. Nie chwaląc się, nie wiem, czy profesjonalna d***** robi chocby taką laskę jak ja :D Widziałam już mojego męża krzyczącego w głos albo ledwo żywego z rozkoszy :) Raczej nie narzeka ;) . Nieważny jest przebieg, ale wyobraźnia, inteligencja seksualna (tak, jest cos takiego ;) ), otwartość, apetyt na seks. Jestem pewna, że można być etatową ku/r/wą dyskotekową z zerowymi umiejętnościami w łóżku albo przeciwnie - z******tą kochanką mająca na koncie jednego faceta 🖐️

Gość gość
ale po 40 tce blonka schnie

Gość pewnie mnie też to czeka
Weszłam na ten wątek bo szukam jakiegoś odniesienia do swojego życia Mam 28 lat i też jestem dziewicą. Wynika to u mnie z braku powodzenia - faceci na mnie nie lecą, byłam w jednym związku przez kilka miesięcy, tzn spotykaliśmy się przez 4 miesiace, ale do stosunku nie doszlo, dla mnie to było za wcześnie, były tylko pieszczoty, no a potem on mnie olał i zostawił przez sms.i tyle go widziałam. Nigdy wcześniej ani nigdy później nikt mną się nie interesował, moje prób zainteresowania facetów swoją osobą pełzły zawsze na niczym. Nie wiem czy będę jeszcze kiedyś na jakiejś randce, póki co takie rzeczy to dla mnie abstrakcja. Chciałabym być kobietą, czuć się kobietą, ale muszę jakoś tą kobiecość poskramiać, a raczej jej chęć, bo nie mam okazji do jej rozwijania. Wcale bym się nie zdziwiła gdybym w wieku 40+ wciąż była dziewica. Uprzedzam ewentualne komentarze - nie jestem gruba, nie odstraszam wyglądem, dbam o siebie. I tak, wychodzę do ludzi, spotykam się z ludźmi, ze znajomymi, nie odmawiam zaproszeń nigdy, nie mam oporów by spotkać się np z nieznajomą paczką znajomych jakiejś koleżanki.

Gość gość
mam 39 lat naleze do harie krisna i jestem dziewica

Gość gość598
ja mam 26 lat i nawet chłopaka za rękę nie trzymałam :O ja też pewnie do śmierci będę dziewicą, nikt się mną nie interesuję, więc nie mam szans na nic :( A wszystko chyba przez moją nieśmiałość i małomówność bo na pewno nie chodzi o wygląd