Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona kobieta

Nie chce pójść z narzeczonym na Sylwestra bo się siebie wtydzę...

Polecane posty

Gość 234342342424
no dobrze, ale kazdy jest inny, i są osoby które mają kompleksy i czują się wtedy mniej wartosciowe, wola chowa się w kąt.

Gość CALINECZKA CZARNE WŁOSKIII
Ja tez idę z facetem. Sukienkę kupiłam, buty tez. MAKIJAŻ I WŁOSY TEŻ ROBIĘ SAMA! Bo nie mam kasy na fryzjera :) I wiesz co, moze i lepiej! Fryzjer czasami zepsuje... Jakie masz włosy?Możesz je przeciez wyciągnąć na szczotce i podniesc trochę? Do tego makijaz np czarna kredka, tusz, jakis ciemniejszy brązowy cien? Jaki masz typ urody?Pomogę :)

Gość zasmucona kobieta a skad jeste
ee przesadzasz :D wygladasz naprawde dobrze :D nie marudz i idz :) ! i wcale nie jestes taka blada

Gość 234342342424
no i jest git... Ładne nogi i ogólnie ok. Sukienka może mogłaby być ciut dłuższa i mniej opinająca dół, chętnie oddałabym Ci swoją bo i tak nie mam gdzie zakładać... :/

Gość 234342342424
I widać że nie jesteś blada, widziałabyś mnie... łoooo ja to jak ściana

Gość hiena,699
zasmucona kobieta ??? dobrze ty się czujesz laska ?? Piekne opalone ciało, świetne nogi co ty chcesz ? naprawdę wymyślasz pierdoły!

Gość szaroniebieska
Jest dobrze :) masz bardzo zgrabne nogi, ładne buty. resztę sylwetki słabo widać, ale myślę, że również jest ok :)

glowa do gory autorko, najpierw ulecz dusze , potem cialo. Zrob sobi emila chwile dl asiebie ,jakas kapiel mily zapach , dobra muzyka. Pomysl, ze jestes ladna , i tak sie czuj. Co do ubioru, najlepiej tak jak ci jest wygodnie, i ni eza duzo makijazu, wlosy jakos w artystyczny nielad zrob, badz oryginalna, mozesz miec spodnie czarne eleganckie, bluzka jakas innego typu, moze wiesz taka zwiewna, i ten puder z drobinkami zlota czy jakos tak i piekna bedziesz uwierz nam , idz i sie baw. Ciesz sie soba , zrob sie na bostwo w swoim wlasnym stylu a i te nadmuchane lalunie jeszcze ci pozazdroszcza zobaczysz...

Jestem z Warszawy, ale dzięki za propozycję pomocy :) Włosy mam przed ramiona i kręcić ich niestety nie umiem. Raz czy dwa spróbowałam i wyszła mi fatalna szopa na głowie, że szybko brałam prysznic żeby znów były proste...Susze je na szczotkę, ale to żaden szał tak tylko na prosto. A blada niestety jestem, wiadomo zdjecie tak tego nie pokaże...

dekolt przyciemnij bronzerem jesli ci bardzo zalezy i mozesz isc :D

wiesz co myslałam ze naprawde jakaś pokraka z ciebie, a ty przecież wyglądasz fajnie. na pewno nie jestes blada, gdzie ty widziesz bladosc? nogi tez zgrabne. moze kup jakies rajstopy ze wzorkiem po booku. pomaluj paznokcie u stóp i u rąk.

Gość ja też szukam butów .
Od pasa w dół zajebiście zrób coś z ramionami bo te ramiączka w kiecce jakieś takie za wąskie do Twojej budowy, na przyszłośc wybieraj sukienki z grubszymi ramionami albo w ogóle z rekawkami, jak masz czarny sweterek, jakies stylowe bolerko albo ładnych żakiet to ubierz bo będziesz wyglądać świetnie !

Gość 234342342424
Jest ok, nie masz się czego wstydzić. A co ja mam zrobić z moimi czerwonymi plamami i wypukłościami na twarzy?... grrr... chciałabym mieć gładką buzię, niczego już więcej nie pragnę...

Lipsss dzięki za wszystkie wskazówki i innym również, jednak są życzliwe osoby jeszcze na tym świecie :) Włosów nie farbuję, bo niedawno wróciłam do swojego naturlanego koloru - miałam blond i narzeczony chciał żeby mi odpoczęły, wzmocniły i żebym wstrzymała się z farbowaniem chociaż do wiosny...

Kobieto :) po pierwsze masz bardzo ładne NOGI :) po drugie skukienka tez jest śliczna !!!! Nie masz się czym martwić, dobierz ładną biżuterię i bedzie super :) Maarta 24 dokładnie! :) ja ten balsam ubóstwiam, nie dość, że pięknie pachnie i szybko daje efekt to nie robi żadnych smug :) nawet jak się nie zrobi peelingu :)

Gość Kabooom
A ja robie sylwka u sb na chacie. 17 osób. I jakos mi się odechciało. ;P No ale zrobie mam nadzieje ze bd sie dobrze bawić.. Z tego co widze na zdj wyżej to ładną masz figure. Nie wiem czego sie wstydzić. ;| Chociaż ja też tak mam niby każdy mówi ze jestem szcupła i zgrabna bo tak jest ale czasami sie gdzies wstydze wyjsc. Dasz rade ;D DDDD Pozdro ^^

Też zauważyłam że muszę mieć grubsze ramiączka, bo mam dość duże piersi i ogólnie nie jestem drobnej budowy, będę pamiętać o tym na przyszłość... Mam czarny żakiet, ale nie wiem czy nie będzie za ciemno. A rajstopy to czarne czy beżowe?

Gość wera32343
234342342424 ja też mam masę pryszczy i już straciłam nadzieję że się tego pozbędę. Jak to wszystko zaszpachluje to jakoś to wygląda ale jak ktoś bliżej podejdzie to widać okropne niedoskonałości ech marzę o gładkiej cerze.... A ty autorko wyglądasz super nie rozumiem w czym problem :o koniecznie dołóż jakąś biżuterię jakąs bransoletę albo ładny naszyjnik. Naprawdę takie dodatki dodają bardzo dużo uroku strojowi. Równiez proponuję coś narzucić na ramiona i będzie super aaa i pomaluj paznkocie u stóp do takich butów.

Gość ja też szukam butów .
zasmucona kobieta czarny żakiet nie będzie przesadą jeśli przełamiesz strój jakąs biżuterią, może jakaś kolroowa bransoleta. broszka, lub sporo wisiorek. Rajstopy wybrałabym ciałowe bo to będzie za dużo czerni w czerni ;)

Gość 234342342424
wera32343 no więc także Tobie współczuję... Kurczę każdy ma jakiś problem... Nie moglibyśmy być wszyscy identyczni? Nie byloby problemu :)

234342342424 Też wiem co co znaczy męczyć się z problemami skórnymi :/ Mam niestety wrażliwą skórę i większość kosmetyków ją uczula, zaraz robi się czerwona i sucha więc malować muszę się baaaardzo ostrożnie. Najbardziej męczy mnie brak talii... co bym nie założyła zawsze taka chłopczyca.. Marta skoczyłabym po ten balsam, ale boje się trochę że mogę sobie plam narobić. W domu mam dove i on robi mi okropne zacieki i się jakby ściera po kilku aplikacjach na skórę

Gość wera32343
234342342424 dokładnie ;) wtedy liczyłoby się tylko to jaki człowiek jest a nie jak wygląda ;)

jak masz cienkie wlosy to natapiruj je;) moze kocie oko i troche rozu? pisalas ze masz duze oczy, bedziesz dobrze wygladac gdy je ladnie obrysujesz kredka, dasz troche ciemnego cienia na zewnatrz i jasnego w kaciku oczu, obowiazkowo tusz do rzes. Co do bizuterii, do takiej kiecki chyba wszystko pasuje, wygladasz ladnie, masz ladna figure, super buty i fajna sukienka;)

Gość dfdfghfhgjgk
masz szpotawe nogi, nie powinnas nosic takich krotkich kiecek... a ja mam kompleksy na punkcie swoich nog i ich nie pokazuje :O a mam lepsze od twoich. twoje są krzywe, to jest koslawosc albo szpotawosc, nie pamietam juz, nie laczą ci sie w kostce. powinnas nosic spodniczki do kolan albo dluzsze.

Gość 234342342424
Na brak talii nie wiem co mam doradzić... :/ :*

ja tez mam nienajlepsza cere :/ i moim najwiekszym marzeniem jest przestac miec z tym problem ;/ ;( a autorko Tobie jesli zalezy na opaleniznie to kup bronzer w pudrze tanie sa w rosmanie z wibo albo miss sporty ;D i jak masz duzy pedzel to przejedz nim dekold i twarz ,jak nie wiesz jak to robic to na youtbe masz filmiki instruktażowe! jesli nie przesadzisz to efekt bedzie super ;) i zanim kupisz przejedz testerem chociazby po dłoni zeby to nie był pomarancz ani róz tylko brazowy kolor , powodzenia i baw sie dobrze ! :D

Gość fnsigla singla
zasmucona kobieta ja bym dała sobie spokój z balsamami brązującymi zaraz przed sylwestrem, gdybyś go wcześniej stosowała i znała to co innego a tak lepiej nie ryzykować. Może masz w domu jakąś zwiewną elegancką bluzkę i spódniczkę ? Bo te ramiączka są faktycznie za cienkie.

I jeszcze piszesz, że masz dość duże piersi :) czyli masz się czym pochwalić w porównaniu do mnie, jestem wysoka i płaska ;p Jestem na 100% pewna, że jutro będziesz się dobrze bawić :) Jeśli to nie będzie dla Ciebie problem daj znać w niedzielę jak było kiedy się wyśpisz :))