Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona kobieta

Nie chce pójść z narzeczonym na Sylwestra bo się siebie wtydzę...

Polecane posty

Gość 234342342424
fajna fajna

Gość zasmucona kobieta a skad jeste
mi sie Twoja sukienka tez podoba ! ;) fajna jest kobieca delikatna :P nie dziwkarska ani też nie jakas staromodna :P no i ja lubie koronki :D

Gość robinson wydm.
o kurwa jakie nogi zajebiste :D dziewczyno pisze serio że jakbyś tak przyszła ubrana na mojego sylwka to bym oka z ciebie nie spuszczał, bardzo sexy a włosy to lubię u kobiet rozpusczone jakby kto pytał :P

Gość DZIEWCZYNY MI TEZ POMOZCIE!!!
Autorko Ty nie jestes blada :) Masz ładna skórę, powinnas byc zadowolona:) Ja gorszy bledziuch jestem ;)

o w żakiecie super rekewek 3/4 bardzo modny. daj na rękę jakąs dużą zajebistą bransolete, kolczyki, do tego kopertówka, paznokcie na czerwono i lecisz;)

234342342424 masz rację, rzadko się tutaj zdarza, żeby w jednym temacie było aż tyle życzliwych osób :)

Gość 234342342424
no właśnie i jestem zdziwiona. Zostańmy wszyscy przyjaciółmi :D hehe

Gość urszulaa B.
234342342424 no własnie kochajmy się :D :P

najgorszy problem u mnie to włosy :( bo sa długie i przyklapują:(

Gość 234342342424
Ładne. Przydałby się jakieś loczki, ładnie by to wyglądało moim zdaniem

234342342424 hehehe to wcale nie byłby taki głupi pomysł :D Ta koronkowa sukienka tez bardzo mi się podoba :)

Gość proekozielona
spojrz w lustro i zasnanow sie dlaczego On z Toba jest... z litosci, jestes bogata, zlapalas go na dziecko, dobrze obciagasz..? a moze rzuc Go, nie sadzisz, ze robisz mu krzywde tak marudzac??? Zreszta sam cie niedlugo rzuci, majac kolo siebie taka marude jak mnie wkurzaja takie malkontentki ja Ty, docen siebie kobieto, jak tego nie zrobisz to nikt tego nie uczyni

Gość jakie mysie.....
to są brązowe a nie mysie kretynko

Gość trombka i skżypce
zasmucona kobieta zaraz zepsuje ta miła atmosferę bo się wkurzyłam :P tak czytam ten wątek i dziewczyno ja nie wiem kto Ci takich komleksów narobił ale wyglądasz naprawdę super !!!!!!!!!!!!!!!!!!! W samej sukience spoko w żakiecie i sukience zajebiście że tak powiem a włosy masz kapitalne, grube, zdrowe i śliczny kolor. Jak możesz się w ogóle wahać czy pójść czy nie ??? A jak nie pójdziesz to Ci skopie dupsko i na tym sie skończy!!!!

Gość 234342342424
proekozielona prosze... troszke wiecej wyrozumialosci...

Biżuteria by się przydała na pewno, ale dziś szukałam szukałam i nic nie wybrałam bo miałam wrażenie że nic nie pasuje...Jutro już nie zdążę nigdzie wyskoczyć, więc będę mogła ewentualnie jakieś kolczyki które mam w domu założyć ale też nie wiem jaki kolor...

Zasmucona kobieto teraz przeginasz !!!! Włosy masz świetne, nie masz się czego wstydzić, W OGÓLE!! i zazdroszczę CI włosków, bo ja to mam szopę na całej długości i żadna grzywka mi nie pasuje...;/ Wkładaj kwiat we włosy i lecisz :)) Naprawdę wygladasz SUPER :) juz jeden facet zwrócił na Ciebie uwagę hihi :)

Gość 234342342424
Jest naprawdę swietnie. uwierz w siebie:*:*:*

Gość ja też szukam butów .
zasmucona kobieta może pożycz od mamy/koleżanki a może jednak znajdziesz coś co pasuje ;)

Gość 234342342424
Na pewno coś znajdziesz

Gość ja też szukam butów .
a co do koloru biżuterii to polecam srebro, coś co błyszczy i się odróznia, coś bardziej wystrzałowego w jasnych barwach żeby przełamać tą czerń.

zielona Trochę mnie Twoja wypowiedz rozśmieszyła, a raczej spowodowała uśmiech :) Dziecka nie mamy, ja studiuję i nie mogę znaleźć pracy a narzeczony ma sporo pieniędzy. Podobno zakochał się w moim uśmiechu, podejściu do życia, ale od jakiegoś roku brak mi radości życia i zakopałam się w kompleksach...Dodatkowo najlepsi przyjeciele powyjeżdżali za granicę do pracy i zostałam sama jak palec. trombka i skżypce Włosy naprawdę nie są w najlepszym stanie, pewnie to przez zdjęcie które tego nie oddaje. Mam taki puch na głowie i dlatego mogą wydawać się grubsze na zdjeciach ale to cieniaski...

Gość G0NIA
HEJ, nie widze dokladnie sukienki ale jesli chcesz tale podkreslic to moze masz jakas katrastowa cienka hustke? zeby w talii zawiazac zrobic kokardke. tylko nie wiem czy bedzie pasowalo bo dokladnie sukienki nie widze. A wlosow myslich nie masz chyba ze zdjecie przeklamuje. Polecam szamponetke np z Joanny. Jesli masz naczynka lub problemy skorne to nic z czerwonym pigmentem bo bedzie Ci podkreslalo niedoskonalosci na twarzy. Buty masz super. Wlosy radze suszyc do dolu glowa a wczesniej pianke wklepac na mokre wlosy i rozczesac. przedluzy to tez ich swierzosc. DObrze byloby jakbys wrzucila zdjecie oczu z bliska moglabym okreslic wtedy jaki makijaz dobrac. bo pamietajmy ze ciemne kolory chowaja a jasne uwypuklaja. musze znac twoja budowe oka i twarzy to pomodelujemy rozem czy brazerem :) Fajnie na prawde wygladasz tylko troche tak smutno na ciemno :)

Gość oliwka śliwka 880808
"Podobno zakochał się w moim uśmiechu, podejściu do życia, ale od jakiegoś roku brak mi radości życia i zakopałam się w kompleksach..." zielonej chyba własnie o to chodziło żeby Ci coś uzmysłowić ;)

DZIEWCZYNY MI TEZ POMOZCIE!!! Fryzurki super, ale sama tego za chiny ludowe nie zrobię... A nawet gdybym spróbowała, to nie mam nawet połowy włosów co te modelki :)