Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywa grzywka

dzis mam urodziny, własnie dzis.

Polecane posty

Gergor Shilcerłaner fajny tekst, zapamietam na prszyszlosc kiedy znowu uslysze jaki znowu brzydki jestem :)

Gość krzywa grzywka
smartfon a co Cie interesowało? Jej picza czy rozum?

Gość sympatyczna kafe_laska
Wszystkiego naj naj naj w dniu urodzin, spelnienia marzen, milosci.... a Ktore urodzinki? A tak nawiasem tez spedzam sylwka w domu, co z tego jak jestem sympatyczna, dobra, jak inni maja to w dupie za przeproszeniem.... trzeba byc chyba podla zeby sie cos udawalo...a wiesz ja tez mam male cycki nawet starsznie maleee lat mam 22.... i cycki niepelne A....

Kazdy jej element tylko nie interesowaly mnie jej piersi. Chociaz powiem szczerze ze moglaby miec normalne zeby wiochy w towarzystwie nie bylo ze znalazlem se deche.. :)

Gość krzywa grzywka
sympatyczna kafe_laska-dzieki, urodziny dwudzieste pierwsze smartfon a ona nie nosiła stanika push-up?

smartfon ale wiesz ludzie sa rozni, nie ma takich samych, chyba widzialas jaka jest jak ja poznales... poza tym jedna ma bardzo male druga duze i tyle... a jak Ty sie martwiles o to co powiedza kumple to faktycznie szkoda...No ale z drugiej strony rozumiem Cie, podobaja Ci sie z wiekszymi to szukaj z wiekszymi :)))

krzywa grzywka sorry ze sie wtrace, ale ja stanika push_up nie nosze bo mi odstaje czuje sie jak zaloze jakbym miala nie swoje cycki... a po co mam udowadniac swiatu ze mam wieksze jak tak nie jest....

sympatyczna kafe_laska ty wogole mnie nie rozumiesz. krzywa grzywka nie wiem czy nosila. wiem tam nic nie bylo :D

Gość krzywa grzywka
sympatyczna kafe_laska-masz racje. ja taki nosze nawet mama gdy kupiła mi pierwszy stanik (on był taki zwykły) to potem doszyła sama jakies gąbki :O od tamtego czasu nosze same staniki push up

smartfon to powiedz o co chodzi.... krzywa grzywka no jak kto lubi :) jak sie przyzwyczailas to zle bys sie czula w takim nie push-upie

Ja nie widze nic interesujacego w piersiach i nie wiem dlaczego inni sie tak tym jarają :classic_cool: wole na co innego spojrzec... :D

Gość krzywa grzywka
dostałam prezent od mamy własnie 100zł nie chciałam nic :O po co wydawac na mnie kase :O

oj tam przyda Ci sie... smartfon, a na co wolisz popatrzec? Tylek, uda :Pcale nogi

tylek, uda :) nogi dobrze zeby miala proste a tak z resztą to nie jestem wymagajacy :)

Gość krzywa grzywka
oj przyda...od razu w poniedziałek ide po jakis alkohol i fajki:O

krzywa grzywa uczysz sie pracujesz?

Gość krzywa grzywka
studiuje chociaz chciałabym pracowac i miec swoja kase/ wtedy nie mialabym wyrzutów sumienia ze ciagne kase od rodziców

smartfon, ale wiesz chyba te takie dechy maja fajne nogi, uda :P inne laski maja grube, duze tylki, a poza tym jak tamta Twoja byla decha to pewnie i szczupla byla, cycki to tkanka gruczolowa prawie i wszystkich kobiet taka sama i tkanka tluszczowa to ona ma wplyw na wielkosc piersi....wiec cycki to tluszcz;p

Gość krzywa grzywka
u mnie tłuszcz osiada sie na brzuchu :O ja piernicze, to jest najgorsze bo wtedy zanika talia :( musze krecic hulahopem by do tego nie dopuscic jakby ten cholerny tłuszcz nie mogł sie osiadac pietro wyzej!!!

krzywa grzywka, smartfon ja mam gdzies takie podobne piersi jak ta modelka http://p1.kimono.pl/p1.kimono.pl/fb34d984ac5c1c768f79f982c9d123df.jpg i co mam sobie glowe odciac bo inne maja wieksze, przeciez jak mezczyzni szukaja parnerki na cale zycie nie kieruja sie tylko rozmiarem cyckow tak mi sie wydaje chyba ze sie mylee

Mi piersi są obojetne i zgadzam sie z tobą ze laski z malymi piersiami są szczuple dlatego takie preferuje :)

krzywka grzywka a ile wazysz ile masz wzrostu?

Nie mylisz sie, dla mnie takie piersi niebylyby przeszkodą a nawet podobają mi sie :D

Gość krzywa grzywka
około 166 cm a waze 50 kg, albo 51

Gość Gergor Shilcerłaner
...

Gość krzywa grzywka
co tam gregor, załamałes sie tematem naszej rozmowy?:D

Gość Gergor Shilcerłaner
źle mi😭))

ale to jej te cycki czy sztuczne? strasznie scisniete dlatego taki efekt albo sukienka ciut za mala zeby tak sie uwydatnily, ja waze 46/162 smartfon podobaja Ci sie, ktos inny moglby powiedziec gdzie te cycki, pokazalam plecy ale decha..... No tak bo cycki maja byc duza inaczej jest sie nie kobieta, facet ma miec duzego bo ianczej nie zaspokoi. laska ma wiedziec co to seks, bo inaczej bedzie kloda.... Boze ludzie sa to takie poglady sie porobily???

Gość krzywa grzywka
a ja nawet pokoju nie posprzatałam :D musze to w koncuu zrobic poki co jem czekolade zurawinowa :classic_cool: moze pojdzie w cycki, zyczcie mi tego! :) sympatyczna kafe_laska-wszystko kreci sie teraz tylko wokół seksu... :O