Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki 2011 - podsumowanie

Polecane posty

"Jestescie malo inteligentni." Ty też skoro z takimi banałami nie prowadzisz rubryki z poradami sercowymi w gazecie dla nastolatków.

Gość Dmjamtpgj
Nie, żadna kobieta nikomu świadomie nie zamierza dawać się wykorzystywać - większość kocha się z "miłości"/uczucia, a że później prawda może okazać się brutalna to już nie nasza wina- jasnowidzkami nie jesteśmy i żaden facet nie ma wypisane na czole:"rozkocham, wykorzystam i zostawię", a udawać dobrego, czułego i zakochanego to żaden problem dla wielu z was, więc nasze obawy są jak najbardziej słuszne. Co do waszych to jednak wydaje mi się że jeśli kasa jest dla kobiety priorytetem to szybko da się to wyczuć i raczej trudno się z tym kryć.

"większość kocha się z "miłości"/uczucia, a że później prawda może okazać się brutalna to już nie nasza wina" Jak jest kisiel w majtkach to i uczucie miłości się pojawia :D "jasnowidzkami nie jesteśmy i żaden facet nie ma wypisane na czole:"rozkocham, wykorzystam i zostawię"" Jak zwykle głowa od tego aby deszcz do szyi nie napadał. "a udawać dobrego, czułego i zakochanego to żaden problem dla wielu z was" Zabawne, że ci naprawdę dobrzy, czuli i zakochani to ciągle sami. Widać podróbki lepsze.

"a udawać dobrego, czułego i zakochanego to żaden problem dla wielu z was, więc nasze obawy są jak najbardziej słuszne" Bzdura. Jeżeli facet gada Wam to co chcecie usłyszeć to już wina Waszej głupoty, że mu ulegacie. 🖐️ Poza tym ja wolałbym cokolwiek w tej sferze przeżyć niż wiesc takie puste życie. 🖐️ Wiec z dwojga złego i tak macie lepiej, bo narzekać na brak przezyc mało która z Was moze. 🖐️

Gość Zuzanna Amelia #####
Nie "podrobki lepsze" tylko kazda strona ma swoje priorytety. Jak kobieta jest pasztet to na wianuszek adoratorow tez nie ma co liczyc i zaden cudowny charakter jej tego nie ulatwi. A za naiwnosc kazda strona i tak musi zaplacic , takie jest zycie.

"Nie "podrobki lepsze" tylko kazda strona ma swoje priorytety." Ja i inni ciągle słyszymy o tych waszych priorytetach tylko jakoś to się nie pokrywa z rzeczywistością. "Jak kobieta jest pasztet to na wianuszek adoratorow tez nie ma co liczyc" I tu się bardzo mylisz. Chyba, że mówiąc pasztet wyobrażasz sobie ofiarę zderzenia z tir-em.

Jestm ladna a i tak nikt mnie nie chce.

To dziala tak samo w obie strony.

Mezczyzni maja w zyciu latwiej bo sami wybieraja kobiete na ktora zapoluja.

"Mezczyzni maja w zyciu latwiej bo sami wybieraja kobiete na ktora zapoluja." I to jest to ułatwienie? Pffffffffffffffff! :D

Gość naprawdę darker nie
masz nic lepszego do roboty niż wyśmiewanie ludzi których nie cierpisz na babskim forum ? GET A LIFE

21:49 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia ##### Mezczyzni maja w zyciu latwiej bo sami wybieraja kobiete na ktora zapoluja. Jestes mezczyzna czy kobieta? Pytam zupelnie powaznie.

Gość greger
a ktoś mi może powiedzieć co się dzieje z "brzydki niski beznadziejny" ??

Cieszę się, że niektórzy dobrze się bawią na kafe :). Ja tam wolę pośmiać się w realu ;).

O wilku mowa.... Nawet nie masz pojecia jak milo jest Cie widziec.

"Ja tam wolę pośmiać się w realu" Ja też. Nie ma to jak widzieć szefową co opierdala innych :D

Gość filetZmakreli
WIE KTOŚ CO SIĘ STAŁO Z GRACZEM O NICKU "BRZYDKI NISKI BEZNADZIEJNY" ? KIEDYŚ NOTORYCZNIE WPISYWAŁ SIĘ NA TYM FORUM.. A JUŻ OD JAKIEGOŚ CHYBA ROKU GO NIE WIDZE, CZYŻBY JEGO ŻYCIE SIĘ ZMIENIŁO? POZNAŁ KOBIETE, MA DOM, SEX, PRACE I SRA NA KAFETERIE?

"CZYŻBY JEGO ŻYCIE SIĘ ZMIENIŁO? POZNAŁ KOBIETE, MA DOM, SEX, PRACE I SRA NA KAFETERIE? " W profilu napisał, że nie żyje. Wyciągnij wnioski.

BNB w swoim profilu wpisal ze nie zyje. Dla mnie oznacza to ze nie chcial juz wiecej wystepowac pod tym nickiem. Byc moze zmienil image a byc moze zrezygnowal z kafe. Najblizej podobno byl zaprzyjazniony z Zaba Letycja alias Zielony Zelek. Pytaj ja. Moze ona cos bedzie wiedziala ( o ile zechce powiedziec/

Darker "W profilu napisał, że nie żyje. Wyciągnij wnioski." Aleś ty musisz być naiwny, szok. Wprawdzie nie miałam okazji poznać tego BNB, ale to, że anonimowa osoba na forum dyskusyjnym ma w profilu napisane iż 'nie żyje' nie musi automatycznie oznaczać jednego. Skoro łykasz wszystko jak pelikan, to nie dziwię się, że byłeś tak wykorzystywany przez dziewczyny, to wręcz byłby grzech nie skorzystać z takiej okazji. Mieć za darmo własnego Murzyna.

Gość Dmjamtpgj
Co do tego kiślu w gaciach to przecież chyba oczywiste jest iż chemia to podstawa i bez tego ani rusz- choćby nie wiadomo jak bardzo idealizowało się pojęcie miłości; i kto powiedział że należy się ze wszystkim zgadzać z kobietą żeby ją uwieść ? :D Trzeba po prostu odpowiednio grać i być dobrym manipulantem.

"Aleś ty musisz być naiwny, szok" Co za tępa strzałą, kompletny brak poczucia humoru.

"Co do tego kiślu w gaciach to przecież chyba oczywiste jest iż chemia to podstawa i bez tego ani rusz" Dokładnie. Dlatego też dobrocią i czułością to można sobie tyłek podetrzeć. "i kto powiedział że należy się ze wszystkim zgadzać z kobietą żeby ją uwieść ?" Na pewno nie ja :D