Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

Nie wchodzilem na showupa :classic_cool:. Wszedlem na maila, przejrzalem po raz 11293123123 pewne fotki i tak we mnie zawrzalo, ze nie moglem zasnac do 5 :classic_cool::D

to następnym razem wyślę Ci taką, żebyś oglądał ją częściej 😭 :classic_cool: nic mi się nie chce, a tyle mam do zrobienia na pon 😭 😴 😭 nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę 😠

Haha, wlasnie profilaktycznie otworzylem ten temat, a tu nowy post :D🖐️

a też mam tak często, że w momencie w którym otwieram topik, pojawia się Twój post :classic_cool:

Ja tez nie mam pojecia co to moze byc :classic_cool: Juz nie moge sie doczekac :classic_cool: Koorwa, mielismy dzisiaj nadrobic zaleglosci, a chyba znowu nic z tego nie wyjdzie 😭. Czemu musialem tak dlugo na Ciebie czekac :classic_cool: ?

co mamy do nadrobienia? :classic_cool: byłam zajęta trochę tym i tamtym, a trochę nicnierobieniem. co masz zamiar robić od jutra? :classic_cool:

W sumie to nic :classic_cool:. Nadrobimy to w czerwcu/lipcu :classic_cool: A od jutra mam zamiar grac w Heroesy z kolegami, spotkac sie z towarzystwem z liceum i poimprezowac :classic_cool: Mam juz plan na semestr letni, nawet fajny, ale nie podobaja mi sie cwiczenia w czwartek od 18:30 do 20 :o

a jak nie w czerwcu/lipcu to we wrześniu? :classic_cool: no to bądź grzeczny, wiesz :classic_cool: 🖐️ jeden dzień w tygodniu, da się przeżyć :P

We wrzesniu 😭:classic_cool: ? Spokojnie, potrafilem sie kontrolowac przez tyle lat, wiec na pewno bede grzeczny :classic_cool: Da sie, tym bardziej, ze praktycznie bede mial 2 dni w tygodniu wolne :classic_cool:🖐️

dobra już mi się nie chce, :classic_cool: koorwa ale jestem leniwa. wybrano mnie na kapitana zespołu i zagroziłam wszystkim poważnymi konsekwencjami za brak zarysu pierwszej części naszego projektu na pon, a sama jeszcze nic nie mam 😭 :classic_cool: chyba z tej okazji zrobię sobie drinka :classic_cool:

Nie martw sie, mam to samo :classic_cool: "Kapitan zespolu" :o. Dlatego nienawidze prac grupowych, zazwyczaj jedna osoba przygotuje wszystko, a reszta pijawek z tego korzysta :classic_cool:. Strasznie mnie wkoorwialo, gdy reszta grupy nic nie robila, a ja staralem sie przygotowac jak najlepiej :o. Bycie perfekcjonista nie idzie w parze z dzialaniem w grupie z takimi ludzmi :classic_cool:. A poza tym, wole pracowac sam :classic_cool:

widzę, że się rozumiemy. :classic_cool: też jestem indywidualistką i perfekcjonistką :classic_cool: a pracowanie z tymi ludźmi, chociaż w miarę inteligentnymi jest dla mnie dwa razy trudniejsze, bo jako jedyna wykazuję inicjatywę zrobienia tego na wysokim poziomie, muszę za nich wszystko organizować i dyktować co mają zrobić :O nie myślę już nawet o zaprezentowaniu tego :O a mam jeszcze 3 inne większe projekty grupowe, z których w jednych tez jestem kapitanem 😭 spakowany? :classic_cool:

Jeszcze nie, zrobie to jutro rano :classic_cool:. Jak zwykle, wszystko na ostatnia chwile ! :D🖐️

Wlasciwie to dzisiaj rano :classic_cool: A co do zabawy Twoimi wlosami w Twoim ulubionym sklepie :classic_cool:. Ciekawe jaka bylaby reakcja ludzi, gdyby zobaczyli jaki wplyw na nas maja te czynnosci :D🖐️

Dlaczego nieistotne 😭:classic_cool: ? Przynajmniej wiedzialbym jaka odleglosc by nas dzielila :classic_cool:.

odległość podam zaraz po tym jak mi napiszesz :classic_cool: w przybliżeniu, na oko daję 400km 🖐️ 😭