Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

ja i matka :classic_cool: :D 🖐️ :D 🖐️ ale co prawda to prawda, jeśli już to byłabym 11/10 :classic_cool: także nie bez powodu ze mną chodzisz :D

W takim razie ide spac, bo czekaja mnie 2 dni intensywnego uczenia sie 😭:classic_cool:. I znow nie bede bystry und spostrzegawczy :classic_cool: Dobranoc Kochanie 👄🖐️:classic_cool:

zero o nauce, bo mam ciary jak sobie pomyślę o poniedziałku :O jednakże koncentracji, pamięci und szczęścia :classic_cool: gute nach 👄 🖐️ :classic_cool:

Koorwa, uczylem sie niemieciego przez 6 lat i nic prawie nie pamietam 😭. Teraz zaluje, bo przydalby sie drugi jezyk obcy :classic_cool:. 3 lata francuskiego w liceum pomine milczeniem :classic_cool:

ja też prawie że zapomniałam niemiecki :O i hiszpański :O ale zaczynam chyba norweski :D który za rok pójdzie w zapomnienie 🖐️ a masz zamiar wznowić? :D i czemu nie śpisz? :classic_cool:

Jesli juz to wznowilbym nauke niemieckiego, bo francuski nie przypadl mi do gustu :classic_cool:🖐️. Nie spie, bo jak zwykle zagadalem sie :D🖐️

o to wznów :classic_cool: bo ja chyba też to zrobię, bo byłam na wysokim poziomie y będziemy komunikować się po niemiecku :classic_cool: no to idź już :classic_cool:

narysowałam na karteczce Twój dzisiejszy sen i wbiłam go w główkę Towjej vudu :classic_cool: jakby coś zabolauo to przepraszam :classic_cool: 🖐️

Gość pikej
a co Ci się przyśniło? :classic_cool:

no bo nie mam na czym wzorować pewnych części laleczki :classic_cool: a po drugie potrzebuję kępkę Twoich włosów :classic_cool: 🖐️

A ktore konkretnie czesci laleczki masz na mysli, byc moze bede mogl Ci pomoc :classic_cool: spaday i tak mam krotkie wlosy 😠:classic_cool:🖐️