Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już do niej nie pójdę

byłam prywatnie u lekarza i nic mi nie powiedziała.. aby przytakiwała

Polecane posty

Gość już do niej nie pójdę

Witajcie moje córka nie dawno skończyła 5 miesięcy I niestety ma skazę białkową i dzisiaj byłam z nią u alergologa. Podobno ten lekarz jest dobry ale niestety ja jesem nie zadowolona! wyrzuciłam w błoto 85 zł i tyle... Córka skończyła 30 grudnia 5 miesięcy a ona kazała nam zmienić mleko na bebiko Ha dwóję ale przecież córka nie skończyła jeszcze 6 miesięcy Pytałam czy podawać mam jej kaszki np. jabłkową z bobovity bo się zastanawiam czy jest sens podawać ten wynalazek bo jest tam dużo cukru ale w sumie jak jest na rynku to widocznie jest ok to powiedziała tak może pani podawać a jak powiedziałam o cukrze to odpowiedziała to jak pani sobie chce była u niej w gabinecie może z 5 min albo i nawet nie. Co do tego mleka córka jest na pepti i moim zdaniem to za wcześnie kupować już inne mleko jak uważacie ? A wy dajecie kaszkę ? Aha i co z glutenem ? już podawać ? jak pytałam to nic nie odpowiedziała tylko mówiła o skórce córki i już potem 2 raz nie pytałam bo nie zdenerwowała

Jeśli chodzi o mleko to ja 2 dawałam po 4 miesiącu. Konsultowałam to z dwoma lekarzami i zgodnie mówili że granica 6 miesięcy jest umowna, wprowadzać można już po 4 i wszystko zależy od dziecka. Kaszki osobiście nie daje ( tylko kaszke manną lub zbożową ), lekarz też mówił że nie ma potrzeby bo to zbedne tuczenie. Gluten wprowadzałam po 7 miesiącu, właśne za pomocą kaszki mannej.