Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie.

Dlaczego fajni faceci sa niesmiali? a jakies dupki nie maja granic ?;/

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie.

Chodzi mi o pytanie dotyczace dziewczyn i ich podrywania.Znam duzo fajnych chlopakow ktorzy w towarzystwie przoduja, kawaly,dyskusje itd..a jesli chodzi o dziewczyne nie maja odwagii.Czego sie boja?Za to jakies dupki mysla ze kazda moze byc ich i mam wrazenie ze nawet jak im ktoras da w twarz maja to gdzies..i ida dalej ;]

Gość simian raticus
O rozpłód idzie! Kobiety wolą tych głupszych!

Gość zastanawiajaca sie.
Ja osobiscie nie wole glupszych ale takich ktorzy maja chociaz troche poczucia humoru... Co zrobic zeby chlopak sie osmielil i cos zrobil?...

Gość otóż to o rozpłód idzie
kobiety są jak towar w supermarkecie i przychodzi klient do supermarketu i spośród setek towarów wybiera ten jeden który kupuje, a że kobieta to takie głupie, puste i próżne stworzenie to każda leci na faceta który może mieć każdą, a nie na takiego co nie może mieć żadnej i ona miałaby być jego

Gość simian raticus
Na to wychodzi, że Twój tata to inteligent!

Gość zastanawiajaca sie.
Moglabym napisac to samo tylko w droga strone , tylko bez obrazliwego tonu dla mezczyzn bo byloby mi milo jesli facet ktory moze miec kazda chce miec tylko mnie a Ja jego chyba kazdemy byloby milo. Pytalam jak mozna sprawdzic i zrobic cos zeby typ chlopaka o ktorym pisalam wczesniej sie osmielil.Wiem ze kobieta powinna dac czasem jakis znak ze jest zainteresowana,ale kobiecie nie wypada robic zbyt wiele bo to mezczyzna jest zdobywca:) i dobrze by bylo gdyby sie odwazyl;p a wieeeeeeeeec ? Pytam szczerze...nie chce glupich odp.

Gość zastanawiajaca sie.
Nie chodzi mi o perwersje;] tylko o uczucie, a co dalej to tajne przez poufne:)

Gość niestety to kobieta musi
czasami być zdobywczynią ;)

Gość fdhgfhgj
uśmiechnij się, to chyba już wystarczający znak, tylko ci inteligentniejsi i tak nie będą kwapić się by z tobą być, gdyż mają swoje plany na życie, chcą w nim coś osiągnąć, potem dopiero myśleć o kobietach rodzinie, gdy osiągną to co sobie wyznaczyli, nie chciałabyś chyba żyć w biedzie przez całe życie na nic nie mogąc sobie pozwolić???

Gość zastanawiajaca sie.
A macie jakis pomysl jak to delikatnie komus zasugrowac,dac do zrozumienia.Co Wy jesli byscie sie wstydzili chcieliby aby zrobila taka dziewczyna zeby miec pewnosc. To jest taki chlopak ktory moglby miec te wszystkie wiec troche sie boje zdobywac.

Gość fdhgfhgj
powiedz mu to, na pewno zrozumie, jeśli jest taki jak mówisz, jeśli nie to był dla ciebie tylko naiwnym złudzeniem

Gość zastanawiajaca sie.
Czyli mam rozumiec ze wszyscy mezczyzni ktorzy sa w zwiazkach to sa Ci mniej inteligentniejsi tak? ;] Kazdy ma swoje plany i cele...zwiazek nie powinien przeszkadzac tylko dodawac wiecej sily.

Gość simian raticus
Im facet starszy to więcej szans ma na młodsze kobiety! Rówieśniczki już dawno zapłodnione albo po porodach! Najlepiej być kawalerem! Jak laska seksu chce to sama poderwie i uwiedzie! W każdym człowieku drzemie seksualna bestia uśpiona!

Gość fdhgfhgj
nie wszyscy, ale wielu jest takich, co po prostu muszą być z kimś, żenić się, robić dzieci, i wiele jest takich kobiet, tak nas zaprogramowała natura, ale wielu też jest takich co najpierw planuje a potem wprawia plan w działanie, chcą mieć proste poukładane życie, bez zbędnych kłopotów, takich jak mieszkanie, czy pieniądze w przyszłości, nie idą na żywioł,

Gość zastanawiajaca sie.
Tylko nie jestem pewna na 100% czy faktycznie cos by chcial w sensie zwiazku, bo wydaje sie ze nie szuka kogos na 1 noc. Obawiam sie bo jest chlopakiem takim ktory moze przebierac w dziewczynach bo ma wiele zalet.Tylko jest troche niesmialy jesli chodzi o takie sprawy tak mi sie zdaje. Nie wiem jak moge to sprawdzic czy faktycznie cos by chcial i sie wstydzi czy nie.

Gość zastanawiajaca sie.
Ale czasem jesli czlowiek nie zdecyduje sie na cos co niesie mu los, potem moze juz tego nie dostac ;/ Nie mowie o tym zeby robic wszystko bezmyslnie, ale da sie to pogodzic, zwiazek, plany, itd

Gość fdhgfhgj
jak będzie coś chciał to sam uderzy, jeśli nie to albo cię nie chce, albo jest tak nieśmiały, nic uciekam bo mam lekcje, pozdrawiam

Gość zastanawiajaca sie.
simian raticus a jak laska chce zwiazku? a nie jednorazowego seksu albo tylko seksu?

Gość zastanawiajaca sie.
fdhgfhgj..wiem :)zgadzam sie i wlasnie pytalam co zrobic jesli faktycznie jest tak niesmialy tak delikatnie, ale zeby odsmielic :)

Gość hxdjdbdxh
A ile masz lat Ty, a ile on?

Gość simian raticus
Kobiety wolą być zapładniane przez ruchaczy by dziecko rozsiewało geny jak rodzice! To są rozpłodowe marionetki, a nie ludzie! XXI wiek mamy i edukację słabą ale lepszą, niż za komuny! Skoro nieśmiały to ma zapewne ważniejsze rzeczy na głowie, niż myślenie o rozrodzie?

Jak jest nieśmiały, to sama musisz zagaić, innej rady nie ma. Może sam się przełamać, a może nie. Zagadaj, powiedz co czujesz i dalej to juz samo pójdzie

Gość zastanawiajaca sie.
Ja mam 22 a on 21.Ale on w towarzystwie ma duzo do powiedzenia, tylko moze jesli chodzi o sfere uczuciowa to tak jakos nie bardzo;p:)

Gość simian raticus
Jak jest prawdziwa miłość to nieśmiałość znika zawsze!

Gość zastanawiajaca sie.
hm no jedyne co zrobilam..bo nie bede prosic o numer telefonu to jak mnie odwozil ze znajomymi zostawilam w samochodzie moja czapke:) Tylko w sumie on nie ma do mnie numeru, mamy do siebie kontakt przez 1 kolege ktory mnie podrywal kiedys ale ja nie jestem zainteresowana.Mialam cos wykombinowac ale sie poklocilam z tym kolega zreszta on mi nie ulatwi bo dostal kiedys kosza ode mnie.Bo nie jest w moim typie.Jego kolezanka dodala mnie na fb ,wiec nie wiem czy dobrze zrobilam ale ja go zaprosilam...i bede musiala chyba zapytac o te czapke;p hm moze glupie ale chyba az tak chamsko nie wyjdzie, przeciez tak sie zdarza..:) Tylko mam nadzieje ze nie odda jej temu mojemu koledze :(

Gość hxdjdbdxh
Wiesz co faceci sa rozni. I to jest fajne, moze trafilas na wartosciowego, ktory czeka na te jedyna i dlatego taki niesmialy. Napisz cos wiecej o nim, jakie zalety, zainteresowania, po czym sadzisz jak sadzisz, to postaram sie pomoc

Gość zastanawiajaca sie.
Nie wiem czy prawdziwa :) ale mysle ze warto by bylo sprobowac:) Ale jak sie nie odwazy teraz to juz glupot typu zapomniana czapka w samochodzie nie bede wymyslac;p :).Glupie ale chcialam jakis znak dac;p

Gość zastanawiajaca sie.
Hmm ojejciu ciezko tak opisac ale postaram sie.Wydaje mi sie fajnym chlopakiem ma poczucie humoru jest inteligentny, ma swoje zdanie na ktore ma argumenty, studiuje budownictwo i potrafi dobrze sie bawic ale tez uczyc kiedy trzeba wiec wydaje mi sie ze to jest ten zloty srodek, jest szczery. Jesli chodzi o niesmialosc to wydaje mi sie ze to moze tylko w stosunku do kibiet bo tak potrafi odnalzc sie bardzo dobrze w wiekszym gronie :) i wiem ze uprawia rozne sporty typu mma i inne ale nie zapamietalam nazwy i sie tym pasjonuje i oczywiscie samochodami. Czasami widzialam po nim ze czyms sie zawstydzil jakby ale staral sie nie dac po sobie tego poznac,albo to moje wyobrazenie. nawet jak mnie odwozil do domu i jak skadalismy sobie zyczenia w nowym roku to wszyscy nawet tych ktorych znalam mniej dawali zwyklego buziaka a on jakby sie wstydzil;p i tak nie wiedzial jak sie pozegnac jak mnie odwozil bo jest ogarnietym i kulturalnym chlopakiem wiec wnioskuje ze sie wstydzil.Eh ciezko mi to opisywanie idzie..