Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie.

Dlaczego fajni faceci sa niesmiali? a jakies dupki nie maja granic ?;/

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie.
Wlasnie zaczynam watpi ze znajde bo otoaczam sie coraz to wieksza skorupon na swiat i nie wiem czy komus bedzie sie chcialo odkrywac moja prawdziwa strone.Bo tak ucze sie na bierzaco ze aby cos miec i zeby bylo lepiej trzeba byc chamskim,niestety..

Gość zastanawiajaca sie.
Oj tak nie pisz..w gimnazjum chodzilam do wszystkich klubow mialam pod reka kazde uzywki wystarczylo powiedziec ze chce.Rodzice mieli duzo problemow ze mna.Cala 2 i 3 gimanzujm przechodzilam na wagary takich mialam znajomych. Bylo ciezko.Rodzine mam malo wspierajaca, nie doradzaja, tylko krzycza.O wszystkim musze decydowac sama...sama muze sie podniesc jak upadne.W domu tylko krzyki ,mam jeszcze 2 starsze siostry kazda poszla w swoja droge,w sensie wyprowadzily sie z domu Ja tez w domu nie mieszkam bo bym zwiariowala.Ojciec to alkoholik.Nie mow ze bylo mi latwiej bo jest i bylo mi zjebiscie ciezko ..

Gość zastanawiajaca sie.
up

No rzeczywiście też nie miałaś łatwo, Po prostu po gimnazjum zmądrzałaś, a ja nie. Podobno kobiety szybciej dojrzewają, może to dlatego. Oj tam, masz 22 lata jesteś ładna, więc znajdziesz kogoś kto ci podpasuje. No chyba, że staniesz się cyniczna i zamkniesz się na świat jak ja , czego ci nie życzę. Bardzo miło się z tobą pisze ale muszę iść do pracy i już pewnie sobie nie popiszemy.

Gość zastanawiajaca sie.
bo ktos pytal :) wiec dlatego napisalam.Ok ide jak cos pisz mi na gg jak sie jednak zdecydujesz:) Pozdrawiam

Gość simian raticus
W życiu ma się raj albo piekło!

Gość zastanawiajaca sie.
a wiec masz me gg :) jesli sie zdecydujesz

Gość ngcfhfg
To ze zostawilas czapke w jego samochodzie raczej nie jest dla niego sygnalem ze ci sie podoba. Szczegolnie jezeli jest niepewny siebie. Jezeli mi by sie tak przydarzylo to na pewno bym tak nie pomyslal. Chyba ze w rozmowie potem dziewczyna by napisala ze chce np. spotkac sie jakiejs restauracji zeby ja odzyskac. W innym wypadku pewnie bym zaproponowal ze po prostu jej ja podrzuce i wcale by sie to nie rozkrecilo.

Gość gość
Mezczyzni sa niesmiali bo: 1) maja kompleksy i niska samoocene przez co uwazaja ze sie nie beda podobac. 2) boja sie odmowy co prowadzi do eskalacji punktu pierwszego 3) boja sie oskarzenia o molestowanie bo prawo stoi po stronie kobiet a wiekszosc uwierzy kobiecie a nie mezczyznie (mnie to kiedys spotkalo na szczescie bez konsekwencji)