Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie.

Dlaczego fajni faceci sa niesmiali? a jakies dupki nie maja granic ?;/

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie.
Ogolnie jak dla mnie ma w sobie wszystko to co mezczyzna miec powinien :) Zastanawiam sie co to moze znaczyc tez jak jego kolega zartowal sobie jak lezelismy i ogldalismy film typu cos ze powinnam sie nim zajac itd.Ja mowilam ze chyba mu w tym stanie jest wszystko jedno (on nie slyszal bo chyba spal) a tamten mowil ze jakbym sie zajela to pewnie by nie bylo. I jak skladalismy sobie zyczenia noworoczne to tez zartowal sobie cos i cos mu szeptal czy sie odwazy czy nie. I nie wiem czy paplal tak sobie czy moze tamten mu cos mowil.Bo ten sam jego kumpel probowal mnie potem pocalowac ale sie nie dalam.Tacy sa koledzy;/ Namawia a sam chce skorzystac i nie wiem mam metlik w glowie

Gość zastanawiajaca sie.
wiem rozpisalam sie ale niech ze kto doradzi ;)

Gość qwesas34
jakis znak ze jest zainteresowana,ale kobiecie nie wypada robic zbyt wiele bo to mezczyzna jest zdobywca i dobrze by bylo gdyby sie odwazyl;p Mi kobiety często oferowały randki , ale były i takie ktore sie usmiechały i nie miały odwagi chyba podejsc . Nie wiem czy innych facetow laski podrywają mi jednak sie to zdarzało .

Gość zastanawiajaca sie.
Ale nie chodzi mi o podryw na jedna randke. A byles z ktoras w nich w zwiazku?

Gość simian raticus
Najgorzej jak te laski podrywają co nie trzeba! Te inteligentne i oczytane ciężko znaleźć, bo w książkach siedzą! Ślicznotki młode to mobilne piekielne, a głuptakom się małżeństwa patologiczne rozpadają! SAMCE ALFA ZAJĘCI ALBO POŚWIĘCENI PRACY CZY TAM PASJOM! JA WOLĘ LAS, PLAŻĘ I PLENERY! DYSKOTEKA PIJACKA CZY BAR ALKOHOLIKÓW NIE DLA MNIE!

Gość zastanawiajaca sie.
No nie wywodze sie z tych co nie trzeba jestem zadbana intelignetna dziewczyna , mam pasje , studiuje, pracuje, wszysto ze mna jak najbardziej tak.:) Zastanawiam sie nad tym chlopakiem bo wydawalo mi sie ze cos z jego strony jest, a w dzisiejszych czasach nie tylko ciezko spotkac porzadna kobiete mezczyzne tez;/ w tym jest problem . Dlatego Was pytam liczac ze znajdzie sie jakis porzadny i doradzi :)

Gość zastanawiajaca sie.
Ja nigdy nie bylam w dlugim zwiazku dlatego ze najczesciej jak juz sie odwazylam i zgodzilam z kims byc okazywal sie dupkiem ktory chce miec fajna dziewczyna ze tak to nazwe"na stanie" a Ja nie chce byc czyjas zabawka,zeby sie ze mna pokazac i pojsc do lozka. O czym mowisz, o jakich problemach?.Kazdy jakies ma tez jestem niesmiala ale staram sie z tym walczyc .

Gość zastanawiajaca sie.
Fajny facet to inteligenty a zarazem z poczuciem humoru,taki ktory jest zaradny ,ma swoje zdanie ktore potrafi poprzec argumentami jest odwazny tak zeby kobieta czula sie przy nim bezpiecznie .Taki ktory potrafi zachowac sie w towarzystwie moze byc nawet szorstki tk dla otoczenia bo facet to musi byc facet byle dla swojej kobiety byl cieply :) tak ogolnikowo Spotkalam sie tylko z takim typem niesmialosci iz chlopak nie wie ze moze sie podobac tylko jak juz sie tego dowie to szleje i staje sie paskudnym zigolakiem;/ tego nie popieram.

Gość zastanawiajaca sie.
Jesli o to odpychanie chodzi to jak dla mnie jesli mezczyzna jest taki jak opisalam wczesniej to ta odrobina nutka niesmialosci jest urocza.Co swiadczy dla mnie o tym ze chlopak ma jakas morlanosc i wyznaczone granice, nie uwaza ze wszystko mu sie nalezy i zasluguje na wszystko i tym bardziej moze miec wszystko bo te cechy raczej naleza do tepych egoistycznych cwaniakow.

Gość zastanawiajaca sie.
Gdybym chciala miec takiego chlopaka moglabym, ale wole byc sama niz byc czyjas zabawka albo byc z kims tylko po to zeby byc. Nie czytales calego postu pewnie.Zreszta troszke ciezko takie rzeczy obrac w slowa czasem.Nie wiem przeciez czy to aby moja zyciowa druga polowa , malo spotykam takich osob ktore uwazalabym za wartosciowe jesli chodzi o mezczyzn albo sa skryci i tego nie pokazuja dlatego uwazam ze warto by bylo moze zaryzykowac,prosilam o rade malutka. Tyko tyle a nie o sad i dziwnej tresci komentarze badz obraze

Gość zastanawiajaca sie.
ale jednak sa..:)bo widzialam to po nim i stwierdzam ze malo takich chodzi po ziemi, niestety

Gość simian raticus
Inteligentni ludzie to się wartościami kierują życiowo, a nie mają problemików tylko WIELKIE PROBLEMY natury egzystencjonalnej czy społecznej, a nie typu spraw przyziemnych i prostego życia rodem z pospólstwa czy alkoholowych rodzin płodzicielskich! Wyższe cele i ambicje! RACJONALIZM UND REALIZM!

Gość zastanawiajaca sie.
Wiem ze kazdy ma wady, Ja tez..On pewnie tez.Napisalam tyle ile zdarzylam zauwazyc .Nie szukam idealu ,tylko czlowieka i z wartosciami i z poczuciem humoru i uwielbiam jesli ktos posiada pasje i potrafi oderwac sie od wszystkiego zajac swoja pasja:)

Gość simian raticus
Ale są ludzie, którzy mają więcej plusów, niż minusów! Inteligencji lepiej jest mieć więcej, niż mniej! Nam ruska komuna dała popalić i to zdrowo jak Niemcy Żydom.

Gość zastanawiajaca sie.
Zastanawialam sie tylko jaki moge dac mu znak...delikatny. Bo wiem ze jestem ladna dziewczyna, tak mi wszyscy mowia chociaz sama mam na ten temat mhmh rozne zdanie.Nie jestem ani taka osoba ktora uwaza sie za chodzaca pieknasc ani zakompleksiona,sa rzeczy ktore mi sie podbaja i takie ktore nie,ale to ze kazdy ma wady ustalilismy. Moze sie zastanawia czy ma szanse bo podrywalo mnie kilka innych osob na tym samym wyjezdzie na ktorym bylismy,ale zadna nie miala takich cech jak on.Zreszta tamtym chodzilo tylko o moj wyglad tyko tyle;/ nie interesowal ich charakter a to zle.

Gość zastanawiajaca sie.
up

Gość mmmnnnn
fajny chlopka z opisu ale dzis sa takei czasy i swiat i ludzie bez wartosci ze cechy charakteru osob cynicznych i bezwzglednych sa bardzo praktyczne szczegolnie w odniesieniu do kobiet ten kto to rozumie i stosuje jes wg mnie wygrany w innych aspektach zycia to juz roznie.ale ze warto traktowac przemiotowo to raczej udowdnony fakt.nie pisze tego ze zloscia ale zyciowo.hej

Gość mmmnnnn
wystarczy poczytac dyza wiekszosc tych ludzi stad co jest jedyna rzecza wymieniana w relacjach damsko meskich.swiat jest prosty wy takze.osoby cyniczne biora co chca i korzystaja a wrazilwi czest niekorzystaja.teraz pytanie z czego?chyba proste bo co innego maja kobiety do zaproponowania?przyjazn szczerosc wartosc jakies zasady honor inne cnoty ?wy nie do tego stworzone.kobiety to zabawki.hej

Gość zastanawiajaca sie.
Wiem o tym,zdaje sobie z tego sprawe ze tak jest i ten chlopak o ktorym pisalam w towarzystwie byl odrobine szyderczy itp. ale podejrzewam wlasnie ze to tak w towarzystwie.Ja sama przekonalam sie ze nie oplaca sie pokazywac ludziom ze ma sie serce bo Cie zdepcza, przynajmniej nie wszystkim i jest sie wtedy przegranym.Sama juz stworzylam taki pancerz ochronny chodzi mi o te cechy o ktorych napisales/as ale przed wszystkimi nie mozna udawac a na pewno juz nie przed wlasnie ta osoba z ktora sie jest:) Ale taka postawa w zyciu sie przydaje .

Gość zastanawiajaca sie.
up

Gość mmmnnnn
to szeroki temat fajniepo prostu byc relisa i rozumeic schematy i relacje miedzyludzkie a nie polegac na jaksi slownych deklaracjach.a w temacie te dupki wymienione ida na przboj a zobacz wrazliwi za duza mysla oceniaja itd kaplikuja nieraz.ale to nie w temacie.twj chlpak jest fajny gosc z opisu co tu dodac.ale generalnie dupki maja lepiej w sesie wykorzystywania to moj moral.hejka niech ktos inny gada bo to banaly co pisze

Gość simian raticus
Ludzie inteligentni się znają doskonale na płci przeciwnej! Nąjwiększa inteligencja jest zawsze ukryta i tajna!

Gość zastanawiajaca sie.
no i chyba sie wyglupilam...zaprosilam go do znajomych na fb i mnie nie dodal a byl bo mmay wspolnych znajomych i cos tam komentowal.Hmmmm

Często, nieśmiali faceci, mają za sobą przykre doświadczenia z kobietami. Mają za sobą jakieś bolesne odrzucenie np. Ale każdy człowiek jest inny i każdy nieśmiały, jest nieśmiały z innego indywidualnego powodu. I niektórzy po prostu nie potrafią"zdobywać" kobiet, jedni rodzą się z tą umiejętnością, a dla innych ta sfera życia to czarna magia. Także sama spróbuj go zdobyć co ci szkodzi? Jak będzie mu na tobie zależało to potem sam przejmie inicjatywę.

Gość zastanawiajaca sie.
No wlasnie chyba moja inicjatywa zostala odrzucona:( No wiem ze to glupie z tym fb ale jakos trzeba... i zaluje teraz ze zostawilam specjalnie ta czapke u niego w samochodzie.Pewnie sie do mnie nie odezwie i i=jej nie odzyskam;p.

simian raticus "Ludzie inteligentni się znają doskonale na płci przeciwnej! Nąjwiększa inteligencja jest zawsze ukryta i tajna!" Czyli człowiek inteligentny musi się znać na kobietach,...chyba nie ma aż tak inteligentnego mężczyzny, żeby pojął naturę kobiet. Moim zdaniem nie ma definicji człowieka inteligentnego, każdy ma swoją teorię na ten temat, dla każdego, inteligencja to coś innego, zależy jakie kto ma wartości życiowe.

zastanawiajaca sie. Może nie zauważył.... Ale też może być tak, że on po prostu nie chce kobiety, może uważa , że kobieta byłaby dla niego zbędnym ciężarem, nie pomyślałaś o tym?

Gość zastanawiajaca sie.
No moze nie zauwazyl,chociaz to jest nie bardzo mozliwe .Moze nie chce z tym sie moge zgodzic, ale kolezanke moze miec przeciez?:) wiec moglby mnie chociaz dodac do tych znajomych, eh. No nic nie panikuje zobaczymy ale liczylam na to ze ja go dodam a on sammi napisze ze czegos zapomnialam mhmh.. Coz przeliczylam sie ale sprobowalam To o czym napisales to zawsze byl moj tok myslenia zawsze mowilam ze poznije, ze to zly czas ze teraz nie moge miec chlopaka.Staram sie z tym walczyc i probowac zanim mi zycie przeleci oczywiscie nie z kazdym. Eh chyba sie wyglupilam:(