Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulalula

siedzicie sobie w pracy i myślicie o seksie...?

Polecane posty

S_M posiołujemy sie na klaty?:classic_cool: Moff widzisz jak milutko ;)

sunia i jak tu o seksie nie mysleć?😭 potem do wieczora z kiślem miedzy nogami chodze :O

Veee :classic_cool: w sumie to wcale mi Ciebie nie żal ... już prędzej tego marnującego się kiśla :P

S_Mrozumiem ze zal ci tego, którego dopadne w swoje ręce?:classic_cool: Moff no nie daj sie ciągnąć....za jezyk oczywista :classic_cool:

V, a jakąż to tajemnicą miałbym się dzielić niby? Sunia, zrobisz i dla mnie? Wdzięczność moja będzie ogromna :)

nie obiecuj moff, bo jak co do czego przyjdzie, to się będziesz rakiem cofał...jak to facet

Moff skoro juz na takim temacie sie spotykamy to moze coś w temacie się dowiem od Ciebie ;) sunia ze smietanką??:classic_cool:

O myśleniu o seksie w pracy? No cóż, każdemu się chyba zdarza, nieprawdaż? Więc i ja zaprzeczał nie będę :) Sunia, ja nie z tych, co słowa na wiatr rzucają i lekce je sobie ważą :)

moff, naprawdę?! to gdzieś Ty się podziewał przez tych kilka (;-) lat mojego dorosłego życia??!! no i gdzieś Ty teraz jest??!!! viiiii, czytałaś? jakiś porządny się trafił

No cóż Veee... za to Sunia chyba wolna... w odróżnieniu od Ciebie :classic_cool:

S_M dzis zajeta jutro wolna :classic_cool: zycie to kalejdoskop :D:D ale ideałów wolnych brak :D:D

jakby każdy czekał na ideała, to wszyscy by byli dziewicami i prawiczkami :classic_cool: a ludzkość wymarłaby wiele tysięcy lat temu

Mofffjenym słowem klasyczny?:classic_cool: no widzisz juz mnie kręcisz:D:D sunia gdzie kawa??:P