Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cudowna_orchidea

dlaczego jęczycie że zarabiacie mało???

Polecane posty

Gość jak mozna byc ginekologiem
z powolania? znaczy sie od zawsze chcialas babom w cipska zagladac? :O

Gość ndndundua22212
najpierw ines73 potem stomatoloszka oj dziewczyno co jeszcze wymyslisz?

Gość strutypru
gdyby wszyscy się uczyli to za dużo byłoby ginekologów i siedziałabyś w domu razem z siostrami

Ktoś jeśli chce zostać lekarzem jest dla mnie nie do końca normalny. Rozumiem inżynieria - ktoś może lubić technikę, prawo - ktoś lubi papierkową robotę, ale zaglądać do cip innych kobiet bądź krojenie kogoś? Trzeba mieć najebane w głowie.

uczestniczyłam w operacji - zespół polskich lekarzy - całą operacja nagrywana - transmisja life - po 2 stronie lekarze z houston. Szpitale uniwryteckie współpracują z zagranica - nie chce mi się rozpisywac na czym to polega operacja na otwartm mózgu i operację jajników pacjentka choć miała 10% na przezycie w czasie oper wystapiły komplikacje - wowczas szanse spadly do 3% sytuacja była podbramkowa i wiecie co ta kobieta przed sylwetrem przyszłą złożyć mi życzenia przyniosła 1kg kiełbasy swojskiej - hah w ramach podziękowania a ja ją pogrzebałam za życia po operacji przeszła sepse... nie sposob opisac tego uczucia

Bo właśnie lekarz różni się od konowała tym, że w pacjencie widzi człowieka, a nie kasę czy obowiązek odjebania pańszczyzny od NFZ. Prawdziwemu lekarzowi jest żal, jeśli nie uratuje, a taki konował jak ty ma w to wyjebane. Zresztą fajny kierunek studiów wybrałaś. Zjebać sobie całą młodość i w zasadzie życie do 30 stki, nie ma co.

wg ciebie - jak wyglada zjeb** zycie do 30 mmoze powiesz mi co straciła> jakos nic nadzwyczajnego do glowy nie przychodzi co by tompoglo byc

Gość aliskajs
Ciesz się z ludu pracującego jeśli reprezentujesz klasę wyższą, bo lud zniewolony zarobi na każdą twą złotówkę! Tak jest wszędzie na świecie gdzie szpilki nie wciśniesz,wszędzie i zawsze było i jest tak że biedny bez perspektyw robi na tego co nie wie co z kasą robić.

Gość czy cudowna orchidea to
kolejna kretynka pokroju stomatoloszki:D???

Gość czy cudowna orchidea to
jednoczesna operacja ginekologiczna i neurologiczna- buahahahahaha, jasne kretynko 🖐️

Prawdziwemu lekarzowi jest żal, jeśli nie uratuje, a taki konował jak ty ma w to wyj**ane. Nie widzę w pacjencie pieniędzy, ALE np chirurg nie może płakać po każdym pacjencie który umrze, bo on też ma swoje życie i rodzinę. Zwariowałby I wiecie co? możecie nas nazywać konowałami, ale jak przyjdzie co do czego to każdemu lekarzowi będziecie dupę lizać aby was uratował

jednoczesna operacja ginekologiczna i neurologiczna- buahahahahaha, jasne kretynko Na studiach widziałam jednoczesną operację kardiologiczną i laryngologiczną. Wykonuje się takie, kiedy stan pacjenta nie pozwala na podwójną narkozę. Jest to wysoce niebezpieczne, ale bezpieczniejsze niż robienie dwóch operacji jedna po drugiej

Gość ali_alibabka
do cudowna_orchidea szczerze mówiąc to wydaje mi się, że zapracowany i "przy kasie" lekarz nawet by zajrzał na to forum... a ty niby chcesz się pochwalić jakąś wiedzą medyczna?

Gość ja znammmmm
Ta orchidea nie jest żadnym lekarzem!!! I przestań durna cipo ludziom tu pisać taki kit.