Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe co powiecie

Co dyskfalifikuje kobietę - Pytanie do facetów 30+

Polecane posty

Gość do HMS..RDS...Petard
HMS..RDS...Petard Ale to nie chodzi o to co można robic razem a co nie. Chodzi o takie pierwotne poczucie, gdzieś tam w głebi duszy czy z tyłu głowy, ze jest jednak na swiecie ktoś z kim musze ( a raczej chcę )sie liczyc. I nawet w tak głupich i przyziemnych sprawach ta cała wolnosc podlega licznym ograniczeniom:)

albo ktos odpowiada albo nie echh, obiady tylko w weekendy :P browar jest zawsze na stanie a tv nie mamy - huuraaaaaa :D

Gość HMS..RDS...Petard
Zgadza się. Zadowolona?

Gość laska niebieska
Zazdroszczę optymizmu wszystkim panom myślącym że ich młodosć i wspaniałosć nigdy nie przeminie i zawsze będą mogli przebierać w chudych modelkach.

Gość albo ktos odpowiada albo nie
wyjaśniło się dlaczego nie siedzi przed telewizorem :D

Gość .lempo;3mol
potem beda szukac mlodych i im placic

Gość HMS..RDS...Petard
Jakaś taka dziewoja zacietrzewiona. Pospinana jakaś taka.

HMS..RDS...Petard Zgadza się. Zadowolona? Moje zadowolenie nie ma tu nic do rzeczy🖐️

Gość HMS..RDS...Petard
To może łyknij ziółek?

Gość Panikarolina
Jestes bardzo zlosliwa. Po prostu jest jednym z nielicznych mezczyzn, dla ktorych uroda ducha jest wazniejsza od urody ciala i ktory z kobietami przede wszystkim rozmawia. A ja, choc gruba, jestem zadbana. Wcale nie watpie, ze szczuplejsza bede podobac mu sie bardziej. Ale istnieja mezczyzni, ktorzy potrafia pokochac kobiete za jej dusze i umysl bardziej niz za cialo...

Gość niech zgadnę
Ale istnieja mezczyzni, ktorzy potrafia pokochac kobiete za jej dusze i umysl bardziej niz za cialo... - istnieją ale po co wybierać skoro można mieć jedno i drugie. Nie chciałbym nigdy stawać przed dylematem co wolę czy umysł czy ciało.

Kobietę dyskwalifikuje to że jest niekobieca tzn. przeklina, nie jest ciepła i wyrozumiała, brak czułości. Z wyglądu nie lubię skrajności: ani za gruba ani za chuda nie jest dobra.

Gość Panikarolina
Wiesz, wielu mezczyzn tez tak mysli, jak Ty - i dlatego nigdy nie ma wymarzonej partnerki. A kobiety z tego powodu nie maja wymarzonego partnera. Bo wszystko chca miec naraz, od razu, natychmiast. Bo nie widza potencjalu drzemiacego w drugim czlowieku. Bo nie potrafia wybaczyc drobnych skaz na ideale.

Gość HMS..RDS...Petard
Widzisz. Czasem lepsza kobieta przy kości, ale uśmiechnieta, niż wysuszony, ukształtowany ramowo, zołzowaty babiszcz- pełen jadu, złosliwosci i nienawiści

Gość laska niebieska
No nie jestem spięta HMS tylko pamiętam jeszcze takie czasy kiedy ja też żyłam tak jak Ty i również myślałam że zadbany facecik to jest to co najlepiej będzie mi pasowalo,no bo wiadomo,pasmo sukcesów życiowych należy ukoronować godnym(w sensie reprezentatywnym partnerem)no i co teraz wiem,dowiedziałam się o sobie tego że jednak nie satysfakcjonuje mnie u mężczyzny tylko ładna facjata,i obrośnięta szeroka klata tylko zakres tematów na jakie da sie z takim delikwentem porozmawiać.A dla większości facetów nadal ładna chuda laska,nie ważne czy tępa,albo czy potrafi się składnie wypowiadać,jest ciekawsza niż normalna ciepła i wszechstronna kobieta.

Gość HMS..RDS...Petard
Nie ma tu wielu facetów- przez duże F Sugerujesz się może zdaniem tych czereśniaków? Wierz mi nie warto

Gość laska niebieska
kurcze nie wiem,w sumie pierwszy raz wdałam się w dłuższą dyskusję na tym forum,niby jakiś przekrój społeczeństwa tutaj jest

Gość laska niebieska
Dobranoc wszystkim:)

Gość P......grom
Kobietę dyskwalifikuje m.in.: - brak chęci rozwoju lub realizowania pasji, nieczytanie książek - zaniedbanie - kobietom niemalującym się i niedbającym o włosy itd. mówię 'nie' - domowe kapciary w dresie, które nie pójdą do pracy ze względu na to, że przyszedł czas na rodzenie/wychowywanie dziecka - nie - kobiety, które za nic nie włożą szpilek i sukienki - nie - kobieta z kolczykiem w brwi lub z boku wargi - fu (o dziwo kolczyk w nosie mi nie przeszkadza) - kobieta ograniczająca rozwój mężczyzny - nie

Cóż.. facetom zarabiającym mniej niż 2 tys na łapę mówię NIE (sama domu nie utrzymam) Panom w ciąży spożywczej tudzież piwnej- NIE Panom z brakiem higieny NIE Facetom, którzy nie potrafią trzymać śrubokręta NIE Ja sama ideałem nie jestem, a słyszałam , że za dużo ważę. Więc idę zawiązać kamień młyński u szyi i rzucić się z najbliższego mostu :)

Gość inna1245
yogi78 to idę z Tobą :P:) Panowie jesteście jak małe dzieci, śmiać mi się chce z wymagań jakie napisaliście :).

Gość Ciekawe co powiecie
A mi się wierzyć nie chce że piszą to faceci po trzydziestce.