Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatna mezatka 27

Pomocy. Mam ochote zdradzic meza w wyuzdany sposób

Polecane posty

Gość kukiiiilka
mam 32 lata ale on pmyslał,że góra 22 ( wyglądam młodo)

co to za link ?

Ten link to jest spam i nie przejmuj sie nim. Po pierwsze zarejestruj sie na stronie, by nikt sie Ciebie nie podszywal. Po drugie sprawdz czy maz Ciebie nie zdradza - troche to za slodkie - gosposia, ty bez pracy ... Po trzecie napisz na priv: nrepeb@o2.pl . Bo to o czym piszesz jest moim zdaniem dziwne, rzadko zdarza sie by facet nie mial niczego na sumieniu, a Tobie zapewnial takie warunki, ze mimo nich myslisz o zdradzie...

czuje ze z toba to zrobie

to był oczywiscie podszyw zaraz sie zaczernie nie podejrzewam faceta o zdradę, szczerze latwiej byloby mi chyba z tym wszystkim gdyby mnie zdradzal

A nie napisalem, ze tak bedzie? Ja po to rozdaje tego o2 emaila, zeby potem sie na forum nie przebijac przez tony reklamospamopodszywo smiecia. To, ze ktos ma tego emaila to nie oznacza, ze zaraz sie musze z nia przespac ;-). Na Twoim miejscu zdecydowanie sprawdzilbym czy nie zdradza. Naprawde Twoj przypadek jest dosc ciekawy - kobiety o ktore dbaja faceci nawet nie mysla o zdradzie. Mysla te ktore sa zdradzane, albo o ktore faceci nie dbaja.

Gość delikutna mezatka 27
nie. na bank masz uczciwe zamiary :)

O tak droga/drogi (chodz sadze, ze najlepsza bedzie forma obojniacza :-) ) delikatusna(?) kazdy email na ktorym odpowiadam wedlug Twojej teorii laczy sie z automatycznym stosunkiem z dana osoba. Tak samo wystarczy, ze spotkam Ciebie/Twoja kolezanke/siostre/ niepotrzebne w zaleznosci od odpowiedzi skreslic na ulicy, to nawet udzielajac odpowiedzi o droge w rewanzu musze zgodnie z regulami Twojego Prawa Delikatusnej otrzymac stosunek... Skad sie tacy ludzie biora....

chyba masz kur wa w zyciu za dobrze i ci odpierdala ;/ JUZ jestes SZMATA SKORO CHCESZ GO ZDRADZIC . zdechnij

Gość delikutna mezatka 27
:) nie musisz sie bronic :) ja nie aakuje a stwierdzam fakt :) subtelna roznica, moj drogi

Gość i co jaa robie tuu u uuuu
kradne niki bo tak lubie :P ale Twoj juz mnie nudzil :)

Gosiaaxx - coz, moze i mam dobrze, ale to wszak nie moja pieprzona wina, że tak mi sie życie ułozyło co do szmaty, może i nią jestem, myslę o sobie własnie w taki sposob, może gdyby mąż ukarał mnie jak należy to inaczej bym się zachowywala, a tak po prostu mi odpieprza i sobie z tym nie radzę dlatego napisałam tutaj, w nadziei, że ktoś poradzi albo podzieli sie swoją, podobną historią

@delikatusna Stwierdzam fakt? Czy Ty/to naprawde wierzysz, ze gdyby wymiana korespondencji emailowej gwarantowalaby facetom stosunek, albo tylko mi to nie dostalbym za to co najmniej Nobla? OMG. W zyciu nie widzialem takiego braku podstawowej logiki. If(email) return lozko? OMG... Teraz wiem dlaczego Korea Polnocna zakazuje polaczen z Internetem ;-). Choc znalem beznadziejne przypadki Twoj to sie nadaje co najmniej do powtarzania pierwszej klasy. Dosc juz tego offtopowania. @delikatna A probowalas naklonic meza , by udawal zlego w lozku? Moze to ten problem...

Gość i co jaa robie tuu u uuuu
zastanow sie co chcesz i komu udowodnic :) mmie brak logiki czy ... uzywasz tylu slow, zeby wyeksponowac swoja elokwencje o i skasowalam sobie polowe posta :D nie bede klepac od nowa bo az sie zanioslam od smiechu :classic_cool:

Gość oddany powiernik
@delikatna A próbowałaś sama się tak zaspokoić?

nrepeb - probowałam, on w sumie wiele razy bardzo ostro mnie pieprzył, czasami bolalo nawet, kilka razy dostalam od niego pasem albo w twarz, ale to jednak ciągle nie to, ja widzę po prostu, że on sie ze mną cacka, poza tym mnie gierki typu zly w lozku a na codzien normalny zwiazek srednio kręcą, chcialabym, zeby on cały czas byl "zły" tzn. żeby w życiu codziennym też mnie tak traktował btw. jestes programistą ? oddany powiernik - samej to znaczy jak ? mam się biczować po plecach jak w sredniowieczu ? ;)

Gość oddany powiernik
@delikatna nie o to mi chodziło, są inne metody. Jeśli chcesz naprawdę pogadać napisz oddany.powiernik@gmail.com

Gość oddany powiernik
nie mogę tu pisać. Właśnie wyłączam kompa i będę pisał z komórki, a tam ma pocztę skonfigurowaną. Więc jeśli chcesz gadać, to napisz mi email.

Powoli będę zmywać się spać. Trochę mi milej mija noc jak się wygadałam. Opowiem jeszcze jedną fantazję, dla samej siebie na dobranoc. Często fantazjuję, że mój mąż, po tym jak ja przyznaję się do zdrady albo chociażby do chęci zdrady, nie może już na mnie patrzeć i oddaje mnie kilku starszym, wyjątkowo zboczonym i perwersyjnym facetom i jeszcze przez jakiś czas obserwuje co ze mną robią a pozniej wychodzi i mnie zostawia, mimo tego że przepraszam go i błagam, zeby jednak mi wybaczył i mnie od nich zabral. Oczywiście cala sytuacja jest dla mnie wyjątkowo nieprzyjemna, owi faceci są bardzo brutalni i znecają się nade mną, pieprząc mnie na zmianę bądź jednoczesnie, komentują między sobą mój wygląd i moje reakcje, wydają polecenia, wpychają mi penisy do ust aż robi mi sie niedobrze albo biją mnie nimi po twarzy, trzymając za wlosy. Po krotkim czasie nie mogę nawet patrzeć na żadnego fiuta bo chce mi się rzygać, nie jestem w stanie utrzymać się na nogach i cholernie żałuję, że nie bylam dobra dla mojego męża, ale jest już za poźno ;) dobranoc jutro wieczorem tu zajrzę

Gość julian123
Hej,,,,daj sie po prostu zerżnąć komuś na poczatek.....napięcie opadnie,,,,na pewno poczujesz sie jak szmata co oszukuje męża,,,Za dużo o tym myślisz a za mało działasz napięcie rośnie....

te delikatna, najpierw się rozwiedź a potem sypiaj z kim będziesz miała ochotę, napięcie opadnie, wyuzdany seks się może trafi, zdrady nie będzie, pieniązków i gosposi też zresztą nie

powiec mu jakie masz pragnienia dotyczące sexu a nie zaraz chcesz dupy dac innemu fagasowi maz cie rozjebie w drobny mak jak go zdradzisz on napierdala w robocie kase ci daje ty rozwalasz ja na prawo i lewo i w pizdzie ci mało widły i do gnoju z tobo to odrazu ci sie klapki poprzestawiaja

Gość He, he
Właśnie, opowiedz mężowi, że marzysz, żeby go zdradzić, to myślę, że nie będzie się z Tobą już cackał...

Gość do delikatnej
myslę ze szczera do bólu rozmowa, opowiedzenie mężowi o najskrytszych pragnieniach nawet pokazanie filmów bedzie lepsze od zdrady, albo chociaż w kolejności rozmowa-brak akceptacji-skok w bok. Z drugiej strony wielu facetów marzy o takich zabawach jakich ty pragniesz dlatego faktycznie dziwne to jest że on nie chce, może faktycznie zdradza. Ja zdradziłem bez szczerej rozmowy ale związek przetrwał trudne chwile i teraz lubimy pojechać na ostro

Gość don Pedro..
To prosty mechanizm psychy. Ma kobieta potrzebę silnych i pewnie ekstremalnych doznań, bo leży to w jej naturze albo się nudzi. Samo się to nie wzięło tylko z jakiejś potrzeby lub przeszłości albo rozbudzenia. BDSM by jej pasowało, ale to może być niebezpieczne, więc potrzeba przewodnika i Pana. Autorka jest nakręcona na bycie suką i to w ostrym wydaniu. Bez zaspokojenia lub terapii nie uwolni się od tego coraz bardziej obsesyjnego myślenia o takich formach seksu i zależności. Może być tak, że spróbuje i ją odrzuci albo wręcz przeciwnie. Chyba najlepiej ją rozkręcić, doprowadzić do maxa i wyciszyć, ale to szlak dla zawodowców:)

Gość sedzia sprrawiedliwy
Tak jest wlasnie z babami, zapewnisz takiej dobrobyt to jej sie w glowie pierrdoli :(

Gość też tak miewam :)
Co się jej czepiacie? Pilnujcie swoich kobiet. A prawiczkowaci onaniści niech się nie wypowiadają w temacie, który ich przerasta.