Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Coś bym zjadła...

Polecane posty

Tobie Mycha mogłabym wysłać całą sesję bez cenzury, obiektywnie byś mi powiedziała czy jakoś się prezentuje, pytania tylko czy chcesz poznawać koleżankę od takiej strony? :D

i co Prezesik jednak ta Nasza Blondyneczka sie wcale nie rozni na nieprzerobionym zdjeciu od tego tutaj prawda? :)

a co Ty myslisz ze ja w swojej kolekcji nie posiadam zdjec swojej grubej doopy? :classic_cool: cwiczylo sie swego czasu co nie co to i foty sie strzelalo na porownanie i tak teraz o to sie walaja po folderach :D PS. raz moja MAMA i BRATOWA znalazly w moim telefonie jedno z takich... ekhem.. zdjec. Troche sie poczulam skrepowana w ten czas :classic_cool:

Mychol Ja mam na kompie zdjęcia z sesji takiej jak teraz jak miałam 19 lat i kiedyś mój ex pokazywał swojemu wujkowi jakieś zdjęcia z wakacji, jakieś auta jakiś coś, rozpędzili się i wszystkie foldery przeglądali a tam takie cuś... zamiast wyłączyć to wujek " oo a to Kasia?" i siedzieli i oglądali :O

tak wlasnie stwierdzam ze jakby ktos sobie tak pogrzebal w moim komputerku to nie jedno ciekawe ujecie by znalazl :D a pare osob bylo z nim juz sam na sam, choc nie sadze albo moze mam nadzieje, ze nie znalazly nieodpowiednich folderow :D

No ja zawsze bawię się trochę takimi zdjęciami i zostawiam tylko kilka "perełek" a resztę kasuje, teraz już po tej wpadce z wujkiem trzymam takie zdjęcia ukryte ;)

Ciekawe gdzie sie prezes podzial :classic_cool: a co do tych fotek.... ej nie powiedzialabym w zyciu ze masz ciaze sa soba z reka na sercu. Matko jedyna, czad :classic_cool:

no normalnie git i majonez nie jedna by sie z Toba zamienila :) ja np jestem kwadratowa moim zdaniem :D

gdybym wyslala zdj samej mojej doopy jak jej sie uroslo przez ostatni czas to gwarantuje ze przez tydzien nic nie zjesz :classic_cool:

Gość Mychol ......
Pozdrawiam i 👄

Gość Mychol ......
Nie Mysia

Mychol Mojej też się urosło ;) Jak ją teraz poćwiczę to będzie ok, gorzej jak będzie się dalej rozrastać :D Prezes Za dużo chciałbyś wiedzieć :P

dziękuję za buziaczka i również przesyłam 😘:classic_cool: Blondyna przesylam Ci pare zdjec dwa sa troche starsze i prosze sie nie smiac z majtaskow w kropki 😴