Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Coś bym zjadła...

Polecane posty

Gość Mychol ......
Mysia Dzi ęki . Idę spać . Trzymajcie się dziewczyny Pa 🖐️

Mychol No co Ty gadasz, fajną masz pupę! A na tym trzecim zdjęciu to wyglądasz jak po dobrym bzykanku :D Prezes / Mychol ...... Dobranoc 🖐️

Gość Mychol ......
Mysia ja juz nie mam swojego nicku i dlatego pisze w ten sposób , ale napweno mnie znasz jak i Blondi Blondi sorry żę sie z Toba nie przywitałam również masz ode mnie 👄

Po bzykanku mowisz? Takim na plazy mmmm :classic_cool: Dobrej nocy 😘 Pomaranczowa a jaki to byl nick? Podpowiesz na emaila? :) ja tez juz zaraz zmykam, matkoo pierwszy raz od dawien dawna sie tak zasiedzialam tutaj :D

Gość Mychol ......
Mysia Czarnuszka...

Oooooooooooooooooooooooo no to miło coś znowu usłyszeć od Ciebie :) mam nadzieję, że wszystko gra u Ciebie i że jeszcze będziemy miały okazje porozmawiać jak nie tutaj to na mailu chociaż bo teraz zmykam już spać bo się strasznie zasiedziałam. Dobrej nocy 😘

Mychol A myślałam, że to na łóżku leżysz ;) No ale na plaży też może być dobre bzykanko ;) Ja też uciekam zaraz, też od nie pamiętam już kiedy tak się zagadałam tutaj :) Mychol ...... Czarnuszka... aaaa no to pewnie, że znam :)