Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Coś bym zjadła...

Polecane posty

Blondi taka mala, skromna DOMINA :classic_cool: Prezes no baaa wklejalam foty cyckoff do oceny :classic_cool:

Prezes :D O qrwa :D Rozjebałeś mnie teraz 🖐️ Zwłaszcza z tym niskim libidem :D 🖐️ Owszem dużo czytam, owszem znam słowa dziękuje, proszę, przepraszam... Ale tak poza tym to kiepski byłby z Ciebie detektyw :D

dziwne by bylo gdybys o godzinie 00:20 mial pore obiadowa ;) a tak na powaznie to nie zamierzam dawac tu swoich fotek, za duze ryzyko zeby dostac kootasa na czolo ;) musialabym chyba ostro przerobic jakies zdjecie np. jakims kolorem zeby nie bylo mozna za duzo przy nim zbajerowac

masz dziwne te zdjecie, jak dasz podbne sylwetki bedzie lepiej. nie sposob cie ocenic, twarzy, ale figure mozna. moim zdaniem jestes bardzo niesmiala.

prezes Ale czemu zakładasz, że ja chce żebyś mnie oceniał? Mam fejsa w stopce bo lubię wiedzieć sama z kim gadam więc i sama się pokazałam, nie mam potrzeby wstawiania tu swojej doopy w stringach i czekania na oklaski :O

Ja sie ewentualnie wymieniam zdjeciem przez maila z niektorymi osobami jesli mii sie dobrze z nimi rozmawia :) a zdjecia swojej golej doopy bym w zyciu nie wrzucila do sieci bez wzgledu na to czy bylabym kloda czy wiecznie napalona :D

Prezes No cóż w takim razie zdjęcia w bieliźnie by Cie nie zaspokoiły bo też są przerabiane, niestety samowyzwalacz nie ma zdolności robienia super zdjęć więc z tego co miałam stworzyłam coś dające erotyczny efekt, zresztą uwielbiam zdjęcia w sepii i bw także tego 🖐️

Jak chcesz moje naturalne to wystarczyło poprosić, podobnie jak Mychol wymieniam się na @, w stopkę dałam takie jak lubię

MałaBlondynka - mozesz mi wyslac, ale ja nie wysle ci swoich. bo mam tu zla opinie. czesc osob mi grozi policja haha

MałaBlondynka - po prostu ja nie morzesz miec calego obiadu, zadowalasz sie tylko przystawka. :) **Mychol - teraz to mnie obrazasz. mam swoje poglady, i hmm humor, ale nigdy takie swinstwa bym nie zrobil. mam swoje zasady.

Osobiscie sprawdzone und potwierdzone, ze Blondyna sie wymienia :classic_cool: oj tam zaraz obrazasz, po prostu sie nie znamy wiec i zaufanie jest ograniczone :)

Jak podasz @, albo napiszesz do mnie to Ci wyśle swoją twarz bez żadnych przeróbek, w sumie już od dawna mi zwisa czy na kafe będą wiedzieć jak wyglądam czy nie, nie mam parcia żeby wrzucać do oceny :P ale jak chcesz się wystraszyć to proszę bardzo, robisz to na własną odpowiedzialność :D