Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura 90909

Chłopak pierwszy raz zobaczył mnie bez makijażu- OJEJ, chyba jesteś chora

Polecane posty

Gość Laura 90909

tak powiedział. Niestety, ale bez makijażu, a szczególnie kredki do oczu, tuszu do rzęs wyglądam poprostu okropnie. I dlatego prosze mi nie pisać, że każda kobieta jest naturalnie piękna bo to nieprawda, ja bez makijażu wyglądam, no właśnie, jak chora ;(

Gość oNnnNa.....
ja tez wygladam jakos tak niewyraznie :D ale ci dopalił hehe a ty co mu odpowiedzialas?:D

Gość .kasia.;P
ojj nie przejmuj się nie ty jedna..;/ Ale dobrze, że mu się pokazałaś bez makijażu.. co mu odpowiedziałaś??:)

Gość maturks4
Nie dziwię się. Ja też nie poznałam własnej przyjaciółki, znanej od lat, jak odwiedziłam ją w domu znienacka i zobaczyłam "au naturel"

Gość Laura 90909
wiesz, najgorzej, że on nie miał złych intencji, naprawde zmartwił się, bo pomyślał, że jestem chora. Cóż, powiedziałam mu poprostu, że musze sie pomalować i tyle . Smutno mi sie zrobiło, ale wiem, że bez makijażu tak wyglądam

Gość Warrren
:D:D

Gość zamiast napisac
jezeli ciagle sie malujesz codziennie nawet jak nigdzie nie wychodzisz to twoja "naturalna" twarz sie zmieni,mniej chemii na twarz a bedzie normalnie.

Gość lklklklkkl
Może zrób henne na brwi i rzęsy to brak tuszu nie będzie taki widoczny. A jak masz kasę to makijaż permanentny..

Gość poszukaj
poszukaj Faceta , bo chłopak ...... nie wyrasta

ja wyglądam bez makijażu jakbym miała anemię i zaraz miała znaleźć się w szpitalu, a moje oczy są zupełnie pozbawione wyrazu. Dlatego nigdy nie wychodzę z domu bez tapety :D

Gość pytampytampytam
Bo jak się cały czas chodzi wymalowanym to bez tego się siebie samej nie poznaje a co dopiero inni ludzie.

Gość zamiast napisac
a tak poza tym to sie nie przejmuj-nie maluj sie ciagle bo zniszczysz cere a naturalna skora na twarzy jest najladniejsza i facet calujac cie nie naje sie tapety

Gość moj facet
moj facet tez zobaczył mnie bez makijazu akurat podczas choroby więc choroba dodatkowo urody mi nie dodala-usłyszałam ze wyglam strasznie ,teraz przy kłotni mi wypomina ze gdy mnie zobaczył wtedy bez makijazu wyglądałam tragicznie.gdy spię u niego nie zmywam makijazu bo na pewno skonczyłoby sie odpowiednim komentarzem ,zastanawiam się czy takie udawanie i komentowanie nie zmienia sensu związku?

Gość Violetka Różowa
To jeszcze nic!💤.Mój Facet po powrocie do domu z firmy kiedyś jak mnie zobaczył[wyszłam akurat spod prysznica]to mnie bez makijażu nie poznał.Myślał,że zaprosiłam koleżankę.Powiedział mi tak-Masz zarąbiście zgrabne ciało czarownico,pragnę Cię!Pssst!Tylko nie mów o tym Violetce.Potem pojedziemy na zakupy jakieś. I co Ty na to!?Niezły Pajac co? Jakby tyle nie zarabiał co zarabia to bym go kopnęła w tyłek!

Gość pytampytampytam
Ja maluję się tylko jak do pracy idę albo jakieś fajne wyjście. Podkład, pudru odrobina, błyszczyk i czasami kredka do oczu. Co za dużo to niezdrowo i w pewnym sensie to takie samo oszustwo jak biustonosz push-up;-)

Gość bo sie tapetujecie
macie brzydką cerę bo ciągle się malujecie. Sztuka ,to wyglądać super bez makijażu. Jak ma cera wyglądać ładnie, jeżeli skóra nie oddycha pod warstwą pudru. Opamiętajcie się panienki, bo jak będziecie się dalej tak tapetować to po 30 będziecie wyglądać na 40

Gość Riter
Violetka.:D A jak to się skończyło?

Gość oNnnNa.....
sami ich do tego przyzwyczajacie :) po cholere sie tak malujecie,.

Gość zabawne......
hehe to moj jest lepszy, jak przyszłam do niego bez make upu, jedynie delikatnie rzęsy, to sie pytał gdize byłam całą noc, i miał focha caly dzien bo myslal ze z jakiejs całonocnej imprezy wrociłam ze takw yglądam :( a co najlepsze wczesniej zaznaczał wiele razy zebmy sie nie malowałą....nigdy więcej..

Gość zamiast napisac
"bo sie tapetujecie" racja w 100%

"I co Ty na to!?Niezły Pajac co? Jakby tyle nie zarabiał co zarabia to bym go kopnęła w tyłek!" o kurwa i kolejna co jest z nim dla pieniędzy:P:D

Gość Violetka Różowa
Heh.Twierdził,że to żart.Ale i tak tydzień się tłumaczył z tej "Czarownicy".Ja nie taka głupia. Cenie sobię mocną oczoyebną tapetke taka na sztywno.Pod kilofik na wieczór w sam raz;)👄:classic_cool:

Gość rycoshet
zabawne.... o kurcze faktycznie hehe :D

Gość Violetka Różowa
darekthebest-jak Violetka pisze to siedź cicho i wyjmij ręce z kieszeni:classic_cool:

Gość UltraturboZ
:D:D:D:D

Gość ja od czasu do czasu
smaruję twarz delikatnym samoopalaczem, tak żeby wyglądało to naturalnie, wtedy nie wyglądam bez makijażu jakbym była chora, rzęsy mamz natury czarne, więc nie ma aż tak dużej różnicy czy są przeciągniete tuszem do rzęs.