Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wara od moich piersi!

będę karmiła jak mi się podoba-to moje dziecko!!!!!!!!

Polecane posty

karm dalej piersia ,to najlepsze dla dziecka a głupie komentarze nie zwracaj uwagi. "z potraw które się zjada powstają wszystkie choroby ludzkie"HERODOT

Gość mn 888
wara od moich piersi!--> piszac o tej awanturze o zaplecze nia miałam na myśli twoich wypowiedzi tylko jakiejś dziewczyny na początku no właśnie! Niech te super odważne w gębie mamuski klapią nimi gdy im buraki w kapturach lezą po całym chodniku i nie zejdą, albo chleją piwsko pod blokiem! I co? Takie odważne wtedy jesteście? Autorko nie przejmuj się. Maleństwo masz jeszcze takie malutkie i uczysz się dopiero, wieć teraz to też weź za jakąś tam lekcję ;)

I mnie nie interesuje jak ktoś nie karmi dziecka bo nie chce-prawo wyboru każdej kobiety. dlatego nikt nie ma mnie prawa zmuszać do karmienia butelką jak wolę piersią. tak samo ja nie będę kogoś ganić za karmienie butelka. chorują i takie i takie dzieci. ja lubię spędzać czas z mężem i dlatego jak te papużki musimy chodzic razem. jeżeli ktoś nie lubi być z własnym mężem to jego problem. widać zazdrości że ja mam z kim iść.

Gość cvzczfa
Ludzie - więcej tolerancji. Widok matki karmiącej i jej biustu też mnie irytuje zamiast rozczulać, ale irytuje mnie wiele spraw: mężczyżni "grający w bilarda kieszonkowego", dzieci dłubiące w nosie, smród tuptusia, puszczanie przez ludzi bąków w autobusie i co? Mam się powiesić? Staram się nie patrzeć na to, co mnie złości lub obrzydza i zająć myśli czymś przyjemniejszym. Skąd mam wiedzieć, że jakieś moje zachowanie nie wkurza innych?

Gość juz sie uspokoj
no laska,juz przestan z ta zazdroscia.pol kafeterii ci zazdrosci,ze idziesz w niedziele z mezem do kosciola i na spacer do biedronki. no tak,kobiety maja ci czego zazdroscic:)

Gość w zyciu...
Autorko ja karmiłam butla przyjaciólka rodziła kilka m-cy przede mna karmiła do 2 roku zycia piersia. Do kiedy dzieciaki siedzialy w domu byly zdrowe jak poszły do przedszkola chorowaly tak samo:) wiec nie ma reguly. Kazdy ma prawo wyboru i nie mozna nikogo potepiac i ja rowniez chodziłam z mezem i mlodym do marketu po to jest sie rodzina a nie zamykac matke w domu bo przeciez ma DZIECKO!!!!

ja piernicze jak was czytam to pekam z niewiedzy co nie ktorych . wiekszosc co sie wypowiada na pewno nie ma dzieci , bo gdyby je miala to wpisy byly by inne autorko - wcale sie nie przejmuj jakas glupia baba , skoro w miare mozliwosci robilas to dyskretnie . a takie moherki sa niestety strasznie wscibskie ... ja sama bardzo zaluje ze nie moglam karmic piersia , bo po prostu nie mialam pokarmu , a jak zaczelam dokarmiac z butli to juz piersi nie chcial . karm dziecko jak najdluzej mozesz (z pieluszke do zakrycia piersi bierz - bedziesz bardziej dyskretna :) ) a do stomatoloszki z powolania - poczekamy jak bedziesz miec dziecko . a jak na razie sprawdz sobie jak wyglada biustonosz do karmienia - bo wg ciebie wywala sie calego cyca na wierzch a w rzeczywistosci na wierzchu jest tylko sutek z brodawka !!

Gość w zyciu...
cvzczfa POPIERAM:)

Bo tak już wszyscy na mnie naskoczyli że i awanturę mi się przypisuje... sądzę że nawet jakbym miała kartonowe pudło i w nim siedziała to ta baba i tak by podeszła i zajrzała. moja siostra karmiła butelką i też takie starsze panie się czepiały że dziecko zabija. przykro mi się zrobiło i chciałam się wyżalić i liczyłam że kto jak kto ale inne matki mnie zrozumieją. tym które okazały mi zrozumienie dziękuje bardzo,a reszcie współczuję co zrobią swoim dzieciom jak im zrobią kupę w pieluchę bo to dopiero jest obrzydliwe, śmierdzi. pewnie całe śmierdzące dziecko wyleci na śmietnik.

Gość juz sie uspokoj
chyba cos z toba nie tak,oskarzac matki ktore nie popieraja karmienia publicznego,ze dzieci na smietnik wyrzuca? a nie widzisz,ze kazdy ma prawo miec swoje zdanie?ty masz swoje,karmisz dziecko w marketach ine kobiety tego nie popieraja i juz!

w zyciu... dlatego napisałam że chorują i takie i takie. Tak uważam że niektórzy zazdroszczą że chce spędzać czas z mężem a mąż ze mną i dzieckiem. a na spacer chodzę do parku. do biedronki poszliśmy na zakupy a nie na spacer.

Gość juz sie uspokoj
ale ty myslisz,ze tylko ty wychodzisz z mezem?he he dobra jestes:)

Gość w zyciu...
Dajcie spokoj zlosliwosci nic nie wniosa do dyskusji mlode malzenstwo chce sie soba nacieszyc i nie ma im sie co dziwic a kazdy i tak bedzie mial swoje zdanie i nie ma sie obrazac dziewczyny agresja :0 :) gdzie solidarnośc jajników?:)

co wy sobie wyobrazacie swiete krowy!!! ja karmie wszedzie go popadnie i sie czepiaja takie jak wy ! zadnej sprawiedliwosci w tej polsce nie ma ! same zazdrosne krowy

ty wyzej chcesz mojego meza! lafiryndo prowadzasz sie po mojej ulicy zeby cie zauwazyl

Gość aaaaaaahjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to ze karmisz cycem nie oznacza ze wszystko ci mozna poza tym zdecydowalas sie karmic to dostosuj sie do twojego dziecka i przygotuj sie na to by karmic dziecko dyskretnie sa specjalne chusty a nie siadaszi wywalasz cyca nie kazdy chce sie gapic na twoje obwisle cycki pomysl glowa durna matko

Gość do ty już się uspokoj
Bo ma dziewczyna rację. Skoro karmienie im odbiera apetyt na cały dzień,to efekt tego karmienia na tydzień pozbawi je apetytu. Czyli lepiej w worek i na śmietnik. Ja piersią nie karmiłam,bo nie mogłam,ale matka karmiąca jakoś mnie w oczy nie kole. A jak już mi się coś gdzieś nie podoba to głowa w drugą stronę, albo przyspieszam kroku. Zastanówcie się nad sobą trochę! Więcej tolerancji dziewczyny. Jako kobiety powinnyśmy trzymać się razem i wspierać,a nie jedna drugiej przy każdej okazji szpilę wbija i miesza z błotem!!!!

wlasnie kobieta ma prawo wywalac piersi gdzie chce

Gość w zyciu...
gdzie braknie argumentów zaczynaja sie wyzwiska i złosliwości normalka ... Kuźwa nie podoba sie NIE PATRZ!!!!

zal wam w d... sciska ze moge karmic i nie placze przy tym

ja was wszystkie przejzalam bardzo dobrze wiem o co wam chodzi chcecie zebym wam meza oddala ale nie ma bata

To widzę że jak niektórym brakuje argumentów to i podszywa zrobią. a ja liczyłam na rozmowę z matkami a teraz do komputera dzieci usiadły, jeszcze raz dzięki za wsparcie. będę karmiła co najmniej do 6 miesiąca. mam nadzieję że więcej nie będę musiała nigdzie karmić na mieście,ani w parku bo i tu się ktoś pewnie by przyczepił.

Gość w zyciu...
ooo i gimgowno przylecialo:) to ja spadam nie zniżam sie do takiego poziomu. Autorko powodzenia i cierpliwosci w wychowaniu dzeciaczka sama mam dwojke wiec wiem co to znaczy...:) i rób tak jak Ty uwazasz to Twoje zycie i nikt nie ma prawa Ci dyktowac jak zyc:)

Gość chce twojego meza!
Poloczka,ktory chodzi grzecznie z rodzinka do kosciola co niedziele! Cale zycie o takim marzylam:) Moj to taki nudziasz,byl ze mna rano na basenie,potem pojechalismy na pizze.Nudne to jak cholera:)JA CHCE DO KOSCIOLA I DO BIEDRONKI!

W zyciu... dzięki ja też uciekam a dzieci niech się bawią.

Gość w zyciu...
to jeszcze razem ortografie poćwiczcie:) slownikiem przez łeb....

Gość abc nie ujawnie sie
śmieszą mnie wszyscy ludzie , którzy używaja słowa polaczek

Gość ollllllllllllllllka31
Wiesz kobiety przesadzily z moralnością,ale ja osobiście nie lubię patrzeć na kobiety karmiące w miejscu publicznym.Nie dlatego ze jestem moralistką,nie datego że mnie szokuje nagość,wrecz przeciwnie ale dlatego że jest to dla mnie widok niesmaczny,szczególnie w sklepie w markecie,sklepie spożywczym.Wybacz,takie mam odczucia.Jesli dziecko chce sikać nie pozwala mu sie wysikać pod lada,tak samo jak jest głodne nie trzeba wyciągać cyca i d razu go karmić.Można spokojnie wejść do samochodu,podjechać do domu.Dziecko nie umrze z głodu:) jak mleko dostanie godzinę później.

Gość abc nie ujawnie sie
autorko nie przejmuj sie złośliwymi ludźmi