Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wara od moich piersi!

będę karmiła jak mi się podoba-to moje dziecko!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mama chłopca i dziewczynki
do iiiiiiiiiooooooooooo wybacz ale idąc Twoim tokiem myślenia jak już urzodzisz dziecko to go nie karm dopóki Was do domu nie wypuszczą bo szpital miejsce publiczne i nie wypada "cyca Wywalać" autorko nie przejmuj się. moherom nigdy nie dogodzisz jakbyś poczekała z karmieniem to by Cię wyzwała że co z Ciebie za matka że dziecko płacze a Ty nie umiesz uspokoić albo jeść nie dasz. ludziom nigdy nie dogodzisz.

Gość lela***
oczywiście matka powinna poważnie porozmawiać z niemowlakiem przep wyjściem na zakupy i poprosić je, by się łaskawie wstrzymało od jedzenia na ten czas :) bu ha ha ha i może powinno się wstrzymać od sikania w pieluchę bo, nie daj Bóg, matką będzie musiała ją zmienić?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
serio takiej zimy jeszcze nie było...

wara od moich piersi! -> wez Ty tego nie czytaj, bo tylko sie wkurzac bedziesz, a zlosc laktacji szkodzi:) karm sobie gdzie chcesz, dla wiekszosci jest to naturalne i normalne

"Czytaj ze zrozumieniem ona miała biust zakryty rozumiesz???Kretynko!" I czemu mnie wyzywasz? Nie ma czegoś takiego jak karmienie z całkowicie zakrytym biustem, a sklep nie jest miejscem do zdejmowania biustonosza, nawet takiego do karmienia

Gość cayenn
pamietaj najwazniejsza fasolka pozniej dlugo dlugo nic

to jak ci cieplo yyyyyyyyyyyyyyy to sama se cycki wywalaj na podwórku, dziecko tez nie powinno na powietrzu jak zimno jesc, to chyba oczywiste

słuchajcie... bez przesady! karmienie piersią w miejscu publicznym powinno być czymś normalnym, ale to też ma pewne granice! przede wszystkim Wy jako matki nie potrzebujecie żadnej intymności jak przystawiacie dziecko do piersi? rozumiem, że nie jest to wulgarny, ani seksualny akt, ale mimo wszystko... poza tym musicie wziąć pod uwagę, że nie wszyscy mogą chcieć to widzieć... po ostatnie: są miejsca w których nie wypada! bez przesady! serio!

Gość lela***
stomatoloszka - idąc Twoim totiem rozumowanie- matka powinna nakarmić to dziecko przez buzkę czy jak?? :) bawi mnie głupota innych

poza tym... skoro wiedziałaś, że dziecko nie może jeść na dworzu w takie mrozy... to zakładałaś,że będzie jadło w kościele albo w sklepie! PLAN IDEALNY!!!!

Gość lela***
a może matka, karmiąć dziecko powinna się CAŁA kocem nakryć, by nikt jej nie widział? bu ha ha ha

Gość młoda nie młoda
"sama karmila piersia, lecz raczej nie w miejscach publicznych jakos tak sie złozyło, lecz gdy widzialam inne karmiace matki z wyraznie nagą piersią wyłożona ze stanika plus tylko sutek w ustach dziecka to jest taki odruch oburzenia niestety.." Sama nie mam jeszcze dzieci, więc pewnie większość mnie zjedzie jak nie mam to nie powinnam się wypowiadać. Jednak mnie też oburza ta naga pierś wyciągnięta ze stanika. Jak jest przykryta to jeszcze ok., ale są kobiety, które się kompletnie nie wstydzą, wyciągają pierś przed wszystkimi mężczyznami w rodzinie, mężami innych kobiet. Niestety robi tak moja przyjaciółka. Według mnie to jest niestosowne. Ja sama czuję się głupio w takiej sytuacji, skrępowana, ale ok. ja jestem kobietą i rozumiem, sama może też nie będę się tak przejmować przy przyjaciółkach, ale nie podoba mi się karmienie przy mężczyznach czy np. w obecności mojego męża.. Czy nie można pójść na bok z dzieckiem albo poprosić o wyjście z pokoju na 10 min ?

Gość wara od moich piersi!
A czy to jest lipiec żeby dziecko w parku karmić? Nie nie mogłam przewidzieć że jej się zachce,bo do tej pory miała regularne przerwy w jedzeniu. byłam w ustronnym miejscu bo tak jak tłumaczę byłam o całą szerokość sklepu od wychodzących. i nie wywaliłam cyca. nie wiem jak wy karmiłyście-o ile wogóle-ale mając biustonosz do karmienia odpina się klapkę przez która wysuwa się kawałek piersi,ten kawałek dziecko ma w buzi, poza tym widać tylko lekko rozpiętą bluzkę i materiał biustonosza. latem na ulicy można więcej ciała zobaczyć niż podczas karmienia.

Gość iouitgh34tg
niedługo srać na srodku ulicy lub sklepu zaczniecie bo oświeci was że to też naturalna potrzeba :O

Gość ludzie,ale opanujcie sie
karmic w markecie?przeciez ludzie chodza na zakupy,taki widok cycow i mleka moze przeciez czlowieka obrzydzac.nie wszystkie sa takimi matkami polkami. Mnie karmienie obrzyda,nie jak sama karmilam,ale jak to robia inne kobiety. i teraz ide do sklepu na zakupy a tu mi wyskakuje taka dojarka. No obiad na pewno bym juz miala z glowy.nie zjadlabym chyba nic do wieczora. Dlatego sie opanujcie,sa miejsca gdzie po prostu nie wypada karmic i market na pewno nalezy do takiego miejsca

Gość lela***
Jak żyję nie zdarzyło mi się widzieć karmiącej kobiety , która by się afiszowała swoimi piersiami z których na dodatek mleko kapie :) ale bzdury :)

Gość lela***
dorośli też nie powinni nic jeść czy pić w martekach, biedronkach i innych kauflandach! przecież kogoś może to zgorszyć i stracą sami apetyt! :)

Gość lela***
a niektórzy dorośli jedzą obleśnie i faktycznie aż samemu można stracić apetyt :-0 idzie taki facet po sklepie i żuje byłę a okruchu mu lecą na kurtkę :-0 błe....

lela no to masz pecha,bo mnie juz zdazylo widziec.raz na basenie,odwrocilam sie i bylo wszystko ok. widzialam juz w tramwaju,matka sie tak dyskretnie nakryla,ze nic nie bylo widac. ale w markecie..to jest szczyt chamstwa.

Gość lela***
bułę, bułę - miało być :)

stomatoloszka -> super plan brawo, niespełna 2 miesieczne dziecko na butle przestawiac, napewno z checia ja zlapie i bedzie z niej pilo jak do tej pory ssie tylko piers

Gość iiiiiiiiiooooooooooo
no ale sorry, jakby w kosciele zaczelo plakac to tez bys cyca wywalila? a poza tym to co to za pomysł - musisz z mezusiem do marketu chodzic? Nie moglas wrocic z dzieckiem do domu po kosciele a maz na zakupy? Tylko wlec to dziecko ? W ogole 7 tygodniowe dziecko w kosciele to tez chyba nie najlepszy pomysł - tyle tam ludzi ii zarazkow.

w kosciele tez by mi nie przeszkadzalo gdyby ktos karmil,ale np.wrestauracji czy w sklepie to juz tak

dziewczyny zauwazcie ze 90 procent bedacych na nie to te które dzieci nie maja

Gość lela***
co niektórzy mają chyba jakieś urazy z dzieciństwa a Was matki jak karmiły? w piwnicy, tak, by nikt nie widział bo wstyd karmić niemowlę?? zalecam wizytę u specjalisty :) mnie rażą inne poważniejsze rzeczy a karmienie niemowląt to sprawa naturalna

Gość mn 888
do ---->młoda nie młoda a ty pewnie masz takie mikruty malenkie i nie chcesz by kobieta karmiaca wystawiała swoje piękne duże piersi przy twoim menie :)

Gość danilllo
Wiecie co wam powiem, kiedyś też się rzucałam tak jak i wy, że niby co to ma być wywalanie cyca i fuj ohyda. A teraz to mam to w dupie i wam tez doradzam wrzucić na luz ;) Po co sobie psuć dzień takimi rzeczami ? Ja osobiście nigdy jeszcze nie widzialam,zeby kobieta karmiąca wywala swoje dojce na wierzch a nawet jeśli to coż, niech wywala jest oblechem bez ogłady i co zrobisz? Nic nie zrobisz.