Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgagsgsyebhc

Stomatoloszka, a ty w Turcji chyba miałaś być?? Jezcze 3 dni temu pisałaś, że

Polecane posty

Gość ooo ja pierdziu
vanilla, nikt postami na forum sie nie przejmuje, tyko piszący, a dziewczynie puściły wodze fantazji i uważa się za kogoś kim nie jest, to nie prokuratura tylko jakiś dobry psychiatra powinien sie zainteresować, ale niestety nie mamy prawa nakazującego leczenia chorób psychicznych z urzedu...

Gość VanillaaLight
oczywiscie może tak być, ze jest to osoba niepoczytalna, na pewno wtedy nie poniesie konsekwencji karnych tylko zostanie skierowana na przymusowe leczenie badz do zakładu zamkniętego (zależnie od stopnia choroby)

Gość 3hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhoi
Jestem za. Niech ktoś wreszcie zrobi porządek z tą idiotką

Gość ooo ja pierdziu
vanilla ona musiałaby popełnić jakieś przestepstwo ścigane z urzędu, inaczej może być problem, chyba, że oskarżyciel wystąpi z wnioskiem o badania, naczej sie nie da

Gość ooo ja pierdziu
nigdy nie odpisałaś gdzie przyjmujesz, Lublin to małe miasto, ale pewnie sporo gabinetów, jesteś tak wiarygodna jak twoje zdjęcia rachunków

Gość VanillaaLight
Nazwanie kogoś przestępcą bez wyroku sądu także jest przestępstwem. wiem o tym ale jakos tutaj jestem pewien po ktorej stronie bedzie wygrana :)

Gość VanillaaLight
naganiając na swoje usługi podawała dzielnice Wieniawa w Lublinie, jest to bardzo dokładny opis :)

pomarańczki już się uspokójcie z tymi zgłoszeniami policyjnymi, jesteście tak tępe że szok ona nie udziela żadnych porad medycznych i nie bierze za to kasy, więc policja tutaj guzik zrobi, a ty pani stomatolog już się uspokój informujesz że wyjeżdżasz co chcesz być bardziej ceniona. OK ja gdy gdzieś podróżuję czasem też poinformuję o tym na kafe, ale nie afiszuje się marką Hilton, albo jakimś bogactwem Przywracam was do porządku !

Gość Shosanna
Co jak co ale ja tu widze (czytam) bande naprawde podlych frustratow. I to wcale nie swiadczy o tej calej stomatoloszce czy jak jej tam tylko o Was. Ludzie, opanujcie sie, czy Wy w ogole siebie czytacie? Normalnie banda hien. Nie macie co robic? Dlaczego musicie sie az tak wyzywac na forum? Jestem w szoku. Chcesz sie wyzyc bo masz nedzne zycie albo problem w pracy? A moze maz Cie zdradza i musisz dac gdzies upust swoim emocjom? Zazdroscisz tym, ktorzy odnosza wieksze sykcesy niz Ty? Zrob cos ze soba ale do jasnej ciasnej przestan wyzywac sie na forum Kafeteria. Nie znam tej calej stomatoloszki, na forum pisze sporadycznie jak mi sie zachce ale czytam to i nie wiem czy smiac sie czy plakac. Jakim jestescie zawistnym narodem. Moze najpierw udowodnijcie cos tej dziewczynie zamiast insynuowac jakies brednie?

Gość dość oszustw w internecie
wysłałem też, im wiecej zgloszen tym lepiej

Dajcie dziewczynie spokój, tak się wczuła w rolę stomatologa, że straciła już rachubę co jest rzeczywistością, a co tylko wirtualnym pozorem :D Nie budźcie jej z tego uroczego snu :D

Gość kingusia jak tam
pogoda na rogatkach ,,,

Gość dość oszustw w internecie
he he juz sie pojawily klony tej idiotki co ja bronia i mowia nie donosic he he, niestety doigrala sie, koniec smiechow z ludzi

Gość Shosanna
Kingusia, forumowe trolle same ja pytaly o to w jakim jest hotelu wiec im napisala, ze w Hiltonie. To jest jej sprawa gdzie jest i w jakim hotelu. Nie musi akurat pisac prawdy, co komu do tego?

wreszcie się doczekała :) Jeżeli sprawca czynu określonego w ust. 1 działa w celu osiągnięcia korzyści majątkowej albo wprowadza w błąd co do posiadania takiego uprawnienia, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. art 58 do lektury trollu stomatloszko

Gość Shosanna
Ja akurat nie jestem zadnym klonem. Po prostu jestem normalna forumowiczka i obiektywnie z boku obserwuje ten topik. Kazdy normalny przyzna mi racje, ze jestescie banda psycholi.

Gość Shosanna
Boze. :D No, dalej, piszcie juz wnioski do sadu i skladajcie je. Wynajmijcie jeszcze adwokata. :p

Gość a999999999999999999a
Nie trzeba składać żadnych wniosków. Wystarczy napisać do odpowiednich instytucji i załączyć screeny. Też je mam nota bene. Oni dalej pokierują sprawą.

Gość Shosanna
No to dalej, piszcie i wysylajcie cala grupa. :D I koniecznie napiszcie o uzyskanej odpowiedzi!! Stomatoloszka, kimkolwiek jestes, olej debili. ;) Nie ma znaczenia czy sciemniasz czy robisz sobie z nich jaja, czy faktycznie jestes tym, za kogo sie podajesz. Wiedz, ze gowno Ci moga zrobic. Madrzy na Kafe a w rzeczywistosci banda nieudacznikow. Nie warto dyskutowac. Na Twoim miejscu juz bym nie zagladala na ten temat bo i po co. Nie tlumacz sie im, bo widzisz, ze to psychole.

Gość rudolina
nie takie gowno bo sprawe bedzie miec na bank i conajmniej upomnienie / grzywne

Gość ale zciebie śmiech babo
ja znam tylko jedną dziewczynę z kafeterii która jest prawdziwym lekarzem. czasami się udziela, ale raz miała odmienne zdanie od kogoś innego i pomarańczki zaczęły jej jechać. Wiem nawet gdzie pracuje i serio jest spoko. Ale w przeciwieństwie do stomatoloszki pomagała ludziom ja ktoś czegoś nie wiedział i miał z czymś problem...no i nigdy nie pisała ile zarabia. moim zdaniem jak ktoś się tak chwali i takie cyrki wymyśla to nie jest prawdziwym lekarzem.

Gość a999999999999999999a
pewnie ze nie jest, widac ze to pomyleniec

Gość do stomatoloszki
raz już tu pisałam ale napiszę kolejny, nie odpisuj tym ludziom bo nie ma sensu. Jak nie będziesz odpisywać to się uspokoją a nawet jeśli to niech sobie pogadają. Niech choć trochę przyjemności z życia mają :) Lekceważ te wszystkie tematy o Tobie i zaczepki.

Gość rudolina
to chyba my powinniśmy lekceważyć wpisy takiego oszołoma jak stomatoloszka, gowno nas obchodza jej wakacje na koszt kochanka w turcji i jej dochody, niech sie chwali w swoim gronie na tej slamsowej dzielnicy lublina

Gość a czy stomatoloszka
zakłada o was tematy ? Czy po prostu wypowiada się na forum ? Na prawdę jestem nowa i spotkałam się z kilkoma wpisami i wypowiadała się całkiem normalnie. Dlatego nie wiem prawdę mówiąc o co chodzi w tym że tak najeżdżacie.

Gość parodia_
"Nie mam zamiaru poniewierać się i próbować nic udowadniać" po czym cytuje 10 niewygodnych wypowiedzi i na nie odpowiada tłumacząc sie jak pelikan. jesteś mega żałosna :D

Gość współczuję :(
Syomatoloszko kurcze nie wierzę !!! No nie wierzę !!!! Kopnełaś się do Hilltona spytać na recepcji jacy to rezydenci tam pracują?????????? Na początku twierdziłaś że ich nie ma ,a widzisz jednak są :) Anię rezydentkę poznałam będąc w Turcji jak jeszcze nie pracowała w Hilltonie .Wyszła za mąż za Niemca i ja Ci gwarantuję że opiekuje się turystami z różnych krajów I NA BANK OBECNIE TAM PRACUJE OD 2 LAT !!!!!!!!!!! Rozmawiałam z nia przez skypa i po prostu pękała ze śmiechu a szczególnie z tego menu .W Hiltonie każda strona tegoż menu jest ze znakiem hotelu i co więcej żadnych ksero nie dają -tu już przesadziłaś ze zmyślaniem !!!!!!!!!! Sama stwierdziłaś że jest tam wywieszona lista rezydentów i Ania jest wśród nich :):) Powiedziała mi że ściemniassz niesamowicie i nie mogła pojąć po co ????????? Odnieś się do mojej odpowiedzi bo mam Anię na Skype:)

Twierdziłaś że Polaków też nie ma a Ania ma 3 pod opieką Niemców nie licząc.Więc kicha .Po co ty to wszystko robisz co ?

Ty jesteś po prostu z wykształcenia pielęgniarką STOMATOLOSZKO !!!!! Oto twój wpis 16:19 [zgłoś do usunięcia] Stomatoloszka z powołania Powiem jak ja wspominam moje szkolenie pielęgniarskie (też takie miałam po 1 roku-wakacje 8-12 godzin dziennie*30 dni) Młode zachowywały się skandalicznie, traktowały nas jak szmaty, a ich wiedza... no sorry A starsze: traktowały nas po ludzku, tłumaczyły, uczyły. Wkłucia ćwiczyłam na oddziałowej Kiedy umiera pacjent, to ZAWSZE jest wina lekarza. Bo pacjent jest z natury nieśmiertelny i tylko lekarz może to zmienić Dorobiłam się nawet podszywa. StomatoIoszka pisane przez "i" to nie ja Oryginalna Stomatoloszka z powołania ma kilkaset postów Znam ortografię a błąd w moim loginie jest świadomy i nie zostanie zmieniony Jak tak najeżdżacie na lekarzy, to leczcie się u znachorów! WIESZ CO WOGÓLE NIE POWINNAŚ NAWET SPOJRZEĆ NA PACJENTA . WYDAŁO SIĘ .PEWNIE JAKO POMOC DENTYSTYCZNA PRACUJESZ,TO ŻADEN WSTYD .JEDNAK W TWOIM WYPADKU WIELKI -WCZUWASZ SIĘ W ROLE STOMATOLOGÓW O INNEJ STOPIE ŻYCIOWEJ ?PO CO ?