Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgagsgsyebhc

Stomatoloszka, a ty w Turcji chyba miałaś być?? Jezcze 3 dni temu pisałaś, że

Polecane posty

Gość jlkjio
a moze mi ktos wyjasnic w jakim celu Mayor of London wymyslila te historie z nauczycielem? moze to byla prawda tylko nie chciala pisac pod swoim nickiem?

Gość tzui05678
a g n i e s z k a _ na kafeteri mozna miec w niskonczonosc czarnych nickow, tak samo jak pomaranczowych wiec gdzie roznica?

Gość i Mayor jeszcze na forum...
Haha Mayor piszę teraz, że romans z nauczycielem syna skończony a przecież sama przyznała się, że to był projekt jej pomysłu :D Debilka znudzona po prostu.

Gość Dajcie dziewczynie
spokój, nie macie co robić tylko zajmować się głupotami ? Śledzicie ją na każdym kroku ale po co ? Czemu Was tak interesuje jej życie ? Nie macie swojego ? A może Wasze jest nudne i zajmujecie się czyimś. Jak ktoś ma pieniądze i jeździ na wczasy kilka razy w roku to wierzcie mi że nie jest tym jakoś bardzo podekscytowany i wykonuje normalne czynności do których jest przyzwyczajony. Jeśli stomatoloszka jest przyzwyczajona do korzystania z kafe to czemu nie może tego robić będąc na wypoczynku ? Może jak ktoś wyjeżdża na urlop raz na jakiś czas to chce się tym cieszyć i relaksować ale dla kogoś dla kogo jest to norma nic nie zmienia. Zajmijcie się swoim życiem a nie czyimś. Chce to niech pisze na kafe co Wam to przeszkadza, chce niech kłamie co Wam do tego ? Patrzcie na siebie bo zakładanie o kimś tematów to jest ewidentnym przejawem zainteresowania stomatoloszką, żyjecie jej życiem, nie macie swojego.

Gość Dajcie dziewczynie
A Ty stomatoloszko nie tłumacz się bo nie warto. Poczuj się jak gwiazda którą paparazzi wyśledzą nawet na wakacjach :) Widocznie jesteś dla nich sławna i interesująca :) Tylko się cieszyć.

Gość jlkjio
"Patrzcie na siebie bo zakładanie o kimś tematów to jest ewidentnym przejawem zainteresowania stomatoloszką, żyjecie jej życiem, nie macie swojego. " w ciagu ostatnich 2 mies spedzilam na kafe moze 10 godz. mam swoje ciekawe zycie zapewnieam :D a stomatoloszka i jej podobne to ciekawy przypadek z medycznego (psychologicznego) punktu widzenia. interesuja mnie mechanizmy doprowadzajace ludzi do tworzenia takich projektow i wizji siebie Podobnie jak Mayor Jestem niemal pewna , ze ona musiala korzystac z pomocy psychologicznej,

Gość Dajcie dziewczynie
Jestem nowa na kafe i przeglądam ze zdziwieniem niektóre tematy. Po co tak o kimś pisać ? Nie bardzo rozumiem a to że napisałam tyle jest spowodowane tym że może jestem nowa i zbyt się wczułam i wydało mi się to dziwne jak można tak kogoś śledzić, wypytywać znajome rezydentki o tą osobę, wydzwaniać, pisać maile do hotelu. Zszokowało mnie to po prostu.

Gość chyba w snach
Dajcie dziewczynie - tutaj wszyscy sa nowi :D daruj sobie glodne teksty :D

Gość gligkgdfds
Stomatoloszka dzisiaj nie zawita na kafe :D Będzie chciała wszystkim udowodnić,że spędza wakacje za granicą :D Prawda jest taka,że wszystko co pisze to durne bajki. Wiele razy była przyłapana na kłamstwie. A wy idioci dalej piszecie o tym,że chwali się pieniędzmi, że jest rozrzutna i szpanuje. Kurwa, ale czym szpanuje? bo kasy to ona nie ma. jedyne czym może się pochwalić to tym,że w jej bajki uwierzyła połowa nieudaczników z kafe :D Kurwa dorośnijcie kretyni. Dziwić się później,że źle się w kraju dzieje skoro na głosowanie idą takie tłumoki, które wierzą w każdą bajkę :D Nie trzeba być wielkim inteligentem,żeby poznać prawdę i zweryfikować to co pisze ta dziewczyna :D LESZCZE!!! Mam z was większy ubaw niż ze stomatoloszki :D

Gość gligkgdfds
I TO WY JESTEŚCIE NIEUDACZNIKAMI A NIE ONA :D Przynajmniej dziewczyna potrafi w odpowiedni sposób wami manipulować :D Rok temu koleżanka miała na kafe swój projekt...coś na styl Jenny. Wszyscy wierzyli w jej kłamstwa, pisali o jej bogactwie i wypytywali się jak do tego doszła. Prawda była taka,że dziewczyna ze wszystkim ściemniała i miała z tego niezły ubaw :D

Gość gligkgdfds
DLATEGO PRZESTAŃCIE WIERZYĆ W TE BREDNIE I NIE PODSYCAJCIE KAFETERYJNYCH KŁAMCÓW TYPU: JENNY, BLONDI, BEATKA- TO JEDNA TA SAMA OSOBA, TYPU STOMATOLOSZKA I INNYCH NIEUDACZNIKÓW. ZWYCZAJNIE NIE ODPISUJCIE NA ICH POSTY, NIE PYTAJCIE O NIC. ZNUDZI IM SIĘ I MOŻE WRESZCIE OPUSZCZĄ KAFE

Gość gligkgdfds
Bo kurwa ile można pisać z samą sobą tak jak to robi jenny? to jest dopiero upośledzenie!! schizofrenia jak nic. nie dość że dziewczyna wciela się w różne postacie, kreuje kogoś kim nie jest, żyje w wyimaginowanym świecie, to jeszcze pisze sama z sobą. To kwalifikuje się do leczenia psychiatrycznego i wcale nie żartuję.

Gość ANERZAM ANNA
Ja mam pytanko do Stomatoloszki : Na czym opierało się Twoje wymyślenie nicku ? O jakim POWOŁANIU Ty piszesz ? Zawsze myślałam, że powołanie dotyczy sfery duchowości, ale chyba się myliłam ?

Gość dsddssds
no i co tam?

Gość Sarigerme
Ty stomaloszka z powołania/ smiech na sali/ to niezła pizda jest i zakompleksiona zmyślaczka bez wykształcenia./ ale do udowodnienia dziś/ Stomatoloszko z powołania ;-) udowodnij nam wszystkim że jestes warta z Toba pisania i wyslij aktualne foto np. lewa dłoń z długopisem na nodze i przy tym ręcznik z hotelu Hilton. - to wszystko lub Tylko jesli chcesz zachować twarz i honor na tym forum - inaczej nie wracaj bo będziesz li tylko szmatą. O ile udowodnisz na forum tym foto, będę pierwsza w kjolejce do hołdu dla Ciebie. No więć : wóz albo przewóz koleżanko. Liczy się HONOR!!!

Gość masz rację do postu wyżej
jak nie wyślesz aktualnego zdjęcia do dodam sie do grona który cię kłamczucho zniszczy na tym forum.

Nie mam zamiaru poniewierać się i próbować nic udowadniać "Stomatoloszka najprawdopodobniej pochodzi z wielkiej biedy" Otóż muszę Cię rozczarować, w przeciwieństwie do Jenny pochodzę z bardzo bogatej rodziny "Stomatoloszka, wstaw im to zdjecie z pokoju hotelowego czy gdzie tam teraz jestes i niech sie odczepia" Jest mnóstwo amatorskich zdjęć pokoi hotelowych więc to żaden dowód, poza tym ja nie Jennifer, aby zdjęcia na fora wstawiać "Na pewno zaraz tu zawita" Mówisz-masz "Jeśli stomatoloszka jest przyzwyczajona do korzystania z kafe to czemu nie może tego robić będąc na wypoczynku ? " Dobre pytanie ;) " Poczuj się jak gwiazda którą paparazzi wyśledzą nawet na wakacjach " Dobre, nigdy tak tego nie odbierałam, ale widać jestem dla nich ważna skoro są w stanie nawet zapytania do hoteli wysyłać haha " Jestem niemal pewna , ze ona musiala korzystac z pomocy psychologicznej" Psycholog to dla mnie humanistyczny twór po głupich studiach, nic więcej "Wiele razy była przyłapana na kłamstwie" Przykro mi, ale nikt mnie na kłamstwie nie złapał. Dlaczego? BO NIE KŁAMIĘ "Na czym opierało się Twoje wymyślenie nicku ? O jakim POWOŁANIU Ty piszesz ?" Do takiego zawodu powołanie jak najbardziej trzeba mieć, a ja zawsze chciałam to robić i nie wyobrażałam sobie niczego innnego Pozdrawiam

Gość KochankaJejMeza
Psycholog to dla mnie humanistyczny twór po głupich studiach, nic więcej za to ty świetne studia skończyłaś, szkoda tylko, że nic nie wiesz na temat tego, co rzekomo studiowałaś.

współczuję :( "Kochana zapytaj w Hiltonie o panią Anię to moja koleżanka o której pisałam" Ale z Ciebie jest *****. Jesteś podłą, nikczemną kłamczuchą i nic więcej Otóż wyobraź sobie że w hallu wisi lista rezydentów, którzy aktualnie rezydentują i nie ma tak ŻADNEJ PANI ANI. Jest jedna Anna, dokładniej Ann Vince, ale zakładam że angielska rezydentka nie jest Twoją koleżanką. Jest też Anna Michalska, ale od kwietnia. Trzeba nie mieć żadnych skrupułów, aby tak bezczelnie kłamać. Aż mi wstyd za Polaków, że są tacy ludzie

Kurva, kobieto? udowodnij tym zdjęciem, że nie jesteś kłamczuchą i git. O ile napiszesz bez foty kolejny wymijający post i dla mnie jesteś PRZEGRANA NA FORUM i będziesz tzw. " O " - wybór należy do Ciebie. START!!! patrzymy czy foto czy głupawy tekst dla zmyłki.

Gość ooo ja pierdziu
czy ty stomatoloszka musisz odpisywać? gdybyś miała te kafateryjne leszcze w doopie, byś nawet słowa w temacie nie napisała, ale przez cały czas odpowiadasz i się tłumaczysz, zastanawia mnie tylko dlaczego zdjęcie rachunku było zrobione aparatem za 300 PLN...

Gość nie kłamie locha
a jak cie zagieła laska która studiuje stomatologię ?I się okazało że twoja wiedza to google.Poza tym NIGDY nie pójde do stoma , który twierdzi że kły to 4.4 to przedtrzonowce.Nara

"dlaczego zdjęcie rachunku było zrobione aparatem za 300 PLN." Myślę że dzisiaj ten aparat nawet 300 nie jest warty (płaciłam za niego z 2 lata temu 900), ale fotografia nie jest jakąś szczególną moją pasją, Mój ma lustrzankę, ale jest wielkim miłośnikiem fotografii. Poza tym ja nie tłumaczę się, a od dawna moje wejście na forum kończy się wielką poprawą humoru, bo tylu idiotów, w takim zagęszczeniu to chyba nigdzie indziej na świecie nie ma ;)

Gość KochankaJejMeza
Idiotką to jesteś Ty, pseudo lekarzu :D

Aż wstyd i szkoda czasu na czytanie tych bredni. Gdyż człowiek wykształcony jak niby stomatoloszka nie siedziałby tutaj i nie wypisywał tych wszystkich bredni nie odpowiadał by na te wszystkie pytania przy okazji obnażając siebie. Czasami trzeba być mądrzejszym od głupca a tego u stomatoloszki nie widzę, bo nerwowo reaguje na wszelkie wpisy na jej temat dając innym niezłą polewkę.