Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgagsgsyebhc

Stomatoloszka, a ty w Turcji chyba miałaś być?? Jezcze 3 dni temu pisałaś, że

Polecane posty

Gość GeoRgE22
pomoc stomatologa ha ha, może tak być ale jeszcze lepiej, może sprząta w gabinecie :) to jaka śmieszna stomatoloszka no

Gość ooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnaaa
ludzie ja też jestem i "bogata" i z bogatego domu i średnio 4 razy w roku wyjeżdzam na zagraniczne wakacji i wiecie co ja nie muszę się tym chwalić i tymbardziej nie muszę tego udawadniać nikomu więc nie rozumiem stomatolożki a co do jeniffer boże jakie to głupie dziecie czy ona ma podszywów czy tak pisze - pusty torbiel

PO CO pierdo.lisz o jennifer że jest pusta skoro idiotko widzisz, że to podszyw :O czy prawdziwa ona ma odpowiadać za wpisy podszywów :O weź sobie daruj :O ja prawdziwą jenni lubię i nie wiem, gdzie ona chwali się swoim majątkiem, jej podszywy tak, ale ona sama....:O:O:O:O:O:O:O ale najlepiej pojechać komuś, że jest pusty samemu mając siano w głowie.

Gość czy zabiegi spa w hiltonie
już się zaczęły?? :D:D

Gość gaszaca
Ona jest szurnieta na maksa :D Dalej brnie w te klamstwa o sobie. Ma cos wspolnego z mayor, ktora nawet po pokazaniu jej czarno na bialym, ze zmysla nadal upiera sie przy swoim. To chora baba, zyjaca w jakims swoim, wymyslonym swiecie. Ona wierzy :D w to co opisuje chociaz to tylko w jej chorym lbie sie dzieje :D

Gość jadwiga46
To niestety nie podszyw, jennifer ma kilka nicków i z nich nadaje

Gość ///////
no i co tam w Turcji słychać?:classic_cool:

Gość 23 sotpnie i słońce
:classic_cool: 🖐️

Gość ///////
:classic_cool:🖐️ a masaże? mówią ci relax jak nacierają ci całe ciało olejkami? Nie chcesz więcej?:D

Gość załamanaOna
ona pisała już ze swojego konta gorsze rzeczy np że ojciec załatwia się do miski czy coś i zalewa to wodą. Dlaczego nie miałaby o grzybie ? nie widzisz że to troche upośledzona dziewczyna ?

Gość Kejsi juz nie czeka
:D

Gość psycholog jest dla ludzi
zawsze pisalam ze to forum sklada sie 3/4 ludzi nadajacych sie do leczenia:classic_cool: lub sa w trakcie leczenia psychiatrycznego

Gość GeoRgE22
na dobre Panią stomatolog Annę W. oskarżamy o pomocnictwo i podżeganie do przestępstwa polegającego na leczeniu bez uprawnień. Marzena G. odpowie za podszywanie się pod lekarza i czerpanie z tego korzyści oraz za fałszowanie dokumentacji medycznej. Za to ostatnie grozi jej nawet do 5 lat więzienia mówi Sławomir Mielniczuk z Prokuratury Okręgowej w Kielcach. zobaczymy czy naszą ukarają :)

Gość do psycholog jest dla ludzi
a Ty myślisz, że psycholodzy radzą sobie ze sobą? jak widzę te panie psycholożki w programie " Rozmowy w toku" to uważam, że są same zdrowo pierdolnie-te np. taka sucha stara widać ze dużo pali i pije a teksty rzuca poniżej krytyki kultury, albo ta spaśna Sarno co cedzi przez żeby... itd... i żeby nie było, że bronię tu naszą stomatoloszkę z powołania bo dla mnie ta postać to wredna suka

Gość krakowski szlachcic
apeape :classic_cool:

Gość stomattoloszka z powołania
jestem sobie dziś na kanarach :)

Gość Mara senna
Stomatoloszka, co się z Tobą dzieje?