Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgagsgsyebhc

Stomatoloszka, a ty w Turcji chyba miałaś być?? Jezcze 3 dni temu pisałaś, że

Polecane posty

Gość współczuję :(
Pytałam koleżanki i opieka rezydenta jest zawsze,zawsze i obecnie kochana przebywa ok 5 rodzin Polski z dziećmi w Hilton Dalaman Golf Resort & Spa.POZDRAWIAM :)

Gość Nic strasznego
Jezeli bylaś w SPA i jesteś w dobrym hotelu to czyszczenie całego ciała jest bardzo popularne .

No nie wytrzymam to nie jest STOMATOLOSZKO MENU Z HILTONA NEVER:D Najwyżej ze średniej klasy hotelu 3-4 gwiazdki ,pokazałam rezydentce w Turcji.Na pewno nie mieszkasz w Hiltonie kochana :)ale co mi tam zmyślaj dalej :):)

Gość boze ale sie pogrążasz
tak jak pisałam zwiozła starą ulotke i trzyma na pamiątke :classic_cool:

współczuję :( Kłamiesz po prostu, co jest zwykłym chamstwem, a ludzie Ci wierzą Nie ma ani jednego Polaka w hotelu, poza nami z niemieckiego biura, ani jedno polskie biuro nie organizuje teraz wyjazdów do Turcji, można to sprawdzić na Travel Planet. Piszcie teraz co chcecie, ale ja już na ten watek nie zajrzę dzisiaj "Jezeli bylaś w SPA i jesteś w dobrym hotelu to czyszczenie całego ciała jest bardzo popularne" po angielsku to jest jakieś body cleaning? bo akurat angielskiego nie znam zbyt dobrze, znam inne języki obce, nie ma w ofercie czegoś takiego, chyba ze źle tłumaczę

hahaha nie zna angielskiego ale zna dobrze inne jezyki jestes coraz lepsza frajerko :classic_cool:

Gość loczek24
ona zna ale francuski w łózku hehehe

moja droga wyjdźże na dziedziniec i zróbże zdjęcie na plażę to uwierzę :D jak możesz to uchwyć też łuk tryumfalny nie musisz dzisiaj ale na przykład jutro wówczas uwierzę :D

Gość loczek24
dajcie jej czas szuka na google foty hotelu Hilton z widokiem na...... no własnie ciekawe na co :D

Gość jlkjio
no coz, spuscmy moze zaslone litosciwego milczenia na te zenade :classic_cool:

Kochana zapytaj w Hiltonie o panią Anię :)to moja koleżanka o której pisałam i spytaj ilu jest Polaków którzy lecieli z przesiadką np. w Monachium i wtedy pierdol głupoty bo ja tu mam wiarygodne dane od osoby która zajmuje się i opiekuje turystami .A te menu to se w tyłek wsadź bo bezczelnie oszukujesz .Wiesz wogóle jak wygląda karta w Hilton Dalaman Golf Resort & Spa?Bo to co pokazałaś to ściema :(

zapewne zna turecki

Ania mówi po polsku,niemiecku,angielsku więc się dogada :)

Gość yut
dajcie jej juz spokój - jest utopiona na maxa - słaba wyobraznia słaba bajkopisarka - jednym słowem niezła wiesniara

mgłe też pewnie widzi

Gość o kulwa
w wyobraźni stomatoloszki :P

Gość loczek24
stomatoloszka te pojedyncze drzewka to dla niej las z niej taka stomatoloszka jak z koziej dupy trąbka

Nie rozumiem tylko po co tak ściemnia ?Przecież są w Turcji też inne dobre hotele nie tylko Hilton który jest wyjątkowo drogi:(

bo hilton pierwszy wyskoczyl jej w googlach

Gość hahaha dobra jestes
"ani jedno polskie biuro nie organizuje teraz wyjazdów do Turcji, można to sprawdzić na Travel Planet." No tak, bo Polacy jezdza tylko z polskich biur podrozy:D Ja nie raz latalam na wakacje korzystajac z zagranicznych ofert takze nie rozumiem dlaczego negujesz obecnosc polakow na tych swoich wczasach? Myslisz, ze polak tylko z polskiego biura leci? I ty jako jedyna wielka pani mozesz leciec z biura zagranicznego? Dobra jestes:D

Gość hahaha dobra jestes
a swoja droga nieznajomosc angielskiego chocby na poziomie srednim w dzisiejszych czasach to wstyd:O I nie ma na to usprawiedliwienia, ze wlada sie biegle innymi jezykami. Ja tez poza angielskim znam jeszcze 2, ale akurat to jest jezyk podstawowy i dziwi mnie, ze taka niby wyksztalcona i obyta pani jak ty nie wie nawet na jakie zabiegi chodzi, bo wystarczy, ze sa napisane w jezyku angielskim:O

Gość Mirek ze Szczecina
ja czesto korzystałem z niemieckich biur podrózy miałem pewnosc wieksza ze mnie nikt nie wykołuje

wiecie co zrobiłam? wysłałam mala o tego hotelu z zapytaniem czy ta ulotka nalezy do nich w załączniku fotełe zobaczymy co odpiszą :D

Gość heheheh dobre blond cizia
naprawdę dobre :D