Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgagsgsyebhc

Stomatoloszka, a ty w Turcji chyba miałaś być?? Jezcze 3 dni temu pisałaś, że

Polecane posty

Gość moja sis
ooooo bedzie ekszyn >D

Stomatoloszka przypominasz mi Jennifer. Szczególnie w takich tekstach : " 17:40 [zgłoś do usunięcia]Stomatoloszka z powołania hush, mam dokładnie 3 mieszkania własnościowe, firmę, pełne konta. Więc nie pisz, jeśli nie masz pojęcia z kim rozmawiasz Oprócz tego podróżuję po świecie, znam języki, jestem zadbana bo co tydzień chodzę do kosmetyczki" Dziwny zbieg okoliczności prawda ?

Gość dzisiaj noxa napisała że jest
jennifer, dla mnie beatka sk, stoma , jenny to ta sama osoba

Gość dzisiaj noxa napisała że jest
22:56 [zgłoś do usunięcia] Morticia Everdark jennifer to projekt ktory mi sie zdecydowanie przezarl

bo jennifer, blondi, beatka to ta sama osoba. Jedna się pojawia i zaraz za nia kolejne :) Co do stomatoloszki to nie potrafię ocenić :) To,że ma fantazję to wiadomo, ale czy ona to jenni? nie sądzę.

Gość Jestem mamą:)
Kooooooorva,jakie to denne. Przejrzałam ca ly temat od początku do teraz....żenada. Ludzie są tak durni,ze az zal.

Gość kn,mnmmn
nie czytalam topiku do końca, ale..wcale sie nie dziwie ze dziewczyna siedziała na kompie;) kiedy byłam w Tunezji w marcu, to po południu po zwiedzaniu itp. nic innego nie było do roboty, martwy sezon, mimo słońca, na opalanie było za zimno, przy wyjściu z hotelu, czekało zbiorowisko Tunezyjczyków próbujących wcisnąć ofety przejażdżki na lysym wielbladzie.., takze po polodniu baaardzo często siedzieliśmy w naszym pokoju, albo drzemka, albo ogladanie tv..internetu niestety nie bylo..nigdy wiecej..

Gość kn,mnmmn
poludniu*

Gość przeczytalam.....
ale cyrk :D Jakie toto glupkowate, ta stomatoloszka :D

ciekawe jest w tunezji czy tam w turcji i siedzi na necie? ludzie kto jest taki glupi ze uwierzy? ja tez zwrocilam uwage na to ze stomatoloszka ma cos z glowa czesto pisze swoje wywody, nie sluchajac innych

Czesc Wam. No ja akurat wierze. Swieta i Sylwestra spedzalam miedzy innymi w Kanadzie. A co robilam? W wolnym czasie szlam do Blenz Caffee korzystac z wi fi i z telefonu pisalam na Facebooku. Wiec mozna byc na wakacjach i korzystac z internetu.

Gość hahahahahahahahahaha......
No Mayor ty to akurat podobna bajkopisarka jak stomatoloszka jestes :D:D:D:D Jak tam romans z nauczycielem syna, co? :D:D:D:D:D

Nie Mayor, ty wstawiasz zdjecia obcych osob, podajac za swoje :D Romans skonczony? Ten romans jedynie w twojej chorej glowie byl :P

Gość thanks God for the
prostownica...!

:D No comment. Wiesz dobrze, ze gdybys prosila zebym wstawila zdjecie czy to z USA czy z Kanady czy z innego kraju, w jakim bylam, zrobilabym to. No ale wiesz, ze tylko bys sie wyglupila.

Mayor ale co mnie obchodza twoje fotki z USA czy Kanady? :D Puknij sie w leb! Ja mowie o tym, ze wstawilas zdjecie innej osoby i podalas je za swoje. Jestes chora na leb! Tak jak ty i stomatoloszka to biedne, nieszczesliwe, chore osoby :D

Dziewczyno, nie wiem po co chcesz walczyc i sie klocic na forum. Jestes strasznie zawistna. Kazdy chyba potrafi dojsc do wniosku po Twoich wypowiedziach. Milego dnia (jesli jeszcze potrafi Cie cos cieszyc).

Prawda w slepia kole, co Mayor? :D A taka jest prawda - i ty i stomatoloszka jestescie szurniete. Stomatoloszka najprawdopodobniej pochodzi z wielkiej biedy i teraz ta pisanina sobie rekompensuje braki w dziecinstwie, ty natomiast nie dostalas milosci i normalnego domu i teraz opowiadajac bajki, jak to kazdy facet sie w tobie zakochuje, rekompensujesz braki z domu patologicznego :D Biedna, nieszczesliwa, samotna babo :P

Stomatoloszka, wstaw im to zdjecie z pokoju hotelowego czy gdzie tam teraz jestes i niech sie odczepia. Albo napisz prawde. Jak juz wczesniej napisalam, wierze, ze mozna byc na wakacjach i korzystac z internetu.

Nieszczesliwa i samotna - otoz nie. No ale jesli to Cie pocieszy, to moge tez napisac, ze tak. :D Juz Ci lepiej? I nigdzie nie pisalam o tym jak to KAZDY facet sie we mnie zakochuje. Nie ukrywam, ze adoratorow mam ale chyba kazda kobieta jakichs tam ma. A jaki ja mialam dom patologiczny? Moze mi wyjasnisz? To, ze rodzice sie rozwiedli to zadna patologia. Nie wiem co Cie tak cieszy. Moze odpowiesz na moje pytania? :) Pozdrawiam mimo wszystko.

Oj MAyor, Mayor a ile razy pisalas o bardzo zlych kontaktach z rodzina? Masz deficyt milosci i stad te twoje proby zwrocenia na siebie uwagi. Nie zauwazylas tylko, ze w pewnym momencie zrobilas z siebie blazna. Toczka w toczke jak stomatoloszka :D Uciekam na razie. Jak cos, odpowiem pozniej :P

Moja droga, w kazdej rodzinie zdarzaja sie kryzysy, klotnie, nie mow mi, ze nie. Jaka to patologia, ze sie pokloce od czasu do czasu z mama czy rodzenstwem? No powiedz mi? Jaka to patologia? mamy bardzo dobry kontakt. Nie rozumiem dlaczego sie tutaj tak czepiasz. Napisalam w tym topiku, zeby wyrazic swoja opinie na temat tego, ze podczas pobytu na wakacjach ludzie korzystaja z internetu i jest to zupelnie normalne. Z checia porozmawialabym z Toba dluzej aby wyjasnic twoje pretensje w stosunku do mojej osoby, ale musze synka zaprowadzic do szkoly i leciec do pracy. Jesli znajde czas w ciagu dnia to tu zajrze. Wiesz, konstruktywna krytyka mnie nie boli, absolutnie, ale zeby pisac komus, ze jest chory i inne bzdury z taka zawiscia, to normalne nie jest. Szczegolnie jesli nie ma sie tej osobie nic do zarzucenia. A jesli masz mi cos do zarzucenia, to prosze napisz, byc moze wyjasnimy to tutaj.

Gość tzui05678
stomatoloszka to mary of gowno ha ha ha

Gość Stomatoloszka dzień dobry
:classic_cool: :D:D:D Już po śniadaniu w Hiltonie? :D:D:D

Gość tzui05678
ten debil nawet nie wie jak wycieraczka w hiltonie wyglada a gzie jej do sniadania:D

Gość Stomatoloszka dzień dobry
Na pewno zaraz tu zawita, wczoraj nie wytrzymała i o 11 była już na kafeterii :D Pewnie dzisiaj też nie ma co robić, po pogoda gorsza niż wczoraj w Turcji :)