Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgagsgsyebhc

Stomatoloszka, a ty w Turcji chyba miałaś być?? Jezcze 3 dni temu pisałaś, że

Polecane posty

ty szmato jesteś jednak przysłowiowym " Zerem " tyle na dzisiaj. Zpamiętajcie- te "O" stomatoloszka od z powołania/ śmiech na sali - drugi człon jej nicku/ : to kafeteryjna szmata i tyle w temacie.Cedzi i perdoli od rzeczy na forum idż się wysrać bo gówno przez ciebie przemawia.

Gość ooo ja pierdziu
Spoko ludzie, może dorwała jakiegoś sponsora z lustrzycą i zabrał specjalistke od sę bów do jakiegoś kurortu w Turcji, perwsze co jej wyskoczyło w google to napisała gdzie jest :D

Gość ooo ja pierdziu
niech kasują, pamięc po tobie pozostanie :D

Powiem jeszcze jedno, zmieniłam zdanie o Polakach po wejściu na Kafeterię Pracowałam we Francji i opowiadałam jacy cudowni ludzie są w Polsce, serdeczni, niezawistni- mało tego, byłam przekonana że tak naprawdę jest. Wróciłam i co zastaję? Autentycznie nabieram nieraz wstrętu do tego narodu

Gość ooo ja pierdziu
to, że stałaś przy katowickiej i uprawiałaś miłość francuską w kierowcami ukraińskich tirów nie znaczy, że byłaś we Francji, no chyba, że ktoś nazwał cie francą, ale to nie to samo co Francuzka, ale takich rzeczy na studiach medycznyh nie uczą...

Gość hayyyhoł
Ty kretynko, nie wiesz, że istnieją 9tki w paszczy, ściemniasz o jakimś Hiltonie, którego widziałaś co najwyżej w MTV :D, twierdzisz, że dawanie bombonierki lekarzowi po wizycie na NFZ to norma. Gardzisz biednymi, niewykształconymi, jak się okazuje - nawet wykształconymi po psychologii np - co jeszcze napiszesz, aby udowodnić nam dogłębniej swoją tępotę i kretynizm do potęgi? :D:D:D Jesteś tak żałosną, tak śmieszną i niedorzeczną snobką, że aż nie wiem co napisać z wrażenia, gdzieś ty się uchowała głupia krowo??? :D:D:D

Gość bontomja
to ta sadystka?

Gość ooo ja pierdziu
no dobra, gdzie przyjmujesz, wiesz pale i pije duzo kawy, chciałbym usunąć kamień nazębny i mam wrażenie, że cos plomba na prawej górnej piatce nawala bo ząbek pobolewa, zostawię u ciebie troche kaski więc nie powinnaś sie bardzo opierac jak potencjalny klient prosi...

Gość ooo ja pierdziu
na moją bolącę piątkę czekolada nie pomoże, czekam, aż prawdziwa stomatoloszka odpowie

Gość hhhh5
stomatloszka --------------> trochę usmiechu i dystansu - sama sobie jestes winna , że zostałas pożywka dla trolli 😴 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gość VanillaaLight
mam skopiowane posty stomatoloszki gdzie podaje się za lekarza, stawia diagnozy oraz podaje miejsce gdzie przyjmuje w lublinie tzn zacheca do wizyt to oznacza ze jest falszywym lekarzem i zgłaszam to

Gość ooo ja pierdziu
bo brzyjmyjesz do ust, prawda?

Gość VanillaaLight
oni odpowiedzą za groźby (w tym wypadku wątpliwe poniewaz bylo to sprowokowane twoimi obelgami i podawaniem sie za kogos kim nie jestes i jest to okolicznosc łagodząca) a ty bedziesz miec znacznie ciezszy zarzut, podszywanie pod lekarza

Gość VanillaaLight
jesli moderator nie umie sobie poradzic z przestepca ktorym niewatpliwie jestes to moze prokuratura sobie poradzi

VanillaaLight, wiesz co jest najlepsze- że ja NIE udzielam żadnych porad medycznych, nie stawiam żadnych diagnoz, conajwyżej odsyłam do specjalisty, nie doradzam w lekach, nie namawiam do zmiany lekarza czy dawkowania Poza tym to ja głównie tutaj jestem obrażana Więc Twoje zarzuty i groźby są śmieszne

Gość VanillaaLight
wyjasnienia zostaw dla prokuratury

Ja tez uważam, ze sprawa podszywania sie pod specjalistów powinna znaleźć się finalnie, w sądzie. Koniec z psedo lekarzami bez dyplomu.