Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

wlasnie pochłonelam drozdzowke z kapusta kiszona mniam,jak tylko zobaczylam ja w sklepie to az mi slinka leciala:)

teacherka - dobre teorie nie sa zle... ja kiedys sie smialam ze musze koniecznie obrzydzic sobie posiadanie dzieci a na pewno jakies mi sie przydarzy z tej niecheci;) bezik - ile ja razy sobie wmawialam objawy ciazowe to nawet sobie nie wyobrazasz... a jak juz sie pojawily to oczywiscie bylam przekonana ze to kolejny przyklad mojej wybujalej wyobraznie ;P

hej babeczki :) ,ja od wczoraj wieczorkiem mam mnustwo śluzu takiego kremowo przezroczystego ciągnącego , zrobiłam test owu i negatywny oczywiście ale mężuś wczoraj mnie namówił na małe co nieco :) no mi też często przychodzą dziwne myśli do głowy że jak nie ciąża to coś nie tak ze zdrówkiem... oj mam tą wyobraźnie wybujałą ...

mycha -my kurcze juz szalejemy od kiedy mi sie skonczyla @ :P mam takie wysokie libido ze cos okropnego>/ hhahahahha.... normalnie pobilismy rekord w przytulankach:P

Gość Kasia0183
Moje libido w tym cyklu też nie najgorsze :) może hormonki się regulują?! Oby..

A u mnie 10dc, wróciłam z usg i już jest pecherzyk 19X19 od jutra, przez 3 dni nie wychodzimy z łóżka :)

teacherko to tylko pozazdroscic :) ja od od niedzieli poszcze... jakos czasu nie bylo, a dzisiaj w nocy moj pojechal na taka konferencje i wraca jutro wieczorem... nie chcial mnie przeleciec o 3 rano wiec sie wkurzylam... chyba nie bedzie dziecka!

Hej kobietki:) My dzisiaj z mężem mamy 5 rocznice ślubu:)a ogólnie jesteśmy razem 9 lat:) Dzisiaj ide do szkoły do 21 masakra,synek ma zapalenie ucha miał rope przebijana i teraz na antybiotyku jest.

Hej, Misia - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Teacherka, to działaj ostro, trzymamy kciuki :)

Zawsze może dojść do zapłodnienia, a jak nie dojdzie to spróbuj się wspomóc prenatalem pro baby, u mnie podziałały :)

hej teacherka- dzialaj dzialaj:P Kania- trzeba bylo go zgwalcic:P misia- wszystkiego naj z okazji rocznicy:) wspolczuje synkowi,wiem co to zaczy bol ucha... kruszynka- a co to takiego? ten wspomagacz?

u mnie 19dc i owulka jak najbardziej jest...bol jajnikow,sluz i piersi... kurcze znowu pozno..

Gość Kasia0183
Dziewczyny a mnie w środe dwa razy pod rząd tak zakłuł prawy jajnik że aż mnie zgięło w pół :-/ ciekawe czy to oznaka owu... Na śluz nie patrzę bo nigdy go nie mam. Starania były w poniedziałek i we wtorek wieczorem.. Chciała bym mieć domowe usg ;)

Kasia a ktory to byl twoj dzien cyklu?? bo u mnie dzisiaj 19 i tez rano kuły mnie jajniki do tego stopnia,ze jak siadalam na krzeslo to az nie moglam bo starsznie bolało...ale ja wiem ,ze to owulka bo sluz i test pozytywny Kasia a pilas wiesiolek?? na poprawe sluzu?? ja tez go nie mialam ale jak popilam kilka m-cy to teraz mam

hej kobitki :) Misia i ja dołączam sie do życzeń Najlepszego :D 🌼 u mnie dziś mega dużo śluzu jeszcze tyle nie miałam , a test owu zrobilam i krecha slabsza od kontrolnej czyli negativ ale i tak dziś fikumiku dla sporciku ...;) pobolewa mnie lewy jajnik zawsze spał , w sumie po ziółkach zaczął dawać znać o sobie , a może tyle śluziku to po magnezie i euthyroxie .... dorotq to mocno cie boli ja to mam bardzie takie kłucie piekące , wiecie co ten magnez jest zajebiaszczy odkąd go biore nie mam już skurczy w zadku przed i w czasie okresu , jestem zadowolona :) pozdrawiam wszystkie babeczki :)

Gość Kasia0183
Dorotq to był 14 dc czyli by się zgadzało :) narazie nie eksperymentuje z wiesiołkiem bo biorę te tabletki na regulacje hormonów i nie chce za bardzo mieszać. Mam nadzieje że wszystko wraca do normy i o ile to była owu w środę to @ powinnam dostać 11 października :)

no nie dalo sie go zgwalcic bo byl poza lóżkiem jak sie obudziłam i sie zbieral do wyjazdu... ale dzisiaj wroci kolo polnocy wiec go zgwalce :) :P

wygoliłam sobie cipulinde prawie na zero... zostawilam tylko pas startowy :P i czekam czekam na mojego tasiorka :) hehe ale jestem spragniona!!! buahahaha siedze i maluje sobie pazurki :)

Misiu Wszystkiego Najlepszego!!!! A ja siedzę w łóżeczku bo przeziębienie mnie dopadło buuuu.... ciekawe kiedy @ do mnie zawita? Mam dostac 4,5 ale po tych stresach to różnie bywa.... :*

hej skarbeńki :) ale zdechła dziś jestem brzuch boli jak na okres a dopiero za jakieś 2 tygodnie, krzewuszko ja pije zawsze pod koniec lata codziennie wieczorem wode z miodem wrzosowym dużą ilośćią cytryny i kawałem imbiru , pije to do wiosny naprawde pomaga ;)

bezik -to owulka sie zbliza jak najbardziej:) u mnie tez zawszeprzed duzo sluzu potem wosnisty no i ten bol to przewaznie mam taki,ze nie moge usiasc Kania- ale sie usmialam z tego pasa startowego:P heheheh dobra jestes ja tez ostatnio sie wygoliłam no i w sumie tez zostal tylko pas startowy:P hahahah kszewuszko-teraz to kurcze bardzo duzo ludzi łapie jakies przeziebienia ja tez dopiero niedawno mialam to

byliśmy na spacerku musiałam do domku , boli mnie lewy jajnik inaczej niż wczoraj , może to od euthyroxu, owulki nigdy nie miałam z lewego jajnika, mam nadzieje że niema tam żadnej torbieli , ide zrobić se kawuche i oprzątnąć mieszkanko , miłego dzionka babeczki :)

Hej, u mnie pełen relaks:) nie wiem już czy wierzyć tym testom owulacyjnym....ostatnio mi pokazywały grube krechy a owulki nie było, a teraz kiedy raczej była/będzie zrobiłam z ciekawości test i jedna krecha..... dziwne to bardzo, nie rozmyślam już tak, zobacze w poniedzialek na usg czy pękł pecherzyk, nie robie juz testów.... My poszliśmy teraz na ilość już, jak wspomniałam z łóżka nie wychodzimy :):) Wieczorem mamy gości:) właśnie zamarynowałam steki wołowe....:D może wieczorem jak starczy sił będzie jeszcze bzykanko :D Miłej soboty dziewczynki :*