Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

teacherka przy dobrze dobranej dawce Eutyroxu PMS znika a @ staje sie bardziej znosna... milej imprezki:) dorotek skoro miala przyjsc to dobrze ze przyszla... przynajmniej rozpoczal sie nawy miesiac i nowe szanse...

Gość mon2903ika
dorotq to mnie wyprzedziłas bo u mnie @ ani widac ani słychac, tylko mi tu nie mowcie ze sie pewnie udało- bo ja jedank czuje ze nie poczekam jeszce kilka dni i ponowie test bo robiony kilka dni temu byl negatywny

dziewczyny wy chociaz mozecie zyc nadzieja ze nastepny cykl jest wasz wiec cieszcie sie bo ja nie moge tsh normuje sie wolno a z 4 do dwoch jest co najmniej 2 miesiace

beziku jaka dawke bierzesz? ja dostalam 50... mam nadzieje ze jestes choc o krok blizej... z tego co poczytalam to dziewczynom spadalo o okolo 1 w ciagu miesiaca... wiec pewnie Ty juz masz 2,95... jeszcze miesiac i bedzie ponizej dwoch... a ja na poczatku drogi z 4,32 na 1 z haczykiem...

ja biore 25 ale bromegonu nie biore już bo mi endykronolog kazala odstawić bo przez chwile prl spadła a potem i tak znowu do góry skoczyla, już plamienie czerwone mam niedługo okres i rok starań będzie , wątpie że euthyrox pomoże mi, ale sprubować nie szkodzi

beziku na pewno pomoze bo masz stanowczo za duze TSH a i prolaktyna lubi rosnac gdy hormony tarczycy spadaja... ja jeszcze nie wiem czy bede brala bromka... endokrynolog stwierdzila e moze jak wyreguluje tarczyce to sama spadnie... ciekawe co na to powie moj ginekolog w poniedzialek...

TSH to hormon przysadki ktory rosnie jak spada poziom hormonow tarczycy zeby pobudzic tarczyce do pracy... skoro mamy wysokie tsh znaczy niskie ft3 i ft4 a jak one sa niskie to zaburza kobieca plodnosc i wtedy jest klopot z zajsciem w ciaze alo mozna poronic jak ja

Gość zapraszammm fajne forum
https://cpzwckafeteria.fora.pl/ forum powstało dla staraczek wieloletnich i tych całkiem świeżych... wspieramy się i kibicujemy, doradzamy i odrazamy. Wielu dziewczynom się udało, bardzo miła atmosfera.... serdecznie zapraszamy

milego wieczorku beziku :) a gdzie reszta dziewczynek??? tesknie za Wami!!! chciałabym popisac a nie mam z kim...

o misia Ty tez dzisiaj w domq spedzasz sobote? Co porabiasz? Ja mam samotny sobotni wieczór... nie nawidze byc sama w domu :( jest mi smutno, przykro i wogóle źle... zabrałam sie za sprzątanie żeby wytrwać do filmu o 21,40

o misia Ty tez dzisiaj w domq spedzasz sobote? Co porabiasz? Ja mam samotny sobotni wieczór... nie nawidze byc sama w domu :( jest mi smutno, przykro i wogóle źle... zabrałam sie za sprzątanie żeby wytrwać do filmu o 21,40

Teacherko ja też się spodziewam @ za 2-3 dni... juz mnie dzisiaj piersi bola i dwa pryszcze sie pojawuly... A co sie stalo? Tu mozesz sie wygadac. Ja Cie wysłucham a raczej wyczytam :) pisz śmiało co Cię trapi

trapi mnie tylko jedno....nieszczęsna @ :( w tym miesiącu naprawdę sie staraliśmy na maxa, miałam usg wszystko ok było...czemu sie nie udaje....;/ ehhhhhhh

eh teacherko mnie tez to martwi... w zeszlym miesiacu bylam pewna baaa oboje bylismy pewni ze powinno sie udac... w tym juz troche sobie odpuscilismy ale jak sie @ zbliza to sie mysli a moze jednak... no cóz ja tez mam dosc... chce dziecka a nie @ wogole zastanawiam sie nad tym badaniem nasienia... wyszlo ze moj ma 44% tych dobrych plemnikow a patologicznych 56%... w uwagach jest wypisane ze patologia minimalna... ale czy to nie jest za duzo tych patologicznych?? jak bylo u Was??