Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

cookie moja kumpelka w 7 tyg dowiedziała sie że jest w ciąży bo dostała okres trwał 2 dni normalnie jej 1 dzień leciało a na drugi spokój , nie miała żadnych nudności , bólów , dopiero jak zaczęła jeść dziwne rzeczy to coś ją podkusiło iść do gina :)

No włąśnie ja tak miałam... że niby był ale był raz taki ze był dzien a potem puff amba fatima było i ni ma...... głupieje juz. robiłam testy ale w jakby pierwszym miesiacu... negatywne. wiec stwierdziłam ze nie bede dorabiac ideologii... ale. stwierdziłam ze popytam... poza tym objawów brak... ewentualnie to ze mnie "ciągnie" w dole brzucha jakbym miała miesnie o ktorych wczesniej nie wiedziałam...;D pewnie sobie wkrecam...

ja mam teraz taki czas że byle brzuch zaboli i już myśle że może sie udało a tu zonk jak zwykle , zrób teścik rano albo idź do gina powiedz co i jak i sie zobaczy ... napewno coś ci doradzi , zbada 🌼 :)

Gość Patik
no tak... jak chce się byc w ciąży to nagle znajduje sie u siebie wszystkie objawy:) cookie46 nie trać nadziei...:) może akurat się udało:) też już świruje jak chyba większość tutaj:) nawet mimo negatywnych testów tych zwykłych i tego z krwi uporczywie szukam kogos kto tez tak miał a jednak była to ciąża... więc jeśli chce sie bardzo czegoś doszukać to się to znajduje.... bo takie przypadki zdarzają się (chociaż baaardzo rzadko) to jednak są... i dlatego szukamy odp na tym forum... żeby wierzyć w to, że i my jesteśmy tym niewielkim odsetkiem którym mimo wszystko się udało:) więc nie łam się trzymam za ciebie kciuki bo jak mówią nadzieja umiera ostatnia i wierzyć trzeba zawsze!:)

witajcie:-) ja jeszcze w lozku ..nie chce mi sie strasznie wstawac.:-/ kszewuszko mierzylas temperarure? u mnie 16dc i cisza zero czegokolwiek.

Witam słoneczka :) Niestety temp 36,80 czyli wielka d..a! :( @ jeszcze nie mam...Pewnie jutro dostane...

ja mam wielkiego nerwa... wszystko mnie denerwuje od wczoraj jestem bez gazu,bo wymieniaja rury;/ nie powiadamiajac nas nie mam nic do jedzenia- suchy prowiant wczoraj pizza dzisiaj nie wiem co.. to masakra pomylam okna ,w koncu skonczyli ocieplac budynek ogolnie jestem jakas zla

Mycha co tam u Ciebie, chyba masz dziś wizytę u lekarza, jeśli dobrze pamiętam ;) Pozdrawiam wszystkie kobietki 🌻 Ja dziś w nocy zaliczyłam pierwsze wymioty :( teraz zastanawiam się ciągle czy już zostaną ze mną czy to tylko taki epizod...

ciamisia - dobrze pamietasz... za dwie godziny wizyta... troche mam pietra... mam nadzieje ze to zyganko to tylko taki epizod u Ciebie... bo to zawsze przyjemniej jak sie czlowiekowi nie robi niedobrze...

Gość Patik
Ja nadal czuje, że coś dziwnego dzieje sie w moim organizmie;/ 56 dzień cyklu... @ nadal nie ma... czasami wydaje mi sie, że z chwile dostane, ale nadal nic... testy neg... beta

Gość pragne byc mama.
hej dziewczynki! mam problem otóż staramy się z mężem o bobaska ale jak na razie nic z tego nie wychodzi. w tym cyklu miałam monitoring piękna owul. tydz potem miałam kontrolne usg wykazało ze pęcherzyk pękł i jest ciałko zółte, natomiast moja gin pow ze zrobiła się mala torbiel z płynu pęcherzyka i stwierdziła ze się sama torbiel wchłonie. okres powinnam dostać w pon lecz do dziś się nie pojawił. robiłam test dziś po południu wyszedł negatywnie. potwornie bola mnie piersi- stały się tak jak by większe do tego ból jajników na przemian. ogolnie mam wrazenie ze to ciaza tylko dlaczego test wyszedl negatywnie??

Gość Patik
Ja nadal czuje, że coś dziwnego dzieje sie w moim organizmie;/ 56 dzień cyklu... @ nadal nie ma... czasami wydaje mi sie, że z chwile dostane, ale nadal nic... testy neg... beta

Gość Patik
ehh... ucina moje posty nie wiem dlaczego... także wybaczcie zaśmiecanie...

Gość Patik
pragne być mama. mam podobnie... testy negatywne, ale ja nadal coś tam czuje... nawet z wynikiem bety

Gość Patik
Który wynosi niewiele ponad 1... myślałam nawet żeby ją powtórzyć bo może akurat wzrośnie...

Gość pragne byc mama.
Patik. własnie ie wiem co jest grane. naczytalam sie ze to moze torbiel blokowac okres. ale skoro byla pewna owulacja wiec pow dostac okres w pon lub najpozniej wczoraj

Gość Patik
pragne być mama. Wiesz chyba nie warto sugerować się wszystkim, co się przeczyta na forach... jak już mówiłam - jak chcesz sobie coś wmówić to wszystkie objawy u siebie znajdziesz... wiem bo też wpadłam na to, że to może torbiel w moim przypadku... także spokojnie napewno wszystko będzie dobrze:)

Gość pragne byc mama.
a nie wiesz jak z temperatura sie robi. czy mozna ja mierzyc tez w ciagu dnia

Gość Patik
temperatury nie mierzyłam nigdy i szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to działa... coś mi świta, że trzeba ją mierzyć codziennie o tej samej porze i zapisywać...w trakcie owulacji wzrasta, a jeśli jesteś już po owu i temp jest wyższa to może wskazywać na ciąże... ale pojedyncze wyniki nic nie mówią bo jest to proces który wymaga ogromnej dokładności, cierpliwości i codziennego powtarzania oczywiście:) jeśli się myle to może ktoś się wypowie na ten temat bo moja wiedza oparta jest jedynie na innych forach:) a szczerze mówiąc też chciałabym zasięgnąć więcej informacji na ten temat:)

tak temperature mierzy sie codziennie o tej samej porze przed wstaniem z łózka- dlatego najlepiej miec termometr przy łózku. w czasie owulacji podnosi sie o jakies 2 kreski i jezeli utrzymuje sie wysoko i nie spada do @ i po jej terminie to moze oznaczac ciaze mierzyłam przez kilka cykli wiec dlatego wam pisze ale z temp. tez jest roznie mi ostatnio utrzymywala sie dlugo ,dzien przed @ spadla o 1 kreske i dostalam @:( takze przestalam mierzyc bo dla mnie to wszytsko bez sensu bawilam sie tez w testy owulacyjne ehhhhh.... kszewuszko napisalam ci na gg:) pytalam ,czy jak nalozysz juz snieg na kileich to czy eszcze go lakierujesz?

Gość Patik
dorotq a jak to jest właśnie z testami owulacyjnymi? działają, czy to tylko niepotrzebne dodatkowe spinanie się?... bo rozważam to od jakiegoś czasu... i jeśli chodzi o termometr to miałas taki zwykły czy lepiej elektroniczny dokładniejszy?

Gość Patik
halo dziewczyny ktoś tych testów używał? i kolejne pytanie... jakie macie doświadczenie z wynikami bety?... miał ktoś powyżej 1.00? wiem, że ciąża to od 5 w górę, ale niby jak ponad 1 to juz coś jest na rzeczy... Prosze powiedzcie co o tym sądzicie:)

bylam u ginekologa junior ma 2mm i serduszko:) przewidywany termin 23 lipca:) beta powyzej jeden moze oznaczac klopoty w organizmie... np torbiele na jajnikach... jesli beta znaczy ciaze to 2 dni pozniej jest duuuzo wyzsza

Gość Patik
hmmm... tylko, że miałam robione ostatnio badania... cytologie etc. niczego na jajnikach niby nie mam... czyli warto powtórzyć bete? czy lepiej się nie stresować? bo wizyte u gina mam dopiero za ponad tydz. niestety;/

Gość Patik
ale wam zazdroszczę dziewczyny:) no i oczywiście gratuluję!:)