Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

duszak to nie zazdroszcze ci siedzenia w kolejce. ja mam to na codziń chodź pracuje w prywatnym centrum :) Teraz pytanie nie ma już senu zostały mi chyba z 4 tabletki.

Na pewno niedługo się uda, ja u siebie nie wierzylam a tu już 20 tydzień :)

Mi narazie pozostaje czekanie do 15.09 :) ale jakoś się specjalnie nie nakrecam :) wczoraj się troszke zdołowałam bo ja taki piękny śluzik miałam a mój tak okropnie się czuł ze nie miał ochoty na pieszczoty i sie na niego obraziłam :)

Cześć Dziewczynki! Dawno tutaj nie pisałam...ale cały czas Was czytam :) Jestem po tabletkach anty (pół roku) Jest to pierwszy cykl po.Owulację miałam 20dc teraz jest 4 dzień po... Zobaczymy co z tego się wylkuje ale pewnie wielkie nic! Maya10 Wielkie Gratulacje 🌼 pamiętam jak się starałaś o drugiego bąbla :) Małpko ja Cię miałam na NK ale ją zlikwidowałam.Masz FB? Ja też poproszę o zaproszenia i przyrzekam poprawę ;)

hej krzewuszko ;) juz wyslalam ci zaproszenie na fb ;) mam nadzieje ze teraz po kuracji to szypciutko zaciazysz ;) bede trzymac kciuki §§§§ Pozdrawiam ;)

Krzewuszko, to napisz na maila, bedziemy sie zapraszac :) Czapus, a zaproszenie zamiast do Ciebie, wyslalam do innej dzieczyny o tym nazwisku, ale wtopa :o. Ja jestem unikalna na szczescie :)

griszanka zaproszenie mozesz cofnac wchodzac na profil tej osoby i klikajac na anuluj zaproszenie ;)

Czapus juz tak :) Malpko, komputer mam zepsuty i tylko na tel dzialam. Za bardzo nie umiem sie poruszac po fb w komorce - tylko podstawy, wiec slabo to widze :D hihihi to laska sie zdziwi hahaha

Dziękuję dziewczynki,że mnie wspieracie :) Małpko przyjełam zaproszenie Griszanko wysłałam Ci maila.

pizze możesz wszamać, frytki , grzanki z serkiem i pieczarkami, parówki, jakąś zupke, mięsko , jajeczniczke, może coś z obiadku ci zostało :), coś słodkiego możesz zjeść, albo owocka , .............

Malpka, Krzewuszka juz Wam wyslalam zaproszenie. Bezikj kochani wyslij jeszcze raz maila, bo nie dostalam - jutro porozsylM Wam kontakty, zeby nue wysylac co chwilke nowego maila. Jutro to na sokojnie ogarne

nadrabiam zaległości :P griszanka pęcherzyk może by zobaczył mini mini a nawet jeśli nie to macicę powiększoną i spulchnioną:) więc czekam za kurierem :D remont remontem ale pomyśl sobie skończycie i jak znalazł będzie spokój na dłuższy czas chyba wijesz gniazdko kochana:P xxxxx dorotq czekam za wieściami :) chociaż do niedzieli trochę czasu jest ale mam nadzieję że ta niedziela będzie POZYTYWNA :) :D xxxxxxx bezik dostaniesz ode mnie na d*pkę :D jeszcze raz napisz że jesteś strasznym tępakiem !!!! ja też nie wszystko kumam a mężuś to już całkiem:P on tylko wie jak włączyć i wyłączyć:D i za nic na świecie nie chce się nauczyć jemu to nie jest potrzebne(tak on uważa) też nie posiada i nie chce mieć kont na portalach społecznościowych . ja sama jestem sceptycznie do nich nastawiona ale nie do każdego znajomego ma sie numer telefonu a czasem coś potrzeba czy wogóle kontakt załapać .osobiście wolę dać konto na fb niż każdemu rozdawać swój nr telefonu bo fb idzie skasować:P czy mogę cieebie również mieć w kontaktach ?:P :D xxxx czapuś piękne zdjęcia masz:) a jaki dłuuuuuugi piękny welon miałaś :) świetnie wyglądaliście :) xxxx bezik ja dostałam maila napisałam ci co i jak :) xxxx co do mnie to dziękuję dziewczyny za troskę i miłe słowa :) dzis miałam ta wizytę u gin i mówiłam o tym stawianiu brzucha dziwnych bólach do tego mierzyła małemu tętno i miał troche za wysokie ale też był bardzo r***liwy i pewnie od tego. lekarka jest taka że woli dmuchac na zimne i dała mi te skierowanie wrazie co ale generalnie miałam tam ktg zrobić i oni mieli stwierdzic co dalej... wchodzę z mężem do szpitala na POŁOŻNICZĄ izbę przyjęć a tam ciężarna stoi a ja druga też a na ławce 4 facetów z siatkami siedzą!!!!!!! mąż się tak wku*** jak ich wyzwał moment dla nas się miejsce znalazło.... co jak co ale kobiety w ciąży w szpitalu czekają a faceci siedzą w najlepsze zero kultury i szacunku!!! i co miałyśmy stać 3 godziny ?? bo na ktg tyle czekałyśmy :O i później godzinę za lekarzem ,cały mój pobyt na izbie trwa ł5,5 h :O całe szczęście ktg wyszło dobrze serduszko biło ładnie równiutko i nie za szybko nie za wolno tak jak być powinno , a skurcze no to sie pokazały na zapisie... no ale lekarz powiedział nie daje mi gwarancji czy to się rozchula i kwestia kilku godzin dni czy jakoś jeszcze organizm przetrzyma i te 2-3tygodnie więcej nospy rozkurczowej mam brać więc jestem w domu i jestem szczęśliwa że wszystko jest dobrze :) i jeszcze powiedział że już w 35 tyg to nie mam sie czego obawiać lekarze spokojnie sobie poradzą wrazie co i dzisiaj to samo moja lekarka mi powiedziała więc jakoś troszke się juz spokojniejsza o mojego skarba zrobiłam xxxxx trochę się rozpisałam ale i tak mam wrażenie że o czymś zapomniałam najwyżej dopiszę:D