Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Gość biegaczka80
witaj Ewai pisz jak Tobie idzie...kiedy masz @..moze masz juz jakies objawy???

Gość alamakotaa
Witam was wszystkie! Nie robiłam tej bety i widze teraz że nie ma sensu. Brzuch mnie bolał w pracy,poszłam do w-c i na papierze zauważyłam czerwono-brązowy śluz:-( do @ jeszcze 5dni. Myślałam już że przyszła,ale tylko plamki są:-( dziwne bo nigdy nie miałam plamien przed @, i jeśli nie po 30dniach,to przychodziła spóźniona. A dziś jest 25 dc. No cóż,4.02 znów owulka;-)

Gość biegaczka80
alus a moze jest to plamienie implantacyjne...ja przy pierwszej ciąży tak miałam w dniu spodziewanej @

Gość biegaczka80
własnie takie brązowo -czerwone plamki...a teraz jak dalej są czy juz zanikły...???

Gość alamakotaa
tak, ale ja mam do @ jeszcze pięć dni ... w pracy na papierze było , i jak wróciłam też trochę. Podmyłam się , założyłam wkłądke i bede obserwować. TYle, że ja czuję się jakbym miała dostać, kurde... Właśnie czytam, że to może być implantacyjne - nawet i 12 dni po owulacji (miałam 5 albo 6.01), ale ja tak w porzedniej nie miałam. Tzn w dniu spodziewanej @ bolał mnie brzuch , i latałam do WC sprawdzać co chwile. Pozatym, byłam strasznie spokojna, a teraz to diabeł niemiłosierny jestem. Aż z sie z koleżanka pokłociłam trochę dzisiaj :( zespół napięcia. Już w sumie od czwartku tak mam ( te nerwy)

Gość biegaczka80
kochaniutka cos mi sie wydaje ze to juz jest to:)

Gość alamakotaa
piersi mnie nie bola ( nie pamietam kiedy dokladnie poczułam w tamtej ciązy), ale pamiętam jak 15.08 byłam pewna że bedzie @ a okazało się, że nie było i że do zapłodnienia doszło 1,2 dni przed terminem @

Gość biegaczka80
piersiami sie nie sugeruj...spij spokojnie... a jutro obserwuj sie...mnie znów pobolewa podbrzusze...cos sie dzieje...oby dobrze...zegnam sie :)słodkich staraczki

Gość alamakotaa
dzięki biegaczka... no cóż, poczekamy, zobaczymy.... cały czas sobie powtarzam, że lepiej się nie napalać .... na razie jest czysto. Zrobię test 21, jeśli nie dostane, zeby wam towarzystwa dotrzymac :D obiecalam przeciez

hejj dziewczyny jak tak? mnie dzisiaj rano strasznie brzuch bolał,teraz jajniki świrgoczą, czekam na @

Gość alamakotaa
Aaa,w porządku. Kurde,ja już chciałabym wiedziec bo po przeziebieniu suchy kaszel mi został i boję sie brac tabletki,a meczyłam sie w nocy okrutnie.

Gość biegaczka80
u mnie pobolewaly jajniki w nocy teraz juz nie i rano piersi dalej tkliwe ale cos mi sie wydaje ze jednak na @...mój M chyba sie nie mylił:( wiecie co Wam powiem najgorsze to bedzie znowu to czekanie w lutym ach masakra jakaś...alus 3-mam mocno kciuki...aaa i zadnych tabsów zebys mi nie brała !!!

hey dziewczyny, u mnie chyba nici.. brzuch mnie boli w krzyzach lamie - @ sie zbliza :( piersi bola nie do zniesienia chyba od nastepnego cyklu zaczne znowu stosowac NPR bo widze ze dalam sie wkrecic w objawy ciazowe a nie chcialam tego.. tak przynamniej bede wiedziec na czym stoje

u mnie też idzie okres, tylko piersi tak nie bolą tkliwe są jak dotykam, u mnie czasami pobolewa jak na okres a jak nie czuję brzucha to jajnik, to wszystkie teraz czekamy na okres?:)) Kasia miała dzisiaj robić test no i jeszcze kruszynka nam została?

mnie wlasnie kilka dni przed okresem przestaja bolec piersi - jutro albo za 2 dni mam go dostac, piersi bola jeszcze mocniej zajadam sie wlasnie ciasteczkami :P

kurczę u każdej kobietki inaczej , mnie zawsze piersi pobolewały już nawet dwa tyg przed@ ciekawe jak reszta?

ulegalka u mnie wlasnie dzis jest 13 dzien jak mnie bola.. dlatego stawiam ze jutro sie pojawi, tymbardziej ze jeszcze bole krzyza mi doszly, choc na ten moment juz nic mnie nie boli

oj tam, Ty mi sie tu nie poddawaj!! glowa do gory i do przodu! poki nie ma @ nadzieje trzeba miec! nie teraz to w kolejnym cyklu nie ma co sie lamac :) bedzie dobrze!

Gość biegaczka80
ee kochane mnie tez te krzyze dokuczają i to w lędźwiowej hahha niźle i chyba dostane wcześniej ta @tak czuje...ale to dobrze szybciej sie skonczy i bedzie mozna działac ....ja tez wskocze w NPR

biegaczka no to jestesmy juz w trojke ;) grunt to sie nie poddawac pisalyscie jakis czas temu o wrozkach mi jedna wuwroyla ze dziecka doczekam sie w pazdzierniku-listopadzie - tzn chodzilo o zaciazenie a ze ja z tych wierzacych w takie rzeczy to sie raczej nie nastawiam na szybkie zaskoczenie

dziewczyny co to jest NPR? ja jak byłam u wróżki to mi wywróżyła jednego syna i tak mam, i tak się boję ,że już z drugim nie zajdę...

kurczę ja nie wiem czy sobie nie odpuszczę na dwa msc. synka urodziłam w grudniu to była katorga na dwór nie wyjdę po kupa śniegu , dziecko trzeba wietrzyć więc codziennie ubierałam bobaska i otwierałam okno , zima to chyba najgorszy okres na rodzenie dzieci nigdzie się nie ruszysz!

mi tez sie nie bardzo usmiecha rodzic zima, najchetniej gdybym mogla wybralabym sobie marzec-maj, poczatek wiosny