Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Hello kobietki:)Moge dołączyć do Was?My z mężem nie zabezpieczamy sie od lutego,współżyjemy normalnie.We wrzesniu byłam u gina bo dalej nie byłma w ciąży.Kazał zrobić prolaktyne i tsh.Biore teraz bromergon i eutyroks.

witam bezik jak tam samopoczucie.... jakieś zmiany??? witamy Anuś...opowiadaj więc... kiedy masz dostać@i czy masz jakieś objawy @ oczywiście heheh...bo My tu wszystkie własnie na nia czekamy:)hehhe

Gość DoRoTkA___
No to u mnie chyba test nie będzie potrzebny. Coraz bardziej boli mnie brzuch i czuję że robi się tam mokro (przepraszam za dosłowność) :(

teraz zobaczyłam na test i ta kreska jest troszkę bardziej widoczna ale też trzeba oczy wybałuszyć,że tak powiem ale takie testy o już nie dają wiarygodnego wyniku

Gość DoRoTkA___
Kurczę cały czas myślę o tym czy się udało czy nie.

ulefgałka wariatko mówie ci ze sie udało...zobaczysz...zrób sobie jutro z rana testa bedzie większe stężenie i bedziesz miała potwierdzenie nie bedziesz sie tak wpatrywac w te kreche:)

Gość DoRoTkA___
Niestety nie mam w domu testu. Jutro kupię i zrobię. Może jakoś wytrzymam do jutra.

witam kochane ale sie rozpisalyscie wiec teraz musze nadrobic lekture a ja nawet jie mam jak pisac bo troszke sie u mnie dzieje sprawy rodzinne a i tez popoludniowa zmiana do pracy

A ja cały czas źle się czuję...non stop mnie muli:/ I albo to jakieś świństwo się do mnie przyplątało...bo co zjem to mi niedobrze:/ Albo już tak bardzo sobie wmówiłam tą ciążę i mam takie objawy:/ Albo naprawdę zaciążyłam:)

no u mnie jeszcze daleko to objawow ciazy u mnie to dopiero pewnie zaczynaja sie dni plodne ale bedzie ciezko bo maz ma noge w gipsie :/

dobrze że dopisują wam humorki :))) ja właśnie wpatruję się w test, chyba zrobię podejście :) będzie co ma być :)