Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Pysiulek jak Ty to zrobilas ze tylko 4700 przytylas??? zazdroszcze Ci!:p

Gość przyszlamama1987
MEGAN86 u mnie w sumie to się zaokrągla bardziej bo ja należę do większych rozmiarów i miałam przed ciążą brzuszek... Ciekawa jestem w którym momencie on zacznie być już taki typowy, pewnie koło 24 tygodnia.

przyszlamama1987 u mojej kumpeli ktora wazyla przed ciaza 66kg bylo widac dopiero kolo polowy 6 mies taki typowy :) bo tak to same sadelko miala:p ale wiadomo u kazdej inaczej...:)

no to powinnas sie cieszyc p. kwiatek polny pozniej bedziesz miala mniej do zrzucenia ;) a jak z malenstwem wszystko ok tzn jest dobrych rozmiarow to nie masz sie czym martwic:) ja mam 12 tydz i 2 kg na plus obym nie podzielila losu mojej siostry ktora 25 kg przytyla :p

Gość przyszlamama1987
No i u mnie też może tak być, kwiatek polny ty się nic nie martw bo u mojej koleżanki która ma termin na początek maja brzuszek dopiero 2 tygodnie temu się pokazał

poznanski kwiatek polny z tego co widze jestes z poznania:p ja tez jestem i zastanawialas sie gdzie bedziesz rodzila??

Gość pysiulek911
ja to mam po mamusi :D takie geny. mam nadzieje ze z rozstepami bd to samo. bo mama po urodzeniu naszej 6 nie ma ani jednego:) tylko lekarka wyzywa ze tak malo:p

Gość pysiulek911
nie, ja nie robilam takiego usg. bo to jednak 2 stowy kosztuje. a Ty? Masz to w planach?

Gość przyszlamama1987
No właśnie się nad tym zastanawiam, w sumie fajna pamiątka dla malucha jak trochę podrośnie, ale co kosztuje to swoją drogą, dlatego się zastanawiam czy takie robić...

Gość pysiulek911
megan, ja od kad chodze do lekarza, to co msc, dwa widze taka pania co ma chyba termin blisko mojego i tez duzo przytyla. najpierw cos kolo 70, a ostatnio jak podsluchalam to 94. az plakala bo mowila ze prawie nic nie jadla cala ciaze

Gość pysiulek911
a co do tego usg, to tez nie ma sie pewnosci ze sie dzidzius nie obruci tak ze nic nie bd widac:p ale to usg to fajna sprawa

Gość MamciaJ
o matko... lece na wage;p

pysiulek911 ponawiam pytanie:) bylas obejrzec szpitale?? bo juz masz tak blisko.... :)

Hej dziewczyny na początku witam wszystkie nowe mamusie :) jeśli chodzi o wagę to ja juz mam 4 kg na plusie na szczescie raczej idzie mi to w brzuch ale na bank przytyje jakies 15 kg albo i więcej na razie się tym nie martwię podeszłam do tego tak że nawet jak bede miała 20 kg na plusie to mam to gdzies tylko zeby moje maleństwo było zdrowe, juz raz schudłam ponad 20 kg więc mam nadzieję że tym razem tez dam radę. Ja jutro na wyniki a w czwartek do mojego gina :) Jeśli chodzi o kawe to ja nie pije w ogóle jakoś mnie odrzuca, przed ciążą piłam minimum 2 dziennie, niestety nie odrzuca mnie od gazowanego :( staram sie tego mało pić ale jak napiję sie gazowanego to jakoś tak mi lepiej :(

u nas w rodzinie tez kobiety nie maja rozstepow po porodzie. Ech ja bym chciala miec juz ladny brzuszek , duzy :) Ja rok temu wazylam 53 kg:( potem przytylam i 58 a teraz 68 mam 167 cm ja nie jestem z poznania to tylko taki nick :) okolice mielca :) stamtad tez jest wiarolomny ojciec dziecka ;p a Bibi ma ok. 13 cm :)

Gość MamciaJ
waga -1 kg

poznanski kwiatek polny no to mnie zmylilas tym nickiem :p

Gość przyszlamama1987
alcia28 to mamy termin na ten sam dzień :D Ja też mam straszną ochotę na gazowane napoje, lepiej się po nich czuję, ale moja lekarz powiedziała żeby nie przesadzać bo są słodkie i nie zdrowe, więc staram się pić więcej gazowanej wody... Jestem ciekawa jak ze szpitalami w Warszawie?

Gość przyszlamama1987
Wow, jaki słodziak... Czy on ssie kciuk? :D

Gość pysiulek911
bedziemy jezdzic w przyszlym tyg po szpitalach to wszystko opowiem:D bo sama nie chce a Krzychu ma teraz taka glupia zmiane ze caly dzien go nie ma. tylko czy mnie tam wpuszcza?

Pysiulek w raszei Cie wpuszcza bo bylo napisane w tym biuletynie ze mozna przyjechac i obejrzec wszystko tylko nie wiem czy tak odrazu od reki czy trzeba umowic sie na termin... ale jak cos bedziesz Kochana wiedziala to daj mi oczywiscie znac:D teraz moge liczyc tylko na Ciebie bo bedziesz najswiezsza relacje miala:D

Gość przyszlamama1987
Komu nie pasuje? Może i się drapie, ale słodziak jak nie wiem:D Oby poród przeszedł bez problemu

Laseczki moje ukochane, wiem, że jeszcze mamy na to czas, ale nie mogę się oprzeć i oglądam wózeczki. Macie jakieś swoje typy, bo u mnie ciężko będzie się zdecydować :)