Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Gość Jo-------anna
No chyba zrobię pierś z kurczaka, ryż i ten sos, tam niby dużo warzyw. ;) Jak nie zjem czegoś z mięsem to wariuję,a na poczatku odrzucało mnie od mięs. :P Mam jeszcze zupę kalafiorową, a po 16 Rafał przywiezie szczawiówkę, ale dla mnie zupa to nie obiad, musi byc kawał mięcha ;)

Czesc Doti, a Ty nie czujesz pukania? Kurcze moja dzidzka do mnie puka, jak odpoczywam:). Wtedy wiem, że wszystsko jest oki:P

Nie widać u mnie też, to za wcześnie, ale solidnie czuję, jak się rusza:P. Szczególnie wieczorami:)

Gość przyszlamama1987
Dziewczyny ja jestem już po usg połówkowym, z maleństwem wszystko dobrze, serduszko tak mocno bije że aż w szoku byłam. Nie poznaliśmy niestety płci bo dziecko się cały czas zasłaniało jakoś i sprzęt kiepski w tym szpitalu więc postanowiłam zrobić usg prywatnie jeszcze. Dzidzia się tak słodko zasłaniała tzn buźkę zasłaniała jakby była zawstydzona. Uspokoiłam się, ale już tego kolejnego się nie mogę doczekać żeby dowiedzieć się co u mnie mieszka:)

Doti, moja pierwsza nocka w samotnosci tez jakos minela, ale nie lubie spac bez mojego skarba :( nawet jak mnie wkurza i go nie lubie, to wole jak jest przy mnie :P Wraca w piatek w nocy, ale niestety tylko na weekend :( W poniedzialek nad ranem znow mi ucieknie. I tak przez conajmniej 4 tygodnie :( Moze sie przezwyczaje? najgorsze jest to, ze mieszkamy tu dopiero od wrzesnia, dom jest praktycznie w lesie, kojoty lataja dookola jak opetane :( Mamy na szczescie sasiadow Polakow i oni wiedza ze jestem sama. Kazali mi dzwonic o kazdej porze dnia i nocy jesli tylko czegos potrzebuje :) Super ludzie, nie maja dzieci, a wiekowo moglibybyc naszymi rodzicami :)

Gość Jo-------anna
hehe, dzięki. :) A jak to się po brzuchu określa? :)

Gość Jo-------anna
Mi tak, ale to przez własną głupotę bo wkręcam sobie, że coś jest nie tak :D

Gość Jo-------anna
Aha, no to może facecik będzie :)

Gość Jo-------anna
Masz dość płaczu czy tego, że coś sobie wkręcasz?:)

tego placzu a teraz za moim mezem:( a z dzieckiem wiem ze jest ok bo teraz daje mi sie we znaki bo mnie łaskota:)

Doti ja tez czesto placze. Zawsze bylam dosc wrazliwa i placzliwa, ale odkad jestem w ciazy to sie potrafie wzruszyc jednym zdaniem albo wspomnieniem :)

przyszla mama ciesze sie ze z dzidzia wszystko oki :) nastepnym razem na pewno poznasz plec :) co do jedzenie chipsow to wlasnie pytalam was ostatnio czy czesto jecie mi sie zdarza paczka raz w tygodniu....pizza czesciej i kebab tez z racji ze moj M sobie dorabia w pizzerii hehe i jem czesto ;p a co do babelkow to zaczynam dzis dopiero 14 tc i mialam w niedzile takie mega babelki tak jakbym miala w sobnie gazy ktore nie wyplywaly ze tak powiem:P na zewnatrz;p chyba z 5 minut to trwalo i tylko po prawej stronie brzuszka;p ale to na bank jeszcze nie dzieciatko, zdecydowanie za szybko te pecherzyki.

wiecie co dziewczyny umowilam sie na piatek zeby obejrzec i juz chyba zakupic wozek ten co wam wysylalam ostatnio na forum ten czarno- zolty, nie jest za szybko na zakup wozeczka....?

hmm...sama nie wiem ale skoro masz gdzie trzymac:) a co do ciazy i tych zabobonow to z ciaza jakby cos mialo sie stac to i tak by sie stalo bez wzgledu na to czy bys cos kupila czy nie

Doti ja nieraz sie rozplacze a maz sie martwi, ze cos mi jest. Pyta sie, czy mnie cos boli czy co... A ja nie umiem powiedziec dlaczego placze :) Malentka czemu mowisz, ze za wczesnie na babelki? Ja juz czuje od dawna, a tak regularnie to okolo 2 tygodnie i teraz coraz bardziej intensywnie :) Ja nie jem zadnych fast foodow, chipsow, pizzy ani innych dan na wynos. Ostatnio nawet nie moge zjesc kapusty, masla, rzodkiewki i papryki. Nic tlustego rowniez nie wchodzi w gre. Niestety mam wrazliwy zoladek i jak zjem cos takiego to potem sie mecze caly dzien i noc :( Pewnie gdybym mogla to bym cos zjadla :P Ale jak nie moge to przynajmniej nie kusi. Za to na slodycze mam teraz ochote i zajadam :)