Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Gość kaliwia
Amefa, ładne ;) i takie eleganckie ;) powiem Wam, ze mam dość po tym dentyście i nieprzespanej nocy. A, mam dzis wolniejsze reakcje - podobno od 5 mca znow wracaja mdlosci, wymiioty itd. - ja tez tak mam ;( nie caly czas, ale jednak...

Gość Ulci
Black Rosssa, a to jest jakaś firma tych obrazków? Jak nazywa się sklep gdzie można kupić taki dywan czy inne misiowe akcesoria? Mama po prostu "odgapiła" to gdzieś z netu..nie wiedziałam, że to jest jakaś cała seria...

Ulci - seria nazywa się I LOVE MY BEAR . Sklep, w którym można kupić przecudne rzeczy to TOYSRUS, ale w Polsce są tylko dwa sklepy - Warszawa i Rzeszów. Poluję na eBay.co.uk , bo nawet tanio wychodzi. Tylko trzeba trafić. :)

Marti ja bym kupila, ale inny. Chyba z firmy Motherhood sa takie podklady z bawelny, oddychajace, ale chronia materac. Mysle ze warto miec jesli dziecko bedzie ulewac. A jesli nie bedzie sie nic takiego dzialo, to nie ma po co kupowac. Przez pampersa raczej nic nie przeleci ;) Kaliwia biedna Ty z tymi zebami :( Jest jedno cudowne lekarstwo-idz sie wykapac, zrob sobie ulubiona herbatke,ubierz wygadna pizamke i wtul sie w koldre ;) Mi to pomaga na kiepskie samopoczucie ;) Przewaznie pod prysznicem sie rozplacze, ale potem juz jest lepiej :) A najlepiej dziala pyszna herbatka od meza :)

BLackRosssa na Allegro sa z tej firmy tylko zaslonki :P Pewnie zanim do Polski dotra takie ladne rzeczy trzeba bedzie poczekac...

Amefa - zasłonki jak zasłonki, ale widziałaś ich cenę? Masakra. Na eBay wychodzi mniej nawet z przesyłką :) Tylko nie wszędzie uda się z wysyłką do Polski. Ale jak ktoś ma znajomych w Anglii, to już w ogóle super :)

My mamy znajoma Plotke ze stanow :P Kilka dni temu wklejala linki do podobnych akcesoriow z miskami :)

Ja juz tak pragne poczuc jakiegos kopniaczka :) Moj maz wczoraj poprosil naszego synka, zeby mi skopal tylek od srodka bo sie strasznie madrze i dokuczam tatusiowi hihihhi! Moj maz przemowil do syna :)

Plotka bo u Was sa takie sliczne akcesoria dla dzieciaczkow :P Widzisz jak maz ma ochote to przemowi ;) A na zawolanie to nikt nie potrafi okazywac uczuc ;) Mam pytanie do dziewczyn po 20tc ;) Zauwazylyscie zwiekszenie ilosci wydzieliny z drog rodnych?

Ploteczko oczywście żartujemy sobie :) Ale co fakt to fakt, u Was nieraz takie cuda są :) A co do męża... widzisz, jednak przemówił. Mądrze, ale przemówił :D Robi postępy terapeutyczne :D

Gość Ulci
Hehe, dobry pomysł z tym sklepikiem. Kurcze, myślałam, że bardziej dostępne będą te rzeczy. Moja siostra mieszka 5 minut drogi od blue city, może w się wybiorę...Te obrazki to jeszcze można podrobić, ale wyszywać, dziergać itd. to ja w ogóle nie potrafię:/ dywanu sama sobie też raczej nie zrobię, heh :) Chciałabym już mieć jakąś bardziej konkretną wizję tego dziecięcego pokoju, a my daleko w polu...Dopiero trzeba opróżnić ten pokój, bo na razie jest jedną wielką graciarnią.. Podobają mi się te mebelki: http://www.dzidzius.net.pl/index.php?products=product&prod_id=87 http://www.dzidzius.net.pl/index.php?products=product&prod_id=135

Ulci - śliczne mebelki. Fajna sprawa to te miejsca na foto. Można dowolny obrazek i juz wszyscy zadowoleni :)

Amefa mi leci tyle białego śluzu że normalnie szok!Kalwia mi też wymioty powróciły tylko że u mnie już prawie 6miesiąc wymiotowałam w tamtym tygodniu 2razy dziś nie wymiotowałam ale było mi bardzo nie dobrze rano,na szczęście najadłam się i mi przeszło hihi.

Mam dzisiaj taki dzien, ze nie moge sie przestac smiac :) Z byle czego a nawet i bez powodu poprostu sie smieje hahaha! Od okolo tygodnia juz baaaardzo czesto sie smieje jak wariatka!

A apropo tego sklepiku internetowego to szczerze mowiac... Jest sie nad czym zastanowic :) Powiedzmy, ze udaloby mi sie zostac z dzieckiem w domu i zalatwic ubezpieczenie od panstwa na cala rodzinke... wtedy taki dorobek to nie byl by taki glupi pomysl :)

unia77 gratuluje potwierdzenia coreczki kolejna dama w naszym gronie :) ja jak narazie roznicy w sluzie nie zauwazylam... od wczoraj mnie wnetrznosci bola czuje jak mi sie wszystko przesuwa i brakuje miejsca w lewym boku szczegolnie kuje czy macie tez tak?

Hehe to dobrze, ze nie jestem sama z tym sluzem :P Normalnie nieraz czuje jak mi leci tak jak podczas okresu...

Plotka u nas przynajmniej sklepy internetowe maja jakies powodzenie :) Moglabys wysylac do Polski cudne dywaniki z misiami :P Pierwsze klientki juz masz hehe :)

dziewczyny ją jestem w 19 tygodniu i też zaobserwowałam duzo więcej białego sluzu. Co do klucia w lewym boku to wczoraj przez to pół nocy nie spalan tak jakby bolały mnie żebra

Marti - ładniutka pościel. Ta beżowa fajna. Może jak dla mnie troszkę za dużo falbanek, ale ogólne wrażenie sprawia piękne :) Tylko ten wzór jest haftowany? Czy nie zrobi się po praniu "ostry" ?

Pisza na forach ze nadal jest ok, nie robi sie szorstki, kupic chce z baldachimem bo mam kociaka i zawsze to jakies zabezpieczenie zeby nie wlazil do lozeczka, mam nadzieje ze nie bedzie tego robi ale wiadomo, lepiej sie zabezpieczyc, pozniej jak mala bedzie wieksza to zlikwiduje baldachim:)

Ja na początku chciałam bez baldachimu, ale ostatecznie też bierzemy z baldachimem. Mam w pokoju wielkie lustra i nie chcę, żeby Maleństwo się wystraszyło. Kolor też raczej bierzemy ciemny beż. Jedna z opcji: http://allegro.pl/10-el-posciel-dziecieca-120x90-z-aplikacja-i2254463549.html lub z łóżeczkiem: http://allegro.pl/arus-wyprawka9el-lozeczko-z-szuf-posciel-w-jakosc-i2257411140.html