Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

nie jestem agresywna, po prostu denerwuje mnie to. Nie można założyć jednego tematu tylko codziennie to samo i piertolenie o chopenie?

przepraszam nikogo nie chciałam urazić ;) to ona jest podszyw. ja musiałam zrezygnować z oryginalnego nicka....w razie co mogłabym udowodnić kto jest podszyw. wybaczcie poniosło mnie

pijany kjóijćek Jak mi się będzie chciało, to nawet 10 takich dziennie założę 🖐️ Nie odezwie się nikt ze znajomych to pierdole temat i spadam, następnym razem nie szukam do odświeżania tylko lecę z nowym, nie podoba się to pamiętaj, że zawsze możesz w stylu wolnym wypierdalać w podskokach 🖐️ )) Krwawa Nie może być, kobieta się nie starzeje tylko dojrzewa przecie :classic_cool: \ Brzydula 🖐️ Jak pogoda nad morzem? Ostatnio się zastanawiam czy się nie wybrać, warto teraz tak na spacery? Prezes 🖐️

MB pada i pada ale nad morze zawsze warto:) chocby sztorm zobaczyc:) kocham morze o kazej porze roku:)

Peśpe, widać lubimy pedalstwo :classic_cool: Coś z tym dojrzewaniem się nie zgadza, bo miast być rozsądna to ja jak dziecko po prostu :P Coś popijasz?;)

aaaaa skomplikowana historia :P dlugo sie znamy, spotykamy tez juz troche noo i w sumie teraz to juz moge powiedziec, ze naprawde jest dobrze, dogaduje sie z nim jak z nikim innym, lubimy spedzac razem czas, no tylko sa pewne przeszkody na naszej drodze przez ktore tak dochodzimy i dochodzimy do tego zwiazku, szlifujemy ale dopoki sie pewne rozdzialy nie zamkna to i tutaj nie bedzie mozna dalej brnac.

Brzydula No to może się zbiorę, właśnie do Ciebie bym jechała dlatego tak pytam ;) Krwawa Taaa popijam, Vitaminkę truskawkową ;)

Gość rzecznik prasowy psp
PŚP nie będzie gadać z tępym pospólstwem i motłochem kołtuneryjnym, wiejskim kołem gospodyń i tłustych loch 🖐️😴

bylam w sobote nad morzem :) byloby lepiej gdyby nie to, ze nas deszcz zlapal