Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Gość Czarnuszkaaa...
Pozdrawiam Was dziewczyny 👄

01:06 [zgłoś do usunięcia]Prezes Wertyp zwykle pie**olenie. podszywalas sie wredoto. _______________ a mysl se co chcesz wypierdku z GOLFEM:classic_cool:

no dobra to ja sprostuje - gdyby to byly same sprawniutkie beemki i mialabym miejsce na parkowanie to moglabym miec ich dziesiec. Ewentualnie jedenascie :classic_cool:

Czarnuszka ale fajnie czasami cos uslyszec od Ciebie. :) Wilczyca, widzisz z nami tak to juz jest czlowiek wchodzi na 5 minut, spotyka samych swoich i przesiedzi i ''przeswietuje'' do drugiej :classic_cool: PŚP też Cię kochamy 😘:classic_cool:

nie wiem kim Ty tutaj jesteś, ale jeśli facetem to na pewno koniobijcom, a jeśli siedzisz tu od lat to na pewno po kutaczu też się liżesz :classic_cool:🖐️

pśp A co chcesz mieć mje na własność :classic_cool: Mychol No kurwa kupić to pół biedy, w sumie postawić pod blokiem też można kilka :classic_cool: ale weź to kurwa opłacaj :O

01:13 [zgłoś do usunięcia]Prezes Wertyp TakaMALAjedna a ty pewnie jezdzisz hulajnoga. ----------------------------------------------- kolejne pudlo, audica:classic_cool:

Ja za moja teraz place 1800 euro jakos na rok ale mam Teilkasko w tym, czyli kradziez, podpalenie, zderzenie ze zwierzeciem, powodz, wyicie szyby i takie rozne duperele. Licze sie z tym, ze na BMW bede brala Vollkasko wiec oplaty pewnie siegna 2500.... przy dobrych wiatrach :D ale dam rade z palcem w doopie ze tak powiem :classic_cool: to nie sa duze pieniadze jak czlowiek jest miesiecznie w stanie wiecej zarobic

Czarnuszka dobranoc :)🖐️ Blondyna grosik do grosika, kup sobie skarbonkę to będzie łatwiej uzbierać na kilkanaście aut :classic_cool::P Prezes bez ukrytych podtekstów proszę :P