Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helol my babby

ktory mankamnent jest dla kobiety najgorszy?

Polecane posty

Gość helol my babby

- nadwaga - tradzik - wzrost 185 i wiecej który byscie wybraly gdybyscie juz musialy coz z tego wybrac?

Gość rewrwtrtewwwtr
kobieto jakie to żałosne... wybrałabym nadwagę.. poza tym ten ''ranking'' nijak ma się do pozostałych opcji ,nadwagę i trądzik (cięzko) możesz zwalczyć..a wzrost?????

Gość helol my babby
ale to odp an które pytanie ? 1. ktory mankamnent jest dla kobiety najgorszy? 2.który byscie wybraly gdybyscie juz musialy coz z tego wybrac?

Gość hiena,699
wszystko co wymieniłś można zmienić poza wzrostem więc wzrost.

Gość hihihihihihih
wzrost 185 i więcej to marzenie a nie mankament :D Trądzik, hmm, troszkę mnie obrzydza, nie mówię że nie, a co do wagi, to zależy jaka nadwaga, jak niewielka to może być, bo po pierwsze można schudnąć, a po drugie ja nie znoszę chudzielców, ble. Także póki co odstrasza mnie trądzik, ale jak bym się zakochała, to i to 'wybaczę' :)

Gość helol my babby
hihihihihihih to ty jestes lesbijka ? :D

Gość hihihihihihih
jakbym*

Gość hihihihihihih
hahahaha, o rany, inaczej zrozumiałam temat, z pośpiechu. Myślałam że który mankamnet dla kobiet w stosunku do mężczyzn jest najgorszy :D

Gość hihihihihihih
W takim razie, hmm. Zależy jaki trądzik miałabym mieć, nigdy nie miałam, ale wiem po koleżankach, ze są takie lekkie, a czasem taki trądzik który nie schodzi latami, chyba to byłoby dla mnie najgorsze, bo jednak twarz to głownie wizytówka człowieka. Wzrost ok. Mam 170, ale jakbym była wyższa, to nie pogardziłabym :) Nadwaga? Mam silną wolę, schudłabym szybko :)

Dla mnie najgorszy z tego jest tradzik Potem wzrost - nie cierpię dryblasów bo sama jestem niska (163) Nadwaga na końcu

najgorszy to raczej nadwaga, bo prowadzi do chorób i róznych innych komplikacji życiowych