Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PollenaMalwa

Suknia zallegro?

Polecane posty

Gość PollenaMalwa

Czy kupilybyscie suknie na miarę z allegro? znalazłam allegrowiczkę szyjącą suknie slubne do max. 700 zł, nie ma ani jednego negatywnego komentarza. W koncu to suknia na jedną noc... Co myslicie?

ja będę mieś suknię wyszukaną na allegro, ale tą suknię szyje mi krawcowa, zbyt duże ryzyko bo do końca nie wiadomo co ci przyjdzie, ja zgrałam zdjęcia i poszłam do krawcowej i się okazało że mi ją uszyje jeszcze taniej,

Gość daj do niej
daj do niej linka

Gość theOne777
ja kupowałam suknię przez internet. podawałam oczywiście wszystkie swoje wymiary, ale żadnych przymiarek nie było w trakcie szycia. no i suknia okazała się idealna. piękna i super dopasowana do mnie. tylko najlepiej nie czekać z tym do ostatniej chwili i zamówić sporo wcześniej, żeby był czas na ewentualne poprawki.

Tez zamówiła suknie przez internet, w sumie kosztowała 125 eur czyli 500zl. Potrzebne są niewielkie poprawki bo schudlam w ciagu dwóch miesięcy kiedy suknia była szyta. Jest przesliczna o z dobrej jakości materialow. Ale poprzedniczka ma racje , trzeba zamówić odpowiednio wcześnie. Ja mam swoją w domu od miesiąca , a ślub w kwietniu. W lutym zrobię poprawki :)

Gość Millena26
To miałyście dużo szczęścia. Często zdarza się, że krawcowe, które kopiują suknie robią to nieudolnie. Fason zły, materiały złe... Ale życzę powodzenia! Mi się taka bardzo podoba http://www.twojasuknia.pl/Jasmine_Style,T486,Couture_2012_vol_I_Fall_2011,275.html

ja kupiłam z allegro w moim rozmiarze nowa za 250zł, nie potrzeba zadnych poprawek lezy idealnie

Gość Millena26
Tak scarlettaa, suknia za 250zł przerobiona z alby komunijnej. I jesteś właśnie ta osobą która sprzedaje taki shit :) To jak kupić sobie odtwarzacz mp3 za 11,99zł na allegro. Niby jest, niby ok, nawet działa :-) Ale jak trzymasz to w ręku to masz wrażenie, że zaraz się rozpadnie i jest zrobione z worka foliowego i dwóch drucików z diodą.

Gość PollenaMalwa
ktos jeszcze ma jakies zdaie na ten temat?

Gość paloma2255
ja bym sie bala ryzykowac. ja wypozyczalam suknie z salonu, dopasowywana byla na mnie w cenie, ogolnie bardzi sobie chwale ten rodzaj uslug:) u krawcowej szylam jedynie bolerko i jak posluchalam o tych sukniach z allegro to naprawde nie odwazylabym sie. Mowila, że przychodza do niej dziewczyny z sukniami ktore maja wady materialow, albo zadaja powiekszenia lub pomniejszenia do nierealnych rozmiarów (to juz nie wina allegro a PM). Wiadomo mozna trafic na perełke, nawet na allegro, ale odpowiednio wczesnie, zeby byl czas na ewnetualna zmiane koncepcji